bimmer Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 acum am revenit si noi de la predeal ... ne-a plouat de la predeal pana la ploiesti , apoi pana la urziceni apoi de la harsova a fost soare si frumos pana in constanta ... la eveniment am fost sambata pe la pranz ... am intrat .. am aruncat un ochi si dupa 1h a incepu ploaia ... si am plecat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Organizat bine fata de alte intruniri.S-a dormit in siguranta in cort. Modelul pare copiat de afara si parca au fost unele chestii fortate. Chiar am vazut 4 insi care alergau disperati dupa Mot din cauza ca facuse un burnout in parcare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Frumos, o nota buna organizatorilor. s-au vazut eforturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) O intrunire frumoasa, bine oraganizata, dar data peste cap de vremea asta capricioasa. Eu acum o ora si ceva am ajuns acasa. Azi dimineata la 9-10 deja nu prea mai aveai ce sa faci pe acolo, ploua incontinuu de aseara. Editat Iulie 12, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) felicitari pentru organizare ... faze de genul alergat 4 insi dupa unu care nu il duce capu sa inteleaga sa nu faca burnout in parcare sunt de genul sa ne civilizeze (ideea nu este de burnout-ul lui ... ci de faptul ca o singura actiune tolerata de acest fel poate duce la multe altele mai greu de stapanit ... dar daca nu il duce capu vin 4 insi sa ii explice) Editat Iulie 12, 2009 de mau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 super intrunire; la dus m-a plouat de m-a rupt, la intors la fel, sambata noapte ciuciulete in cort , dar a meritat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 sunteti constienti ca daca era soare ramaneau organizatorii fara bere ? chiar si cu ploaia n-am vazut atata lume la o intrunire... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) Venit pe vreme buna,a inceput ploaia si a tot tinut.nE-AM CAZAT LA O PENSIUNE cu 100 ron seara si am luat masa in oras ca in camping se dusesera cam toate-200 de ciolane,purcelusul,etc.Berea mi s-a parut scumpa la 3 si 5 lei la draft.Frumos pentru diversitatea teraselor.Vremea ne-a gonit.Drumul inapoi a plouat cu galeata.Dupa Urziceni soare.Acasa soare.E mult mai bine. Editat Iulie 12, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 frumos...foarte frumos....totul...mai putin vremea. asta e...stiam...dar parca nu ma asteptam sa ploua atat....de aseara, pana azi dim cand am plecat, a plouat non stop..... felicitari TRUST MC si Bull Bikers foarte bine organizat. T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 In principiu a fost frumos...preturile cam mari (nicidecum preturi de cateoria 2-a ex: un mic 2,5 RON ;o frigaruie minim 20 RON ; o bere la pahar minim 3 RON) , in ceea ce priveste organizarea ...daca nu ploua era OK dar nu trebuie sa fi mare meteorolog sa prevezi ca o sa ploua la munte , (mai ales ca pe tot ce inseamna meteo a anuntat ca va ploua), iar corturile unde sa te pitesti de ploaie au lipsit in proportie de 90% (ceea ce au pus sunt pavilioane care sunt mai mult ptr umbra ) :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 haha ...si unul mai intarziat ca mine ... eu si inca 2 insi plecat din bucuresti ..intalnit la biker's cu alte trei persoane ..plecat 7 la drum..... pe drum intalnit cu inca 4 in ploiesti, dar pierdusem 2 dintre cei de la inceput care au mers mai repede ptr ritmul unul shadow si a doua virago pe drumul dus ploaie ....acolo ploaie ...la trooper ploaie ..la cargo si mai rau ....pe drum inapoi ploaie ..... facuti pachete de uzi ..... dar a meritat .....si tot evenimentul si tot ce s-a intamplat acolo ... eu unul placut surprins de numarul celor veniti din afara tarii noastre si de "ciorba de reveneala" la care baietii au tot fiert ceva ore bune ...... p.s. imi felicit jucaria care nu mi-a facut nici macar o figura tot drumul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 foarte frumoasa intrunirea, ploaia nu a reusit sa ma tina in cort chiar daca a insistat, FELICITARI celor ce au organizat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Organizare impecabila.Multumesc! A fost o reusita chiar si pe ploaia aia...mai putin drumul de azi noapte,pt care inca nu s-a inventat costum moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Organizare beton, curatenie neobisnuita in asemenea ocazii ( doar la Darste a mai fost asa), banii dati la intrare au meritat, lume buna, nu a fost atmosfera de balci cu toate ca intrunirea a fost deschisa publicului, o locatie de basm, o gama variata de mancare( nota 10+), concertul celor de la Cargo a fost extraordinar, ca de obicei, fetele cu al lor program 'cultural' au fost dementiale, nici nu stiu de cat timp nu mai m-am simtit atat de bine la o intrunire moto.., e clar ca sa simtit un alt fel de aer la Predeal, sa fi fost un aer european?! Felicitari celor care si-au dat osteneala ca treaba sa iasa bine! PS La minusuri as putea trece faptul ca nu a existat un cort, doua, mai mari sa ne adaposteasca de ploaie si .., cam atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Organizare exemplara! Felicitari celor care s-au straduit sa ne ofere acest show! BIS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Intr-adevar excelent. Bravo. PS: cred totusi ca 800 de motoare este exagerat, insa face parte din spectacol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) Intradevar o intalnire de nivel european, felicitari organizatorilor, cred ca daca ar fi fost vremea frumoasa numarul celor veniti ar fi fost dublu, oricum si asa a fost foarte frumos, ramane clar o intrunire de neratat pentru editiile viitoare. Editat Iulie 13, 2009 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tavitzoo Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Intr-adevar excelent. Bravo. PS: cred totusi ca 800 de motoare este exagerat, insa face parte din spectacol Fiind si luni, dar mai ales prima zi la serv dupa concediu, deci din lipsa de altceva mai bun de facut si mai ales din plictiseala, ca tot vorbim de numarul participantilor, m-am apucat si am numarat motoarele care au participat la defilare dintr-un filmulet postat de youtube. Rezultatul = 153 de moto. E adevarat ca probabil multi au preferat sa ramana in tabara, asa cum au facut probabil multi din cei cazati pe la diverse pensiuni sau hoteluri (cum a fost si cazul nostru, deci din start - patro motoare), desi sincer ma indoiesc ca numarul ar fi crescut semnificativ. Daca imi e permisa si o parere personala, sambata dupaamiaza cand probabil au fost in tabara maximul de motoare si participanti, inainte de inceperea ploii, nu cred ca se puteau numara mai mult de 300 - 350 de moto. Dar asta nu stirbeste cu nimic din frumusetea intrunirii, din atmosfera de acolo si cu atat mai putin din meritele organizatorilor. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Foarte misto pacat de ploaie. Cam scumpa mancarea. au fost cam profitorii "comerciantii" super p..da striptis si gagicile din Pistons. Tzatze! tzatze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 N-am fost, dar sigur o sa ziceti ca sunt vulpea cu strugurii...dar am si eu o intrebare mai personala asa : CATI DINTRE VOI CARE ATI FOST V-ATI GANDIT SI 1 SECUNDA CAND VA PLOUA ACOLO SI ZICEATI - NU MAI BINE STATEAM ACASA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 pe mine m-aplouat toata noaptea dar eram obisnuit de saptamana trecuta de la REA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 cred ca nici unul....hainele se usuca....raciti am mai fost...asa ca.....mergem si la anu daca se mai organizeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Toata lumea zicea ca o sa ploua asa ca era de asteptat. A plouat si cu alte ocazii si nu am murit. Oricum fost mishto si nu-mi pare rau nici de drumul de intoarcere pe care am fost murata. Chiar cu toata ploaia a fost foarte mishto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) Eu una m-am gandit ca era mai bine nu daca stateam acasa, dar daca veneam, dadeam o tura, si apoi o luam din loc...Nu mi-a parut rau de drum, a fost o experienta in plus. Chiar tind sa cred ca partea cea mai misto din tot week-endul asta a fost drumul. Ca idee : as organiza o intrunire moto fara alcool , si as fi tare curioasa cati or sa se mai simta bine si cati or sa mai spuna ca a fost cea mai tare intrunire ever. Probabil a fost bine organizat show-ul de la Predeal, dar io efectiv nu am gasit nimic interesant sau constructiv de facut ,as ca am concluzionat eu de una singura ca fenomenul moto pentru mine se rezuma la plimbari si atat! Editat Iulie 13, 2009 de SZERZO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate