FlyMAD Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 http://www.oemmotorparts.eu/oem2.asp?M=Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexp50 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Va rog sa va dati cu parerea asupra acestei motociclete - http://www.autovit.ro/honda-shadow-M3458601.html Orice opinie este binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Va rog sa va dati cu parerea asupra acestei motociclete - http://www.autovit.r...w-M3458601.html Orice opinie este binevenita. Pretul este corect,motorul arata bine,un plus,este faptul ca-i adus din Germania,nu Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexp50 Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Merci pt raspunsul prompt. Cei 16 ani ai sai pot face intretinerea foarte scumpa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Inretinerea nu e deloc scumpa la Shadow, indiferent de varsta. Motorul arata bine dar mi se pare prea "stock" la banii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Merci pt raspunsul prompt. Cei 16 ani ai sai pot face intretinerea foarte scumpa? Nop. Fiabilitatea Hondei este renumita. A mea este din 98' si merge ceas.Depinde mult de cum a fost intretinuta.Oricum,mari "surprize" neplacute nu prea ai cum sa intalnesti la motorul asta.Mega fiabilitate,ciclistica,consum,intretinere,etc,iar posibilitati de customizare gramada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Bai umbracilor hai La multi ani pe 2013...aici,pe topicul asta,nu se fac si planuri de plimbari pt anul in curs???...ca de reparat tot vom repara la ele,da' de plimbat cand??? Va invit in seara asta la deschiderea Bikersului din Str.George Cosbuc nr 67 sa ne cunoastem si sa intrati in cel mai nou riding group din Bucuresti : SLOWRIDERS ROMANIA... Tel 0731805588 Valentin Cojocaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) Honda Shadow de vanzare,1998, 40.000 km, 5 trepte de viteza, 1 carburator, multe elemente Highway Hawk, cauciucuri, lant si baterie noi; rulmenti, disc de frana si placute fata noi! Bonus: tobe slash goale, coburi si piese de schimb!Pret 2300 E, negociabil. Timisoara, tel. 0770397989 Editat Februarie 6, 2013 de Defender Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SethRo Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Salutare lume!Unde gasesc si eu panoul cu indicatoarele luminoase de pe consola(neutru,semnalizare,faza lunga) pt un shadow vt 600 din 94 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Salutare, Unde gasesc si eu un telescop spate pentru Shadow 600? Dar bucse de bascula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 De vanzare ghidon inaltime 150 mm,latime 730 mm si risere (au fost pe Honda Vt 600),pret 50 euro impreuna sau 30 euro separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelulepra Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Ma poate ajuta cineva cu un manual pentru un Shadow 600 din 1990? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Am luat in noiembrie un Shadow de 750 si de atunci ma intreb care este cea mai usoara metoda sa curat lantul (nu are cric central si nu pot folosi un stand pt moto sport din cauza tobei). Ceva idei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 https://www.google.ro/#hl=en&sugexp=les%3B&gs_rn=5&gs_ri=psy-ab&tok=v8F9nazHjyow0gkyFEDRNg&cp=8&gs_id=uh&xhr=t&q=scottoiler&es_nrs=true&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=scott+oi&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.43287494,d.ZWU&fp=1788f79998ae4213&biw=1024&bih=637 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 poti sa o ridici cu un cric auto pus cat mai in spate, sub motor (evident, in timp ce motorul tau sta pe cricul lateral, astfel se ridica doar roata spate si o poti invarti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 sau asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Sau deja facut: http://www.louis.de/_30f8020ec50b18c445f7a2223e413c8244/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003271 Stau si unele sportive foarte bine pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Sau deja facut: http://www.louis.de/_30f8020ec50b18c445f7a2223e413c8244/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003271 Stau si unele sportive foarte bine pe el. Oh da ,fix ce cautam. Scottoiler nu i-as pune, pentru ca nu o sa fie folosita foarte des..deci nu prea se merita, dar nici nu vreau sa imi bat joc de ea. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelulepra Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Stie cineva daca pot sa pun o roata mai mare pe fata la un shadow de 600? De la un transalp sau dominator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Salut , imi cer scuze daca postez unde nu trebuie , dar nu am gasit unde...am si eu o rugaminte...spuneti-mi va rog , o honda vt 500 din 87 la vreo 50000km , este o achizitie buna ? la ce trebuie sa fiu atent , daca o cumpar si cat este de fiabila ? multumesc , numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 VT500 e un motor extraordinar. La ce pret? N-am schimbat la un vt500 decat simeringurile de la furca fata. E pe cardan, comoditate in plus. Poti sa-i masori compresia, dar ar trebui sa fi trecut printr-un conflict nuclear ca sa aiba probleme la motor ( mers fara ulei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 VT500 e un motor extraordinar. La ce pret? N-am schimbat la un vt500 decat simeringurile de la furca fata. E pe cardan, comoditate in plus. Poti sa-i masori compresia, dar ar trebui sa fi trecut printr-un conflict nuclear ca sa aiba probleme la motor ( mers fara ulei). pe la 900 euro , dar acest model se incadreaza mai bine la cruiser , decat la chopper , nu ? sunt diferente mari intre acest model si steed 400 sau shadow 600 ( in afara de cmc)? intre cele 3 modele pe care mi-ai recomanda ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Eu iti recomand 600,dar depinde de bugetul tau. Ca si bani nu prea este diferenta intre 400 si 600. Am un amic cu un vt 500 din '87, merge grozav! Editat Martie 15, 2013 de Zacopilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 pe la 900 euro , dar acest model se incadreaza mai bine la cruiser , decat la chopper , nu ? sunt diferente mari intre acest model si steed 400 sau shadow 600 ( in afara de cmc)? intre cele 3 modele pe care mi-ai recomanda ? multumesc Poate ma insel dar honda a oprit productia acesui model in '87.. acum na, poate e un tanc de motor cu toate componentele 100% noi dar la un moment dat o sa ai nevoie de vreo piese si atunci... kaput. Din cate stiu la vt600 productia s-a oprit prin '04 sau '06 deci se gasesc piese cacalau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_cyp Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Buna seara prieteni, Sunt "nou nascut" in acest domeniu asadar am mare nevoie de ajutorul vostru. :-) Doresc sa incep scoala moto next week si am rugamintea sa ma ajutati cu o varianta foarte buna pentru zona sector 1 sau Otopeni, sau cat mai aproape de Baneasa, Victoriei sau ceva pe langa, sa pot ajunge repede de la serviciu. Ca si moto am decis sa incep pe un chopper, mai precis o Honda Shadow ACE de 400 cmc din '98 sau '99, nu mai stiu exact - o pot cumpara cu 2k euro de la un prieten. Motocicleta sta de ceva timp intr-un garaj, plina de praf, are nevoie de baterie noua, capac semnalizare stanga spate si dreapta fata, plus "restilizare" a rezervorului ce are niste lovituri pe el ce par facute de la ghidon, daca asta este posibil, impresia asta am avut-o ca am vazut urme de lovituri si pe o parte si pe alta a rezervorului (indoitura + vopsea sarita, niste dungi din lovituri si nu ca cele facute cand pici cu motorul) Din ce am inteles de la mecanicul ce s-a ocupat de ea, trebuie vazut de ce pe la 2000-2300 ture da un pic in nas, in rest merge perfect. Omul respectiv nu este dedicat motoarelor si mi-a spus ca nu se baga sa verifice mai mult, doar ca a dat jos si curatat ce se putea curata insa tot la fel face, deci trebuie dusa la cineva care se pricepe bine - sau un service specializat. Asadar am nevoie repede de parerea voastra, a cunoscatorilor, despre acest model, pentru: - cat ma costa reparatia la ce am scris mai sus? sa stiu ce cost extra am peste valoarea ei. - unde gasesc piesele respective si cat de usor se gasesc piese pt acest model. - ce trebuie schimbat la ea acum la cumparare sau verificat? - daca pretul motocicletei e unul bun. - unde pot face toate reparatiile, deci un service bun ca si calitate lucrari dar si preturi (nu f scump :-) ). - ce presupune ca si taxe inmatricularea / schimbare posesorului? Sau daca cineva (coleg de forum) ma poate ajuta cu o verificare a motorului? Moto se afla undeva in Otopeni acum. Multumesc si astept cu incredere sfatul vostru. Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate