Cavaleru Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 am cautat pe google poze cu ambele modele , sunt identice . imi scapa mie ceva? de unde copierea asta? cine pe cine a copiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) am cautat pe google poze cu ambele modele , sunt identice . imi scapa mie ceva? Culoarea Nici aia chiar ca is identice, foarte interesant! kawasaki - Suzuki Editat Ianuarie 5, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Pana si blocul motor seamana... Editat Ianuarie 5, 2010 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) difera CICLISTICA Editat Ianuarie 5, 2010 de Alexxus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) cica kawasaki ar fi copiat suzuki. acum, cica kawasaki-ul ar fi ceva mai reusit decat vstromu ambele au motorul de pe TL1000 Editat Ianuarie 5, 2010 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 e suzuki v strom 1000 vopsit doar in portocaliu si pe care scrie kawasaki klv 1000. colaborare prin care a vrut si kawasaki sa aiba un model in clasa enduro-turing mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 mie imi depaseste puterea de intelegere. cum ar fi sa faca apara honda z750 (RR ca sa difere macar denumirea) si sa o faca rosie ca sa fie honda originala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Sunt perfect identice. De asta ce parere ai: Editat Ianuarie 5, 2010 de zero_motoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Chrysler Voyager / Dodge Galaxy Dezvoltare in colaboarare? Pe piata primu a fost V-Stormu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 sunt identice, doar culoarea difera, au incercat sa faca ceva impreuna inclusiv un cross dar pana la urma Suzuki a renuntat si a mers mai departe singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 Sunt perfect identice.De asta ce parere ai: identic cu drz400 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 V-Stromul de 1000 cu frasu de la Kavasaki sant identice pana la ultimul surub. Difera numai culoarea in care au iesit din fabrica. Nu pot fi unul mai bun decat celalalt pt ca Kavasaki a facut doar montajul final si vanzarea. Era numai o manevra de marketing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 din cate stiu eu pe la americani umbla vorba ca kwasakiul e un suzuki mai ieftin (sper sa nu ma insele memoria) deorece preintre modelel de enduro si dual sport exista foarte multe asemanari, mergand pana la copierea identica a modelului sub un alt nume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 M-am uitat pe cadrul unui KLV 1000 in service si chiar scrie Suzuki Motor Corporation, coloritul este singurul care difera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) am cautat pe google poze cu ambele modele , sunt identice . imi scapa mie ceva? de unde copierea asta? cine pe cine a copiat? de cand am vazut asemanarea, m-am gandit ca Ford si Nissan au cumparat acelasi proeict de gip... Maverik respectiv Terano2... ma rog poate le-am scris gresit numele "de scena"... care-i problema? ... ...galaxi-sharan -seat nustiucum ...etc... un proiectant - baiat destept (fara ghilimele) si-a facut un contract beton si a mai vandut odata proiectul altora Editat Ianuarie 6, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 cica kawasaki ar fi copiat suzuki. acum, cica kawasaki-ul ar fi ceva mai reusit decat vstromu ambele au motorul de pe TL1000 Nu de pe SV 1000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2010 motoru de pe SV este cel de pe TL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Cele 2 modele sunt in proportie de 99% identice, motivul pentru care a aparut KLV-ul fiind pilele kawasaki mai mari in ceea ce priveste lansarea unui model ce nu intruneste normele de poluare pentru statele unite. Diferentele sunt urmatarele: Cadranele de bord sunt identice dar un pic mai mari in cazul KLV VIteza maxima este cu vreo 40km/h mai mare in cazul KLV Remapare a injectiei, drept pt care KLV nu mai sufera de stalling ca in cayul multor DL-uri pre 2006. Oglinzile difera Siglele kawasaki de pe carene si cadrane, sigla Suzuki ramanand pe cadru. (Made by Suzuki Ltd for Kawasaki Co Jp) Motocicleta este facuta integral de suzuki, vopsita intr-o culoare de baza. Apoi vine kawa, le vopseste, le schimba 3 rahati si le vand cu vreo 1500$ mai putin. Cum adica cu 40 km/h mai mult ? Vrei sa spui ca poate merge cu 270?? la cat este de aerodinamic motorul asta aia e viteza de decolare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) DL 1000 este limitat in viteza 5 si 6 tocmai pt a micsora viteza maxima ce poate fi atinsa, fiind considerata periculoasa pt ciclistica motorului. Din ce am citit eu prinde putin peste 200km/h. Probabil Kawasaki nu a facut limitarea si motorul poate merge cu 230-240km/h, adica axact cum merge si DL1000 delimitat. Mesaj completat Cele 2 modele sunt in proportie de 99% identice, motivul pentru care a aparut KLV-ul fiind pilele kawasaki mai mari in ceea ce priveste lansarea unui model ce nu intruneste normele de poluare pentru statele unite. Cu pile sau fara, DL 1000 inca se mai vinde in SUA, desi in Europa nu mai poate trece de normele de poluare. Curios este ca japonezii nu intreprind nimic cu DL 1000 in sensul modernizarii motorizarii. Un amic din state mi-a spus ca l-a vazul in noiembrie la salon cu modificari de culoare, in rest nimic. Editat Ianuarie 7, 2010 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Sigur pregatesc ceva aia cu ochii mici poate un 800 ceva Daca pe mtorul ala indestructibil puneau un sistem de ABS si optimizau injectia era la mine in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2010 hai ca apare in cateva luni noul Super Tenere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) hai ca apare in cateva luni noul Super Tenere Chiar daca apare o sa ii las pe altii sa-i testeze fiabilitatea, nu as cumpara o motocicleta in primul an al aparitiei pe piata. Cand am cumparat V-Stromul erau exemplare din 2004 care sareau de 150 - 160 000 km fara probleme Editat Ianuarie 8, 2010 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Sunt la fel inafara de "actibilde" ......ce sa-i faci asta e globalizarea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 (editat) Deci (ca sa incep fraza in mod academic) Kawa klv si suzuki dl1000 sunt identice stiu extrem de bine lucrul asta intrucat detin un klv. Cadranele sunt identice, limitarile sunt la fel...cred ( mai mult de 220 nu am mers desi mai aveam ceva loc la acceleratie), intradevar pe cadru scrie suzuki motor corp. Singurele diferente sunt dupa cum urmeaza: pe cadrane scrie kawasaki, pe chei scrie kawasaki, pe parbriz scrie kawasaki,pe carene scrie Kawasaki KLV1000, pe manualul de intretinere scrie kawasaki si intre faruri are un ornament cromat oe care dl-urile nu-l au. Atat si nimic mai mult. Modelul a fost fabricat intre 2004 si 2006 (a mea este 2005), probabil cei de la kawa l-au vopsit doar in culoarea aia ciudata (bine ca am scapat de ea al meu fiind negru mat acum). Modelul a fost dat de catre Suzuki la Kawaski din cauza ca si Kawa a fabricat nu stiu ce model de cruiser pentru Suzuki (pe piata americana). Asta a fost tot, daca mai aveti nelamuriri va stau la dispozitie Dupa ce am adus-o in tara, logic, am fost cu ea la RAR, s-a coit Dinicutzu vreo juma de ora pe langa ea si intr-un final mi-a scris pe cartea de identitate Suzuki Dl1000. Si ca sa fie treaba completa, inainte de klv am avut un intruder vl1500, tot la rar, tot la dinicutu : pe rubrica destinata culorii am trecut crem + visiniu, dinicutu mi-a zis sa trec culoarea preponderenta si i-am zis ca este juma-juma. Cand mi-am luat cartea de identitate, la rubrica culoare, scria...multicolor Editat Ianuarie 23, 2010 de Rider in the sky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 e mai ok multicolor. o poti vopsi apoi in ce culoare vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate