ciurymetart Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 liza spune mi si mie pana cand trebuie semnata petitia? pana joi nu pot trece la service! daca trebuie mai repede semneaza in locul meu nu e problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 (editat) hi all Condoleantze familiei si prietenilor, Nu l am cunoscut,dar dupa poza parea un tip de treaba ! Lizu-ka uite aici BLAJ CRISTIAN XH 287439 sunt din SALONTA-jud BIHOR,deci nu ajung la Bucureshti! SEMNATI VA ROG IN LOCUL MEU ... ms ! PEACE ALL Editat Martie 6, 2006 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 notat. imi pare rau, dar cei ce nu vor semna personal, nu sunt trecuti pe lista. asa e legea, asa facem pregatim o "parada" mitingeala, cum vreti sa ii spuneti. am sunat la primarie, acum mai trebuie satbilit traseul. va rog mult, astept sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 (editat) Atunci venim maine pe la 8 sa semnam e bine?? Editat Martie 6, 2006 de spider2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conu Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 notat. imi pare rau, dar cei ce nu vor semna personal, nu sunt trecuti pe lista. asa e legea, asa facem pregatim o "parada" mitingeala, cum vreti sa ii spuneti. am sunat la primarie, acum mai trebuie satbilit traseul. va rog mult, astept sugestii. Salutare!Acum am vazut topicul si ma voi ocupa de stringerea unor semnaturi,din partea clubului Road Riders MC Pitesti!Te rog sa ma anunti si pe mine cind va fi ,,revolta'' si in functie de program poate ajung si poate mai trag si cativa dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 inca nu stim nimic sigur, dar discutam. inca nu avem un traseu stabilit fara de care nu pot lua aprobare. asa ca... pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 eu propun sa plecam de la Alex de acasa,trecem pe la Cotroceni, M.A.I. , Politia Capitalei(nu cea rutiera,e mai bine sa le aratam ca au si sefi,si ca nu sunt ei buricul pamantului),si dupa asta in p-ta Victoriei ! Ce zici Luiza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Am citit tot...Cuvintele sunt de prisos.... @Lizu-ka:Ti-am trimis sms cu datele mele.Sper sa ajute in vreun fel! Intre ce ore esti la service (pt semnatura)? Eventual o sa sun inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 notat. imi pare rau, dar cei ce nu vor semna personal, nu sunt trecuti pe lista. asa e legea, asa facem pregatim o "parada" mitingeala, cum vreti sa ii spuneti. am sunat la primarie, acum mai trebuie satbilit traseul. va rog mult, astept sugestii. Am o intrebare-sugestie: Fiindca tot sunt destui care nu pot semna personal, nu se poate face un template atastat pe forum gen " Cu semnatura si datele mele declar ca sprijin miscarea de protest organizata ...etc" care sa fie descarcat, printat, semnat iar apoi trimis prin posta la cei ce le centralizeaza? Nu de alta, dar tare mi-e ca o sa fie iar prea putini oameni ->prea putine semnaturi. Se poate? Legea ce spune exact? (fiindca nu stiu, doar o idee am oferit si eu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 (editat) Exact, cu siguranta vor fi si mai putini care sa vina sa semneze. Editat Martie 6, 2006 de spider2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Hop si eu: SIMTION ANDREI, Sibiu CI: SB 036992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Iojescu Bogdan Lipova,Arad HC 363558 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matza21 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 uffff nu am cuvinte...condoleantele sunt mult prea tarzii...sper sa se poata rezolva ceva si sa nu fie in zadar asa cum a fost si cu teo.....bafta si ce pot sa spun..reduceti viteza..romania nu stie ce inseamna atentia si constienta sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DXU Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 CLAR . CRED CA-L SCAPA DE AMENZI SI D-ALEA. FRATILOR DIN BUCURESTI: de unde gura masii e demirel asta? nu se poate sa-i facem o manevra? e gabor pe radar la Udriste vrea cineva sa-i facem o urmarire?? K K a tu..dreacu , poponar infect !! damn....totusi, nu-l stie nimeni pe cehul ala motociclist? as avea cateva sa ii spun. Pe mine m-a impresionat mama lui, pt persoane ca ea l-as calca in picioare pe dobitocul ala de militian. Newsflash- e vinovat si a murit pt ca nu avea voie sa conduca moto asa mari.....( probabil limita de KW nu CMC, dar pe acolo....). Ar fi ceva sambure de adevar aici, dar nu asta e cauza mortii....in ce lume traim . nu ai voie sa conduci motociclete asa puternice doar daca ai luat categoria 'A' si ai sub 21 ani..mai cititi si voi legislatia!!! daca ai luat categoria A si ai peste 21 de ani poti sa conduci si motoare de 6000cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawkeye Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 sper ca nu e tarziu adrian taranu rr 321767 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Albu Iulian Eduard C.I. XR 086709 Tel:0745 122 211 Radu Catalina C.I. KT 402067 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Bunea Radu C.I. AS 001196 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
untyploco Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Vezure Ionut GZ 055188 buletin de tg-jiu da is in bucuresti.As veni sa semnez si eu,dar unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Lizucoooo! Azi, ora 10.30- Razna Motors, usha mare obla galbena, lacat mare galben pe usha... Eu sint pe lista, venisem sa semnez... Zi shi tu cand stai pe acolo shi cand nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 dupa ora 5, pana la ora 8.30 pt semnaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Ar fi bine ca banner-ul cu Alex, sa fie direct spre link unde trebuie sa semnam. Este dificil sa citesti 30 de pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dvl66 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Buza Mircea RT154149 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doro75 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Dorothea Nicolae RT 303111 Te rog spune-mi cand pot veni pentru semnatura in cursul zilei de azi. Merci si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Michidutza Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Rosianu Daniel Bogdan Seria RT; Nr 350775 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 sunt deja la service. stau pana la ora 8 diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate