JCDenton Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 (editat) anul trecut ma vedeam zilnic cu un baiat cu gtr250 rosu pe soseaua pipera-tunari; anul asta plec mai devreme de acasa si nu il mai "prind" sa populam si cu o poza Cocalar, nu baiat. S-am mai facut un post mancati-as. Editat Iunie 13, 2011 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 23, 2011 Autor Share Postat Iunie 23, 2011 (editat) Cat ulei ziceati ca intra in GT125R ?! ca am uitat Editat Iunie 23, 2011 de Alynush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Salut. Unde gasesc in Bucuresti un dealer de Hyosung. Am dat cu google si nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hyobusa Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Salut. Unde gasesc in Bucuresti un dealer de Hyosung. Am dat cu google si nimic... Sincer sa fiu nu cred ca mai exista hyosung in romania.Ceai care se ocupau de piese erau cei de la harley davidson de la ATS din baneasa.Ii gasesti langa metro baneasa,la reprezentanta ford.Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Salut. Unde gasesc in Bucuresti un dealer de Hyosung. Am dat cu google si nimic... Pentru orice piese arunca un ochi aici... http://www.hyosungsource.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Despre cel de 250 are cineva pareri? In alta ordine de idei, am vazut ca site-ul reprezentantei din Romania nu mai functioneaza, s-au retras definitiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enlil Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Despre cel de 250 are cineva pareri? In alta ordine de idei, am vazut ca site-ul reprezentantei din Romania nu mai functioneaza, s-au retras definitiv? In Romania Hyosung era importat de ATS - cei care vindeau Citroen si Harley-Davidson, au avut un lot importat prin 2007 si dupa ce l-au lichidat nu au mai adus altul ca se vindeau destul de greu. S-au inchis si branduri mai renumite nu e asta o problema... De 250 am avut eu, fabricat in lotul de care ziceam in 2007, l-am cumparat din magazin in 2009. Inafara de un reglaj la cablul de ambreiaj nu am avut nici o problema cu el niciodata (l-am luat de nou si l-am avut doi ani, am mers cam 9.000 de km cu el). Initial era in garantie si i-am facut la reprezentanta reviziile pe urma la un mic atelier, nu e mare filozofie. Ti-l recomand pe cel de 250 daca te intereseaza pentru ca are totusi 30 de cai putere si e destul de grea motocicleta, e cat una "adevarata" daca vrei, 170 kg. Pentru incepatori cred ca e foarte potrivita pentru ca nu se teleporteaza si te inveti oarecum cu gabaritul uneia "de viteza" cum isi doreste tot romanul ca sa zic asa fara a te expune riscurilor de a prinde suta in doua secunde fara sa fi invatat sa franezi mai intai. Poate sunt eu subiectiv ca am avut Hyosung dar mi se pare ca e totusi departe de chinezariile prezente pe piata, sigur nici nu e japoneza (acum an GSX-F de 650 si in primele zile mi se parea ca zboara fata de Hyosung, si chiar zboara de fapt, dar cum ziceam, la Hyo sincer totul pare pregatit pentru incepator inclusiv acceleratia care se deschide foarte lin) si se observa asta la finisaje etc dar vine cu un pret foarte corect pentru ce ofera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Niciun detinator nimic ?Nu mai este nimeni pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 S-a gandit cineva sa schimbe motorul de pe hyosung gt125 cu unul de pe gt250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zecy Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 cineva care a facut modificari pe la motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysswald Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Salutare! Tocmai am achizitionat si eu un hyosung ga 125cc intr-o stare fizica buna insa cu motorul incomplet...lant distributie lipsa, kit cilindru lipsa, chiuloasa lipsa. Are cineva o idee de unde le-as putea cumpara? preferabil second hand ca am gasit niste preturi lapiesele de magazin de m-am speriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Salut , cum a spus si enlin mai sus :In Romania Hyosung era importat de ATS - cei care vindeau Citroen si Harley-Davidson, au avut un lot importat prin 2007 si dupa ce l-au lichidat nu au mai adus altul ca se vindeau destul de greu.O sa fie greu de gasit pe net second hand , nefiind foarte multe hyosung-uri pe sosele , iti pot recomanda totusi sa te uiti pe ebay sau amazon , sunt mari sanse sa gasesti ceva .Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysswald Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 ok, msi mult de info...eu totusi caut...poate o avea cineva unu dezmembrat ... accidentat eu tot incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxmihai_2010 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 depinde ce hyosung vrei sa iti iei k nu am fost atent am unu de 250 dak te int k vreau a trec pe 600 e un gt250r baga mess meu eventual alxmihai_2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex96 Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 sal stiti de unde pot face rost de un disc de frana spate pt un hyosung gt 125 astept PM ms:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Decembrie 24, 2013 Autor Share Postat Decembrie 24, 2013 Vand eu hyosung, aprox 26.000 km, carene lovite + sparte (nu rau) in partea din fata + farul + ca s-a dus semeringul de la furca. Il dau cu 1000 de euro negociabil, ca eu nu mai am ce face cu el. Toate facturile, taxele si actele in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 daca este cineva dispus sa treaca la 2t power valve ofer la schimb un mito 125 power palve pe un hyosung 4t 125 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popcatalinn Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 My Hyosung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Caut Hyosung GT125R. Astept PM cu mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Grigore_58161 Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 schimb cbr 125 cu hyosung gt125R sau comet. daca este unul disponibil revin cu detalii si poze. Este modelul JC39 cel pe injectie. an 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MediaWRZ Postat Februarie 12, 2021 Share Postat Februarie 12, 2021 Are cineva cadru de vanzare pentru gt 650 r ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate