Mike06 Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Intalnirea Yamaha R6 Romania a avut loc duminica la Sighisoara. Am fost 2. Nu prea are rost sa mai stabilim ceva de acum pe viitorul apropiat pentru ca se strica vremea. Vax... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 Weekendu' asta e intalnire de motoare la Brasov, Kronstadt Bikers Party Poate asa se strang mai multi in centrul tarii Himura - ai fost la Amckart, duminica? Cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Road trip la indigo. Am dat blur pe nr. lui Rainmaker ca nu era frumos sa-l expun asa la populatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Eu v-am zis ca n-o sa ne strangem ) ... oricum plimbarea a fost frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Oare de ce nu se poate o intalnire la R6 isti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Se poate, dar cel mai bine e sa vina toata lumea in Bucuresti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Oare de ce nu se poate o intalnire la R6 isti ? Ca nu pleaca de la terasa la timp incat sa ajunga la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 (editat) Salut oameni detinatori de ier6! Am si eu o belea: unui prieten cu R6 05-06 i s-a luat talonul pe motiv de toba (micron scurtata). In cazul in care vreunul din voi mai aveti si toba stock este vreo sansa sa facem o manevra? Sa o puna pe aia stock, sa se duca, sa-si ia talonul, si apoi sa puna ce-avea inainte. Omul este din Bucuresti. Daca sunt doritori de dat o mana de ajutor, spuneti-mi va rog "conditiile" si discutam, pe PM Si sa nu fiu off complet: e belea R6, am mers, se-nclina singura! Frane belea, motor belea Editat Septembrie 10, 2011 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Roberte nu am mai fost ca a fost dupa etapa de supermoto si era full de cartisti nu avea rost,cred ca ma duc maine dar nu prea am cu cine sa vedem. frigider r6 05 si 06 sunt modele diferite doar daca nu este modelul de America,si cum l-a oprit si i-a luat talonul pur si simplu ?au masurat db ceva sau i-au luat talonul doar dupa ureche au voie daca nu sunt cu cineva de la rar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Roberte nu am mai fost ca a fost dupa etapa de supermoto si era full de cartisti nu avea rost,cred ca ma duc maine dar nu prea am cu cine sa vedem. frigider r6 05 si 06 sunt modele diferite doar daca nu este modelul de America,si cum l-a oprit si i-a luat talonul pur si simplu ?au masurat db ceva sau i-au luat talonul doar dupa ureche au voie daca nu sunt cu cineva de la rar ? erau de la RAR. nu stiu exact, presupun ca da, tipul e tare-n clanta(nu te gandi ca e scandalagiu, doar are vrajeala ) adica a mai iesit din situatii din astea si daca nu masurau iti dai seama ca nu le dadea talonul... ai dreptate cu anii..nu stiam ca-s modele diferite, a lui e modelul Raven, e neagra si cica e mai joasa..mai multe nu stiu sa-ti spun. De america nu cred ca e, alea nu au buton de flash, si au "ochi de pisica" la furca si bascula..sau la numar.. mersi + noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Poate ne intalnim intr-o zi mai multi sa facem o sesiune foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Mai puneti si voi poze cu motoretele voastre, cum facu' Blue mai sus. Frumos ar fi sa faceti mai multi o sesiune foto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Caut eu zilele astea un meserias de fotograf pe care il stiu si o pun de o sesiune de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Maine ma apuc de asamblat, asadar pe sap viitoare ,daca totu' merge bine, sunt din nou pe moto. Daca se organizeaza vreo intalnire, o sa fac cumva sa nu mai ratez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Salut , proaspat posesor yamaha R6 an 2000 , albastru, parbriz custom fumuriu duble bubble,toba Akrapovici ,foarte intretinut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Baieti...cred ca am o problema! I-am facut ieri schimbul de ulei,am bagat un Castrol Actevo 10w-40,si de atunci motorul mi se pare mai zgomotos(ma refer la cald,cand bagi urechea' la capacul axului cu came),nu neaparat motorul,si zgomotul pe care il face aerul cand iese afara pe galeriile de evacuare,in dreptul capacului nu se aude nimic...dar cand sunt pe ea,la vreo 80 de grade,si turez in gol pana pe la 6-8.000,parca fasaie si pacane ceva,foarte subtil,insesizabil ptr. ceilalti care sunt in jur,dar ptr. mine da. Am bagat urechea la a unui prieten,si face mai rau ca a mea,chit ca are mult mai putini kilometri,si intr-o stare mai buna zic eu... Vreun sfat? Editat Septembrie 19, 2011 de lipton_gs5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Sa-l stapanesti sanatos ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 stie care pe unde gasesc suruburi alea mari cu care se prinde carena?( ca am fost cu ea in service si surpriza 2 suruburi lipsa) plus piulitele de tabla tot pt carena ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colbiocin Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Salutare. Tocmai m-am trezit ( din inconstienta fiindca nu am verificat mai des ) ca una dintre placutele de frana fatza s-a mancat pana la metal. Astept recomandari de placute pentru modelul asta de motor ( r6 an 2001 ). Vreau sa le schimb pe toate 4 pe fata - nu mai tin mult nici celelalte (am sperat ca termin sezonul fara sa fac asta). Merg zilnic in orasul nostru drag, Bucuresti - franari bruste, distante scurte, ploaie daca este cazul sau asfalt udat de dragii nostri edili - dar si iesiri in locuri unde sunt permise viteze supersonice. Deci ma intereseaza ceva care sa fie in echilibru. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyro_rs Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Poate ne intalnim intr-o zi mai multi sa facem o sesiune foto. frumos r6-le:)mi-as lua si eu unul dar nu-mi permit;-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Salutare. Tocmai m-am trezit ( din inconstienta fiindca nu am verificat mai des ) ca una dintre placutele de frana fatza s-a mancat pana la metal. Astept recomandari de placute pentru modelul asta de motor ( r6 an 2001 ). Vreau sa le schimb pe toate 4 pe fata - nu mai tin mult nici celelalte (am sperat ca termin sezonul fara sa fac asta). Merg zilnic in orasul nostru drag, Bucuresti - franari bruste, distante scurte, ploaie daca este cazul sau asfalt udat de dragii nostri edili - dar si iesiri in locuri unde sunt permise viteze supersonice. Deci ma intereseaza ceva care sa fie in echilibru. Multumesc. Iti recomand (pe testate, am avut 2 seturi) cu caldura placute BRAKING. S-ar potrivi foarte bine descrierii tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Salut , proaspat posesor yamaha R6 an 2000 , albastru, parbriz custom fumuriu duble bubble,toba Akrapovici ,foarte intretinut . misto...cu cat l-ai luat de la costi ? sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Salutare. Tocmai m-am trezit ( din inconstienta fiindca nu am verificat mai des ) ca una dintre placutele de frana fatza s-a mancat pana la metal. Astept recomandari de placute pentru modelul asta de motor ( r6 an 2001 ). Vreau sa le schimb pe toate 4 pe fata - nu mai tin mult nici celelalte (am sperat ca termin sezonul fara sa fac asta). Merg zilnic in orasul nostru drag, Bucuresti - franari bruste, distante scurte, ploaie daca este cazul sau asfalt udat de dragii nostri edili - dar si iesiri in locuri unde sunt permise viteze supersonice. Deci ma intereseaza ceva care sa fie in echilibru. Multumesc. Salutare, eu am EBC, nu am avut probleme deloc cu ele. Am avut inainte ceva organic si-mi scartaiau ca naiba, ceva mai ieftin (nu recomand). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 misto...cu cat l-ai luat de la costi ? sa-l stapanesti sanatos ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate