Sari la conținut

Accident Grivita


ray
 Share

Postări Recomandate

Nu pot sa cred cate accidente au fost in numai 2 saptamani, de cand s-a deschis sezonul!

 

Fireste, o mare parte din vina apartine conservarilor care nu sunt atenti, nu cedeaza prioritatea, conduc haotic...dar fratilor, si noi o cautam cu lumanarea uneori! Va implor, mergeti cu viteza legala, fiti paranoici, cu ochii-n 4, conduceti pe principiul invizibilitatii, ca toti ne-am saturat de atatea accidente!

 

 

 

 

Tocmai ce am aflat de la Larry, care a aflat de la prietena sa, care a aflat de la o persoana care a vazut scena dezastrului... (Deci s-ar putea sa fie informatii incorecte)

 

Bd.Grivita, motociclist atins de o masina si intrat sub alta... Echipe de descarcerare la fata locului sa-l scoata de sub fiare... Politie... Sange... oameni socati etc... :moto: :moto: :moto:

 

Ma suna prietenii sa intrebe cu frica daca nu-s cumva eu..ca ma dau prin zona aia.... uite in ce hal am ajuns.. stau toti prietenii si rudele cu teama sa nu mi se intample ceva...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminica dupa ce am citit de accidentul de pe viilor m-am gandit de 2 ori inainte sa ies.

Groaznic. Nu exista zi fara accident. Trebuie sa mergem cu grija mare de tot pt ca s-a deschis sezonul de miopi pe strazi. :moto: :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:moto: :moto: not again... :moto: Sper ca nu e asa grav si e doar un zvon amplificat aiurea.

 

MAi oameni, ia hai toata lumea sa bagam moto la garaj cateva zile ca nu se mai poate...sau va trebui sa ne obisnuim cu ritmul asta, ceva mi spune. :moto:

 

Ati vrut sa fim mai multi, ei bine,gata, suntem multi. Au intrat multe motoare tari in tara, au iesit de la militie multe permise pe care inca nu s-a uscat cerneala, traficul in Bucuresti e mai cainos ca oricand, conservatii mai turbati. Cand cele 3 adevaruri spuse mai sus se intalnesc, situatia devine cum o vedeti :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce sa zic..si eu sper sa fie un zvon, o gluma, dar prea era ingrijorat larry... nu parea ca face glume cu mine... cu asa ceva nu-i de glumit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zvonul accidentului de pe Grivitei, din pacate, se pare ca e confirmat. Mi-a spus si mie un coleg de birou ca a vazut motorul pe jos, casca aruncata intr-o parte, motociclistul lipsea (probabil l-au dus la spital).

 

Sper sa nu fie nimic grav. Cred ca ma duc sa ma spovedesc (pe bune!) si sa fac si o slujba la motor. :moto:

 

Aveti grija de voi!

 

Asfalt uscat! :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am trecut pe acolo dupa accident. politie, masuratori, doua casti (de unde trag concluzia ca a fost si pasager), nici urma de motociclist. am vrut sa opresc dar nu m-au lasat politistii. era ceva sportiva, mi s-a parut gixer, da nu bag mana in foc. oricum motocicleta parea distrusa.

 

mai era un matiz lovit din spate, probabil implicat si el in accident. nu stiu nimic despre motociclist. accidentul s-a produs pe calea grivitei, in dreptul garii de nord (mai exact portiunea dintre gara si intersectia cu titulescu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imediat dupa accident, soferul de la noi de la firma a avut drum pe acolo... a vazut motorul care nu arata deloc bine si a vazut si motociclistul. Este in regula. Era in picioare, constient. Din cate am inteles, pantalonii erau putin cam afectati, dar nimic grav.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Preluat de pe probike.ro:

 

"Astazi, un CBR albastru, cu numere de leasing, lovit pe calea Grivitei. Nu mai era posesorul langa ea, se pare ca era la spital deja. Au fost implicate mai multe masini, nu stiu exact cum s-a intamplat, dar parea sa fie vesnicul viraj la dreapta de pe banda a doua. Motocicleta a franat vreo 10m si se pare ca nu are rani serioase. Poate il cunoaste cineva, sa ne mai dea amanunte. Sanatate multa si sper sa aiba CASCO."

 

Deci... :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi in jurul orei 11:30, pe calea Grivitei, in dreprul muzeului CFRs-a produs un accident soldat cu ranirea unui motociclist. Eu nu cunosc persoana dar, din ce mi-a spus salvarea avea numarul B 47 HLX. Nu m-am putut deplasa la fata locului dar, din ce am intrebat, persoana respectiva are o fractura de peroneu si este in prezent internata la Spitalul Floreasca.

 

Tot ce ii pot dori este INSANATOSIRE GRABNICA SI SA :moto: in viitorul apropiat.

PS accidentul s-a produs din vina unei persoane aflate la volanul unui Citroen.

 

se pare totusi ca sunt 2 accidente: pe Griitei, si la Agronomie...

 

 

Este doar cel de pe Grivitei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat , de baiat ,dar cum spunea fratele Ray,uni chiar o cauta cu lumanarea ! Si Axa cu Scame are dreptate cand spune ce spune....Pe mine m-a depasit o Ninja azi....facea efectiv slalom :moto: ,o conserva daca facea putin dreapta sau stanga..era varza ! :moto:

Sanatate baiatului respectiv !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...