alexchopper Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Poate cineva sa ne spuna locatia exacta de intalnire in Vama Veche? Suntem 8 motociclisti care vrem sa ajungem neaparat acolo. Bafta tututror!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mao_dragon Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Salutare! Ce veste buna!!! Daca e de facut card de motoare, ma infig si eu. Intrebarea este cum si unde ne strangem? Cam care ar fi viteza de croaziera? Vreo plimbare pana atunci nimic? Nu se face nici o intrunire? Conduceti cu grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 Poate cineva sa ne spuna locatia exacta de intalnire in Vama Veche? In Vama sau spre Vama?! Tinand cont ca nu prea ai cum sa te pierzi prin Vama Veche sigur vei observa multimea de motoare parcata undeva pe langa plaja... In functie de cati suntem la plecare vom cauta un spatiu mai mare, sa putem tine si pentru intarziati locuri de cort. Saptamana urmatoare vedem cum se anunta vremea si in functie de asta vedem si la cat se pleaca. Cine a reusit sa-si ia liber, etc..etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 e liber de la "work" pe 1 mai??? 2 mai??? Ca deh! unii mai munceste p'aci Sa ma interesez si daca e vin shi io... daca ma primitzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 E liber oficial. Acum depinde de cei care lucreaza la patron... probabil ca se pleaca de sambata... Un Paste fericit tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 sper sa ajung si io baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Legat de varianta pe care vom ajunge acolo...ce parere aveti? Unii ar vrea pe jos,cu bacul(ar fi minunat daca nu ar fi mocirla prea multa si apa mare in garla),altii sugereaza varianta uzuala... Asadar? Personal mie mi-ar placea sa mergem gasca mare cu bacul(lasam naibii mocirla,trantele si apa mare),dar hai sa hotaram mai intai data si locul plecarii !!! Bai Filip,baga ma si tu ceva idei in sensul asta P.S.-exclus din start mersul pe varianta cu bacul,pe timp de noapte... ..ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 caut partener de drum sa vad cum ma programez cineva de prin iasi / roman / bacau care pleaca spre vama vineri sau sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 caut partener de drum sa vad cum ma programez cineva de prin iasi / roman / bacau care pleaca spre vama vineri sau sambata ? Vad ca ai R6...nu stiu daca se vor incumeta multi sa mearga cu tine Drum bun! Legat de drumul spre Vama pe McAdam,cu bacul...Ne faceam probleme ca nu avem cu ce sa trecem Dunarea.Am cautat pe net si am gasit o info de ultima ora..uite link http://stiri.rol.ro/stiri/2006/04/dunarea_se_lasa_greu.htm Pentru cine nu are rabdare sa caut,iata partea importanta a stirii,cea care cred ca ne intereseaza pe cei ce vor cu bacul: "Pentru a ajunge in Tulcea, aceste autovehicule vor ocoli 150 de kilometri, traversand fluviul pe la Giurgeni - Vadu Oii. Ieri, la ora 12:00, Dunarea masura, la Galati, 634 de centimetri, cu doi centimetri mai mult ca in urma cu doua ore si cu 9 centimetri decat in ziua precedenta, la aceeasi ora. " Asadar,vreme buna sa fie,ca apele vor fi sub noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Si mie mi-ar place p-acolo... Se mai baga cineva ? [/quot sal man am mai fost "pe jos" si e super se iese chiar in vama singura prob e ca vreau sa plec pe 1 mai si sa ma intorc pe seara dupa ce fac o baie tu cand vrei sa pleci? ian 0744657705 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Vad ca ai R6...nu stiu daca se vor incumeta multi sa mearga cu tine Drum bun! merci! nu ii dau tare ca am pasager... nu e nimeni pe site care sa fie de prin zona si sa mearga in vama ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doro75 Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Deci cam cine ar pleca din Bucuresti spre Constanta-Vama pe 28/04 dimineata? Si pe unde va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Am liber 1 Mai , dar muncesc sambata 29 . Stie cineva daca e liber oficial si 2 mai?!?Si o sursa daca se poate.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Salutare! Eo sunt liber Vineri si pe 1 Mai. Vorbisem cu filip sa plecam Vineri dimineata, asta daca se poate. As prefera ca sa fiu sincer sa plecam mai multi joi seara pe la ora 19:00. Acuma cred ca ar fi bine sa ne punem programul aicea si sa stabilim cumva cum facem cu plecarea din Bucuresti. Macar locul de intalnire. Ca o fi Vineri/Sambata ramane de vazut. Cred ca se va circula mai bine Vineri decat sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 E nasol cu plecarea de joi. Nu e deloc relaxant sa mergi noaptea de bezmetic. Prefer vineri dimineata. Voi vorbi si cu Filip, poate ne cuplam la drum. Ok! O sa il sun si eo. Cu mine (VN 800) mai merge un RF 400cmc. Poate reusim si plecam impreuna toti vineri de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 In principiu dacii pleaca de sambata dimineatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 O sa cam fie frig al draq la cort, in vama. Stie cineva (a cumparat) unde se gaseste si cat costa un cort de-ala in care se face cald ? (cu specificatii de -5, -10 grade etc.etc... ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 O sa cam fie frig al draq la cort, in vama.Stie cineva (a cumparat) unde se gaseste si cat costa un cort de-ala in care se face cald ? (cu specificatii de -5, -10 grade etc.etc... ) ? Am o idee. Stiu pe unu care face corturi la comanda din materiale termoizolante. Eo mi-am loat un cort de-asta. Nu poti sa ii spui tu cate grade sa fie inauntru dar tine de cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Stie cineva daca merge bacul in Braila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Anunt de ultima ora. Varianta prin Ostrov ar putea fi impracticabila!!! Iata 2 link-uri: http://www.realitatea.net/index.php?stire=6667 : http://www.telegraf.conpress.ro/index.php?pagina=actualitate. Asadar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Si eu am facut anu trecut anduranta: Bistrita seara -> Brasov. Dormit in brasov Brasov -> Bucuresti Bucuresti ora 16 -> Vama prin toata dobrogea (calarasi, adamclisi) (am ajuns pe la 12 noaptea). Anul acesta cred ca zic PAS la Vama Veche. schimba bistritza cu tg muresh shi se pare ca asta o sa fac io anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 prognoza pentru vama: Friday, Apr 28 Partly sunny High: 15° C Low: 4° C Saturday, Apr 29 Sunshine and patchy clouds High: 14° C Low: 2° C sursa http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...VECHE|&metric=1 2 grade noaptea am dat de dreaq cine merge de joi/vineri trage 2 zile meseriase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Co_Blue Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 si noi plecam pe vineri pe la pranz cu una bucata motor si una bucata masina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachemic82 Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 fratzilor, eu am vb cu mai multi, dar se pare ca lumea se suceste.... asta e... Eu cu moto nu pot veni ca e varza, nici o tura de oras nu pot da in momentul de fatza, in schimb, merg cu masina. Lumea care a zis ca vine, s-a sucit, pe motive intemeiate unii (ex :Pacasac) si altii, asta e. Ideea care este, eu merg cu masina , si voi fii alaturi de cei care mai merg. Intrebarea mea este cine mai merge din BV sau trece pe aici, sa ne intalnim si sa merg odata cu voi daca vretzi. Ma gandesc ca mai sunt unii altii si va mai pot ajuta la bagaje, alea alea. Astept raspuns si daca vretzi , ma puteti contacta la 0765521527 , 0723508720 , 0741071227. Tachemic .......)) + de asta, mi-ar face placere macar sa va am aproape daca nu sunt intre voi sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Stie cineva daca merge bacul in Braila? Acum 2-3 zile trecea doar un singur bac dar numai cu masini mici ( presupun ca motoarele nu-s o problema) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate