chrystyanyty Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 iote o carte care zic io ca e buna pt cei ce au comuniste am incarcat-o pe un site de unde puteti sa o descarcati...are cam 96 Mb la mine a durat 20 min sa o descarc..acu depinde de ce conexiune aveti http://www.filehost.ro/99323/Motocicleta_D...Ij_Mz_Jawa_rar/ user: chrystyanyty password: motocicleta se poate downloada de 5 ori in 24 de ore...sper sa va foloseasca prin amabilitatea lui klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 (editat) prin amabilitatea lui klu da prin ,,amabilitatea mea" si cu timpul pierdut la scanat al lui chrystyanyty! noroc cu el Editat Februarie 27, 2006 de klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 da prin ,,amabilitatea mea" si cu timpul pierdut la scanat al lui chrystyanyty! noroc cu el Sorry dar nu merge log in.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 nici la je! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 mai mai mai stresule ce te chinui ca am io cartea,de ce nu intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 (editat) MULTUMESC! Io mi-am facut cont. Daca va este util: motoIJ parola: motociclism Acu' a ajuns la 8%; ci ca o sa dureze cam 34 de min MULTUMESC! Io mi-am facut cont. Daca va este util: motoIJ parola: motociclism Acu' a ajuns la 8%; ci ca o sa dureze cam 34 de min Am luat-o, da ci ca-i stricata arhiva MULTUMESC! Io mi-am facut cont. Daca va este util: motoIJ parola: motociclism Acu' a ajuns la 8%; ci ca o sa dureze cam 34 de min Am luat-o, da-i stricata arhiva Poti sa mi-o trimiti pe e-mail? Daca da: moto_comuniste@yahoo.com Multzam! Editat Februarie 28, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 O gasiti si la mine pe DC++ pe hubul motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Februarie 28, 2006 Autor Share Postat Februarie 28, 2006 pana la urma merge sau nu...? acolo zice ca a fost descarcata de 46 de ori... daca nu merge sa va logati ar putea sa fie din cauza ca este deja cineva logat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 daca faci user nou atunci mere... mie imi mere cu 130 kb/s si cica ii limitat la 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 O gasiti si la mine pe DC++ pe hubul motociclistilor care-i adresa la hubul motociclistilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 mai mai mai stresule ce te chinui ca am io cartea,de ce nu intrebi? nu ma intreba de ce nu intreb lasa ca ne intalnim noi la o bere sau la un gratar la vastele domenii ale lui vali sau in oras si vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Multumesc frumos. Mi-am facut cont si a mers. Respect.Speedy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 lipseau 2 pagini adica 4... http://www.filehost.ro/99881/pag_244_245_270_271_pdf/ le-am pus tot acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Am reusit sa o descarc si eu. Multumesc frumos. E interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 saru' mana boierule, am facut si eu cont si nu a mers da' a reusit un amic sa o ia si pana la urma o am si eu. e interesanta. eu am dat una, pe care am avut-o, la unul si carte s-a facut. asta e. raiul de murfatlar sa traisaca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megrez magic Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 am dat-o jos 'da nu mi se deschide arhiva ("unexpected end of archive"), o are cineva direct pdf tot pe un file host ceva???...pe hub am gasit-o da nu merge mai mult de 2-3 K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 am dat-o jos 'da nu mi se deschide arhiva ("unexpected end of archive"), o are cineva direct pdf tot pe un file host ceva???...pe hub am gasit-o da nu merge mai mult de 2-3 K. incearca sa o deschizi cu alt arhivator tre sa mearga...la altii a mers... e posibil sa nu se fi descarcat complet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu' Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Am pus cartea pe siteu' http://www.elth.ucv.ro/~isse/filehost_Moto...,Ij,Mz,Jawa.rar si partea a doua aici http://www.elth.ucv.ro/~isse/filehost_pag%...245,270,271.pdf pentru cine vrea link direct. La dezarhivare imi da eroare dar am reusit sa repar pdf-u (probabil cu pierderea a catorva pagini). Daca gasesc cartea intreaga nearhivata o postez aici. Daca mai aveti si alte manuale pe care le doresc si altii ma ofer sa le fac host pe serverul care il administrez. Multa bafta ! Viorelu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 ma ajuta cu ceva la minsk ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 ma ajuta cu ceva la minsk ??? nu cred,la minsk te ajuti singur e cea mai simpla motocicleta,RESPECT,cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 ma ajuta cu ceva la minsk ??? manual pentru Mijnk: /index.php?...pic=35612&st=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Am pus cartea pe siteu' http://www.elth.ucv.ro/~isse/filehost_Moto...,Ij,Mz,Jawa.rar si partea a doua aici http://www.elth.ucv.ro/~isse/filehost_pag%...245,270,271.pdf pentru cine vrea link direct. La dezarhivare imi da eroare dar am reusit sa repar pdf-u (probabil cu pierderea a catorva pagini). Daca gasesc cartea intreaga nearhivata o postez aici. Daca mai aveti si alte manuale pe care le doresc si altii ma ofer sa le fac host pe serverul care il administrez. Multa bafta ! Viorelu' prima e RAR a doua pdf ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Deci arhiva cu pricina nu merge deschisa cu nici un program de dezarhivare, am si downloadat-o de 3 ori si tot degeaba! Tot o tine cu "unexpected end of archive" sau simplu "CRC error"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate