yzulyka Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Nu stiu daca merita sa o daraburesti. Crezi ca exista piata de desfacere? Cate XR-uri sunt pe piata si cate au nevoie de piese? O sa vinzi un ax sau o maneta la 6 luni? Eu am dezmembrat o Husqy...si foarte greu am scapat de piese, pt ca nu prea a fost cerere. Si in general la motoare , se duc cam aceleasi piese...greu o sa gasesti sa vinzi shaua sau cadru, bascula , etc...pt ca astea de regula nu le strici. Eu in afara de motor, roata fata si furca...nu am vandut nimic. Restul le-am donat unui baiat care vroia sa faca dintr-o Husqy si un KX 250 tot 2T...un motor sa se invete. Parerea mea e ca merita sa incerci sa o vinzi asa intreaga. --------------------- Deci, cu adunarea generala cum stam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 O scurta plimbare pe dealurile din preajma Clujului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 care sti ce grosime au segmentii de xr 600, originali, si ce grosime ceilalti. Si de unde iau doar segmenti fara piston? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 O poza si cu motoru meu in Mtii Grohotis: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 ce saritori sunteti........ daca eram gagica, sa vezi posturi ce apareau dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Totusi, sa nu iti para rau. Gagicile au o viata plina de suferinte, se sacrifica, nasc, s.a.m.d. Eu zic sa te mai gandesti... PS Nu stiu ce grosime au segmentii si nici de unde poti sa-i iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 (editat) @Marius Nu fi trist, iti dau eu niste adrese de unde am cumparat segmenti: Andrei Stefan SC KAMPUR COM SRL Dealer KAWASAKI, SUZUKI, KTM DN 1 - DN 73, Ghimbav, Brasov Mob : 0733-735678 Tel : 0268-547269 Fax : 0268-547268 email : andrei.stefan@kampurmotors.ro web : www.kampurmotors.ro mess : kampurmotors si garnturi capac/chiuluasa de la ROMIMOTO - daca nu gasesti adresa lui ti-o caut eu... Dimensiuni si cote minime la segmenti si la orice gasesti in manualul de reparatie al motocicletei tale...sau da search pe google... Daca te fortai un pic gaseai tot ce vrei pe net... Bafta la reparatii! Editat Iunie 15, 2011 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bwhite Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Pai suntem 3: unu de Dambovita, un bucurestean si un clujean...unde ne intalnim ? Hop si eu! Bucurestean cu un XR 400. love that bike! let's ride the hell out of them! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 (editat) Eu am calarit-o ieri, de am scos dracii din ea... cu ajutorul maicutelor /index.php?/topic/525354-enduristii-si-vacile/page__view__findpost__p__2891137 Editat Iulie 3, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Plimbarica cu XR 600 prin Fagaras, foarte tare motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanfaida Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) Salutare! Inca un xr400r Eu sunt Stefan si stau in buc dar xr-ul sta la 50 km in Titu, Dambovita. Cu Cristache m-am intersectat de cateva ori (eu eram cu transalpul). Eu nu am prea mult timp liber dar daca planificati o iesire as veni. Editat August 18, 2011 de stefanfaida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 gasesc pe la voi un inlocuitor bun? poate scap de varianta "nou" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Acum recunosc, XR e o motocicleta buna. Dupa pinionul ala iti dai seama cat o ingrijeste proprietarul, cat de atent e la nevoile ei. Si totusi....mai merge. Un pinion e, la o prima cautare, 67 lei: http://www.romimoto-piese.ro/category/10100000000/vehicle/17844/article/108794 Tu chiar vrei pinion SH? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 (editat) sunt sanse mai multe ca un pinion sh sa fie mai bun decat unul nou. spun din experienta cu unul de spate. Editat August 27, 2011 de maryusmaryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 sunt sanse mai multe ca un pinion sh sa fie mai bun decat unul nou. spun din experienta cu unul de spate. da'de unde l-ai luat, tata, de la vreun tigan cu tigai de aluminiu? Ia-le noi. Ai grija de fier si va avea si el de tine. O fi experienta ta, exceptia ce confirma regula ca tre sa le iei noi... In fine, e treaba ta ce bagi in motorul tau, dar cum iti asterni, asa dormi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Cred ca am vreo 3-4 pinioane prin garaj, de la EXC si WR, dar nu stiu daca se potrivesc.Oricum, daca pinionul ala a ajuns asa, ar trebui sa te ocupi mai mult de intretinerea mobrei. Un pinion nou este in jur de 50 Ron, dar eu iti recomand sa schimbi tot kit-ul de lant(pinion fata, pinion spate, lant,patine de plastic).Un pinion nou de fata nu o sa se potriveasca perfect la calcatura cu un lant uzat si un pinion fata uzat. Asta daca vrei sa fii in siguranta. Daca vrei sa vezi ce se intampla cand se rupe lantul in plina viteza,continua asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Nu se potriveste de la nici o alta mobra decat de la XR600, XR650 si cateva TRX-uri. Oricum, o fi avand baiatul dreptate, a avut numai pinioane noi standard, si cand si-a luat SH, a prins unul si neuzat, si otelit......dar tot nu inteleg cum a putut sa mearga pana a ajuns in halul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Salutare....stiti cumva:blocul motor de la xl600r este identic cu cel de xr 600r?multumesc anticipat pt informatie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Cumpar pinion de atac 13 dinti, pt Honda XR 400 R. 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Ati inceput topicul si pentru lamurit de probleme, dar... nu m-am lamurit cam cu nimic si ma cam intereseaza subiectul XR 600R. De inceput, macar atit as vrea sa stiu: - cit consuma la drum intins si cit in teren usor-mediu (cu ce transmisie ati scos consumurile alea)? - care-i viteza maxima? Pe net am gasit undeva la 160, dar am auzit oameni (care au avut mobra asta) ca nu prea sare de 110. - am vazut ca ati schimbat rulmentii de roti. Stiu ca sint niste capacele infiletate in butuci si abia sub alea dai de simeringuri si rulmenti. Capacele alea le-ati avut blocate, sau nu? Cum le-ati deblocat? - ati avut probleme cu axa cu came, culbutori, distributie? Stiu ca-i urit rau la culbutori, ca sint radiali si-i horror de scump sa-i inlocuiesti... Altele mai incolo. Voiam sa schimb DR-ul 350 (30 CP) cu XR 600 (45 CP), dar ... nu prea imi mai vine, deocamdata, din cauza preturilor la piese/consumabile, consum/putere/performante, desenul intern al motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Mai strange bani si ia 650R: racire pe apa, 61HP, king of Baja. Viteza maxima cred ca e limitata de curentul de aer. E cam nasol sa mergi cu peste 100km/h cu un motor necarenat si cu aripa fata ridicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Si totusi, cu pinioane de strada (14-44) iei 160. Nu iti trebuie viteza asta cam niciodata, ca nu e sportiva. Nu o sa iti para rau daca iti iei xr 600 Consumul o sa fie mai mare ca la dr-ul de 350. Pretul pieselor, nu stiu diferenta, dar nu o sa bagi piese in motor daca e bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Intr-adevar nu o sa merg cu 160 nici pe strada, nici off. Voiam mobra asta atit pentru drumuri mai lungi, dar si pentru rally raid, unde am nevoie de viteza... @Andrei: Nu vreau 650-ul, atit din cauza diferentei de pret (de banii aia mai bine iau WR 450), dar si din cauza racirii pe apa, care inseamna greutate in plus si, in special, piese pe care le poti busi la trinte. Si daca ramii fara radiatoare... adio mobra, ramii in mijlocul pustiului. Cu cit este mai simplu, cu atit mai bine. Aripa fata nu-i o problema si, oricum, vreau sa-i fac carenaj rally si sa-i pun suport pentru navigatie si rezervor mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Intr-adevar nu o sa merg cu 160 nici pe strada, nici off. Voiam mobra asta atit pentru drumuri mai lungi, dar si pentru rally raid, unde am nevoie de viteza... @Andrei: Nu vreau 650-ul, atit din cauza diferentei de pret (de banii aia mai bine iau WR 450), dar si din cauza racirii pe apa, care inseamna greutate in plus si, in special, piese pe care le poti busi la trinte. Si daca ramii fara radiatoare... adio mobra, ramii in mijlocul pustiului. Cu cit este mai simplu, cu atit mai bine. Aripa fata nu-i o problema si, oricum, vreau sa-i fac carenaj rally si sa-i pun suport pentru navigatie si rezervor mare. @andrei kilometrajul e pana in 180. Pirelli mt60, autostrada, acul proptit in opritorul kilometrajului si motorul inca accelera. Calcatura, 15 cu 45 @Lupu dai o tura cu a mea in primavara, cand vin la craiova si mai vorbim. Te-ai dat cu 600 si 650? Userul Rul iti spune diferenta.... S-a dat cu al lui si, imediat, si cu a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 (editat) Cumpar pinion de atac 13 dinti, pt Honda XR 400 R. 0744973166 L-am luat de pe ebay.co.uk 100 lei ---------------- Am citit pe cateva forumuri cum ca XR-urile papa ulei. Nu mult, dar papa. Fiind motoare de enduro, le mai dai in goarna , le turezi, etc. I-am facut sapt. trecuta revizia de 1000 de km de cand am cumparat-o si spre surprinderea mea, nu papase gram de ulei Xt-ul consuma, Husqy consuma, Scarverul cam 100-150 ml intre 2 schimburi (3000 km), XR-ul deloc. E normal? Se poate sa nu fie ok uleiul? Sa nu ii placa de nu il bea? Nu ma intelegeti gresit, ma bucur ca nu consuma...dar intreb, asta nu poate fi un semn rau? Ulei folosesc Motul 10w40. Din asta a bagat Honda HU, din asta bag si eu. Tin minte ca i-am intrebat anume pe cei de la Honda de unde am luat-o , ce fel de ulei sa ii bag. Alta chestiune: nu am semnalizari. Nu am nici cablaj, nici blocul de comenzi. E mare dibacie sa ii pun asa ceva? Voi, cei cu XR de 400aveti semnale pe motor ? Daca ma intrebati de ce vreau...pai in eventualitatea in care vreu sa o inmatriculez, aici la noi e musai sa ai, nu? In HU, mi-a spus vanzatorul ca la ei (HU) legea inca le permite sa semnalizeze cu mana. Editat Octombrie 18, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate