asdfghjk Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) re: statii radio eu am alan, delimitate scot full 5w. cu toate astea nu bat mai mult de 2km pe sosea, receptie foarte clara. nu va dati seama cat de bune sunt. o baterie tine cam 18h, nici nu m-am obosit sa trag fir de alimentare. am buton pe ghidon, e un cablu special de la baehr pentru asta. pare un moft dar e extrem de util, merge fiecare cum vrea si poti vorbi. numai aia cu harley merg in turma pe sosele pe afara. statia arata asa, pun si link-ul vanzatorului. http://www.magazin-online.ro/statii-radio-...a-446-mhz-2.php statia are legal 10 canale si 0.5w. daca ceri la vanzator o delimiteaza si va avea 5W, 100 de canale si va functiona butonul power high/low. ca si in alte cazuri nu am dubii ca cei care confunda prostia cu virtutea vor spune ca sunt inutile, eu va recomand sa incercati. despre interdictie, mie imi incape in compartimentul de pe rezervor, nu se vede. poate sta in tankpad, buzunar, oriunde. nu te intreaba nimeni nicaieri. important de stiut ca toate statiile indiferent de producator in banda asta sunt compatibele daca alegi acelasi canal si eventual aceeasi criptare. tura asta vreau sa o fac, nu cred ca pot la data voastra din pacate, daca se intampla o minune ma alatur in ultimul moment. concentrati-va daca vrea careva in route des grandes alpes plecarea 15-17 iul 12-14 zile (14 cu 2 zile dolomiti). fara rezervari in avans, mers la bunul plac. Editat Ianuarie 6, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 DORU eu am avut doua bucati hp450.Sunt super statii dar au o mica problema.Au doar opt frecvente restul sunt aceleasi frecvente dar cu un cod cts sau dcs diferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) DORU eu am avut doua bucati hp450.Sunt super statii dar au o mica problema.Au doar opt frecvente restul sunt aceleasi frecvente dar cu un cod cts sau dcs diferit. pai da ca ai fost f destept si nu ai cerut sa le delimiteze. sunt cele mai bune statii la banii astia, echivalente cu alea japoneze scumpe. trebuie trimise la aia sa le delimiteze, e gratis la cumparare. alternative sunt yaetsu sau kenwood dar costa mult mai mult. restul sunt gunoaie dar merg si alea decat nimic. deci repet, delimitate au 100 canele X toate codarile posibile. Editat Ianuarie 6, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Preturile de care zici tu sunt de afara probabil ca la noi in Romania e alta mancare de peste. Asa puteam sa iau si eu Legend HCx cu 600 lei din State in loc de 840 lei cat am dat aici. L-am luat de aici ca sa nu am probleme cu garantia in caz ca se strica (Garmin nu ofera garantie internationala). * damn right! oricum, daca mergi pe buget minim, trebuie sa iei GPS-ul intr-o promotie, atunci merita. l.e. hey! facem un topic separat d-asta tehnic? cu GPS-uri si alte device-uri? ...prevad ca ne da Initiatorul iar una la fund. Editat Ianuarie 6, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 @ turnatorul la miltie cu varadero. esti bou. nu stiu cum sa formulez altfel. programul de delimitare include atat merirea numarului de canale cat si marirea puterii. de fapt alea sunt capabilitatile native ale statiei, asa e ea construita pt a merge in lucru profesional, pe frecvente cu bani, e insa limitata artificial sa poata vanduta free si sa fie conforma cu normele eu pt statii free. asta nu e la origine o statie free. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 @ turnatorul la miltie cu varadero.esti bou. ????!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 * am gasit si topicul! (multe info utile! curat) /index.php?showtopic=367135 sa revenim la Turcia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 In cinci minute sunt la tine la firma.TE rog sa iesi afara asta daca ai curaj si in viata reala si nu numai in fata tastaturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2010 doru si mihai am o rugaminte mai stati 10 minute sa ajung si eu sa filmez nu de alta dar mai fac si eu un ban pt excursii BAIIIII SUNTETI CU CAPU MAI RAU DECAT MINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 hahaha esti bolnav rau. ce vrei sa ne batem? nu multumesc. pe ianachim il primesc la o cafea pe tine nu. nu sunt la munca. @faxbat - mi-a dat sms ca daca se mareste puterea nu cresc si nr de canale. nu pricepe nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 doru si mihai am o rugaminte mai stati 10 minute sa ajung si eu sa filmez nu de alta dar mai fac si eu un ban pt excursii BAIIIII SUNTETI CU CAPU MAI RAU DECAT MINE * vrei filme? facem noi unul si-l vindem ...la Discovery! d-astea cu cafteala e plin, nu scoti cine-stie-ce. sau va fac eu poze la aqua-park ala si le punem pe site-urile de ...ma mai gandesc! Mesaj completat hahaha esti bolnav rau. ce vrei sa ne batem? nu multumesc. pe ianachim il primesc la o cafea pe tine nu. nu sunt la munca.@faxbat - mi-a dat sms ca daca se mareste puterea nu cresc si nr de canale. nu pricepe nimic. * vreau si eu cafea! am baut-o pe prima, dar inca dorm. sa nu pui zahar! te rog (in ibric) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2010 sincer acum chiar parca sunteti 2 copii Mesaj completat tura asta vreau sa o fac, nu cred ca pot la data voastra din pacate, daca se intampla o minune ma alatur in ultimul moment. concentrati-va daca vrea careva in route des grandes alpes plecarea 15-17 iul 12-14 zile (14 cu 2 zile dolomiti). fara rezervari in avans, mers la bunul plac. doru sa stii ca si eu am fost "activ" ca mihai so imi pare rau nu pot veni la o cafea iar despre alaturare in ultim moment nu sunt de acord nu numai cu persoana ta ci si in general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 @ianachim nu ma intereseaza nu esti tu stapanul soselelor. cat despre "activitate", tu erai cam tanar. n-am chef sa ma cert cu nimeni pe aici dar asta nu-mi da pace iar tu esti excesiv de obraznic in mod gratuit, nu avem nimic de impartit, nu-mi esti nici simpatic nici antipatic. ai un plus ca circuli si renunti la altele lumesti pentru motor si un minus pt ca ai frustrari din alea romanesti pe care le refulezi pe aici. atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Nu i topicul " meu " .Da va dorest tuturor LA multi ani si un 2010 fara ..energii consumate aiurea. Va iubesc si va respect. Si aslfat uscat in toate calatoriile de anul asta. PS Nu stiu ce m-a apucat sa ma bag, poate ca sunt cateva nume pe care le cunosc si le respect si mi se parea ca le-au fost " hackarite" conturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Get a room, guys.... iar despre alaturare in ultim moment nu sunt de acord nu numai cu persoana ta ci si in general Daca tot e thread-ul tau n-ar fi mai bine daca ai spune de la inceput ce vrei? Sper sa nu faci cum ti-e obiceiul, ca pierzi vremea tuturor. Daca oricum e fara rezervari, ori e grup deschis si se poate alatura oricine oricand, ori iti faci tu grupul pe privat si pleci cu cine vrei, cand vrei, cum vrei, unde vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Get a room, guys.... Daca tot e thread-ul tau n-ar fi mai bine daca ai spune de la inceput ce vrei? Sper sa nu faci cum ti-e obiceiul, ca pierzi vremea tuturor. Daca oricum e fara rezervari, ori e grup deschis si se poate alatura oricine oricand, ori iti faci tu grupul pe privat si pleci cu cine vrei, cand vrei, cum vrei, unde vrei. lasa-l frate nu vezi ca daca a facut si el cativa km pe motor acum se crede ceausescu. daca o sa fie nevoie fac eu grupul "intarziatilor", va duc eu acolo si unde vreti si va aduc si inapoi intregi. atata prostie n-am mai vazut. Editat Ianuarie 6, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Nu i topicul " meu " .Da va dorest tuturor LA multi ani si un 2010 fara ..energii consumate aiurea. Va iubesc si va respect. Si aslfat uscat in toate calatoriile de anul asta. PS Nu stiu ce m-a apucat sa ma bag, poate ca sunt cateva nume pe care le cunosc si le respect si mi se parea ca le-au fost " hackarite" conturile. * La multi ani! si tie, Fox. vezi ca mie nu-mi hackareste nimeni contul, am securitatea si interpolul pe urmele mele, nu-si permit.. mai bine baga si tu niste info cu Turcia, ca ai fost p-acolo recent. si ceva html-uri, plizz a la votre! P.S. decat sa ne suparam, mai bine un cantec vesel sa cantam! http://www.youtube.com/watch?v=vRsyyBFcHYQ...feature=related P.P.S. eu am ceva timp e pierdut (se vede,nu?) asa ca m-am apucat sa caut date. revin dupa pranz, acu' e pauza. behave! Editat Ianuarie 6, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2010 Get a room, guys.... Daca tot e thread-ul tau n-ar fi mai bine daca ai spune de la inceput ce vrei? Sper sa nu faci cum ti-e obiceiul, ca pierzi vremea tuturor. Daca oricum e fara rezervari, ori e grup deschis si se poate alatura oricine oricand, ori iti faci tu grupul pe privat si pleci cu cine vrei, cand vrei, cum vrei, unde vrei. a pleca undeva inseamna organizare timp pierdut discutii etc sa vine nenea gica hop si eu NU IMI PLACE AI DREPTATE EU PIERD VREMEA TUTUROR TU DE CE TI.O PIERZI CU TOPICUL MEU? GRUP DESCHIS INSEAMNA CA FIECARE CONTRIBUIE CU CEVA EU SUNT CEAUSIST DOAR IL VEZI PE DORU CE ZICE SUNTEM EGALI SI LA DAT SI LA PRIMIT NU .... SAU SI FAC TRASEU MA AGIT SI TU VII IN FUNDUL MEUL LA DRUM SI DUPA MAI SI COMENTEZI CA CE NASPA ERA PE ACOLO CE NASOL ERA PE DICOLO....... "NU E CAZUL TAU DE FATA" ASTA E CITESTI BINE NU UITA.TE LA TIPICUL CELOR DE CURSA LUNGA GIGI 1200 ARBIA ION 1400 ASIA GHEORGHE 650 MAROC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) ianachim esti penibil. later edit : poate am fost prea eliptic, explic. si eu si adam si altii multi de pe aici pot face in detaliu un astfel de traseu pentru oricine fara sa ceara nimic in schimb mult mai bine decat tine. interdictia de alaturare a oricui intr-un astfel de grup personal mi se pare detestabila. Editat Ianuarie 6, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Uite cum facem.Daca eu vin cu factura emisa de garmin romania in care valoarea totala inclusiv tva este de 12.5 milioane tu imi dai 300 euro.Daca nu vrei inseamna ca doar ne jucam dea barbatii pe calculator. Nu inteleg ce vrei sa spui, ai luat de la Garmin Romania Nuvi 550 cu 12,5 milioane cu tot cu TVA? Cred ca e o greseala, la ei pe site este 1291 fara TVA. Pana si Nuvi 510 (fara Europa) este mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 @Cria- Sa fii iubita fata si sa ti traisca..cine vrei tu si fostul meu partener de "pat" , odata . Ce sa spun- la mine a fost o tura asa cum stii axata pe ASSOS s CAPPADOCHIA. In rest un pic de Istanbul si restul cate o zi etape. cam 4000 km in total. Personal n-a face decat sa iau cateva obiective pe care sa le bifez pe drum si ..bani de buzunar. Cu planificarea in acest caz ( ma refer la facputl ca Turcia e o destinatie mai "buget" ) nu cred ca as avea multe beneficii. a, sa nu uit, mai e un " must" Pamukkale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 @Cria- Sa fii iubita fata si sa ti traisca..cine vrei tu si fostul meu partener de "pat" , odata . Ce sa spun- la mine a fost o tura asa cum stii axata pe ASSOS s CAPPADOCHIA. In rest un pic de Istanbul si restul cate o zi etape. cam 4000 km in total. Personal n-a face decat sa iau cateva obiective pe care sa le bifez pe drum si ..bani de buzunar. Cu planificarea in acest caz ( ma refer la facputl ca Turcia e o destinatie mai "buget" ) nu cred ca as avea multe beneficii. a, sa nu uit, mai e un " must" Pamukkale. * da, "fata"! sa-ti traiasca si tie aia la care tii! si sa-ti mearga bujiile! ...vezi ca tu cu "partenerul" ala ai impartit camera, nu patul. ma bagi la idei?! muaah! ce chef mi s-a facut de Sinemorets! ihm, la asta ma gandeam si eu. cateva obiective, bani, tovarasi de drum calumea si apa, multa apa! pana acum, vad ca am stabilit un traseu (aproximativ), buget (cel putin eu stiu cam cat imi trebuie acuma), iar cu tovarasii de drum ...mai e timp. suntem abia la inceputul unei frumoase prietenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 ianachim esti penibil.later edit : poate am fost prea eliptic, explic. si eu si adam si altii multi de pe aici pot face in detaliu un astfel de traseu pentru oricine fara sa ceara nimic in schimb mult mai bine decat tine. interdictia de alaturare a oricui intr-un astfel de grup personal mi se pare detestabila. in loc sa stai sa critici si sa comentezi mai bine construiesti tu ceva si atunci nu o sa se supere nimeni. aici pe forum e locul unde se expun pareri si nu locul unde se afla si se imparte dreptatea. daca sunt si alte pareri decat ale tale nu trebuie decat sa le ignori, daca nu le accepti si nu sa jignesti lumea pentru ca au alte pareri decat ala tale. Mesaj completat ihm, la asta ma gandeam si eu. cateva obiective, bani, tovarasi de drum calumea si apa, multa apa! pana acum, vad ca am stabilit un traseu (aproximativ), buget (cel putin eu stiu cam cat imi trebuie acuma), iar cu tovarasii de drum ...mai e timp. suntem abia la inceputul unei frumoase prietenii mult mai bine prietenii decat altii de pe aici care cauta dusmanii! sigur o sa fie o excursie frumoasa pentru ca dupa cum se vede se naste greu, iar ce e greu e si frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 nu caut fani sau prieteni noi, mi-am exprimat niste puncte de vedere. va salut si va doresc drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 nu caut fani sau prieteni noi, mi-am exprimat niste puncte de vedere. va salut si va doresc drum bun. si tu sa fii sanatos si sa ai drum bun pe unde vei merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate