kaimaluz Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 sall fratilor ... in special ALINU .. sunt de aceashi parere ... dar ai idee mai exact cand se tzien shi unde ca tare ash vrea sa merg shi eu poate imi iau una alta ... merci mult shi asfalt... se shtie uscat el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 fara numar... se shtie ! Nu se shtie cand se tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Cum spuneam.Nu se stie inca nici daca se tine nici data. Probabil pe la sfarsitul lui Feb chiar Martie o sa aflam ceva concludent.Sunt oameni din toata tara care va fi prezenta acolo.50% din ei sa isi cumpere ceva fie de valoare fi nu e suficient zic eu.Aia 50% iti umple sala intr-o zi banuiesc.So...motive sa se tina sunt. Hai mai bine sa speculam,ce vom gasi pe acolo ce ne vom cumpara ce pretentii avem si chestii de genul.Restul...toate la timpul potrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motovip Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Salut! 4tuning se va tine in perioada 13-14 martie in pavilionul central; in cazul asta, nu cred ca SMAEB se va organiza in paralel, ar fi chiar aiurea sa se imprastie prin celelalte pavilioane. Asa ca ... asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Deci e clar ca nu prea se mai tine . Chiar nu va e jena deloc cand scieti ce scrieti? Sau apasati butoanele tastaturii numai din plictiseala? Cum poti sa scrii asa ceva?Cum ai luat permisul, sau nu l-ai luat? Mesaj completat Deci e clar ca nu prea se mai tine . Chiar nu va e jena deloc cand scrieti aberatii de genu asta? Sau apasati butoanele tastaturii numai din plictiseala? Cum poti sa scrii asa ceva?Cum ai luat permisul, sau nu l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Cum spuneam.Nu se stie inca nici daca se tine nici data. Probabil pe la sfarsitul lui Feb chiar Martie o sa aflam ceva concludent.Sunt oameni din toata tara care va fi prezenta acolo.50% din ei sa isi cumpere ceva fie de valoare fi nu e suficient zic eu.Aia 50% iti umple sala intr-o zi banuiesc.So...motive sa se tina sunt. Hai mai bine sa speculam,ce vom gasi pe acolo ce ne vom cumpara ce pretentii avem si chestii de genul.Restul...toate la timpul potrivit. Puiu....cam bati campii scuza-ma ca iti spun Pe pagina 1 o dadeai in pesimism cu criza la bugetari si particulari Pe pagina 2 deja ai uitat ce ai scris mai devreme si ai pus motul aici cu statistica asta cu ,,50%'' Eu unul in afara de tine nu am auzit sa mai mearga cineva din Arad acolo, si iti pot si garanta ca ,,tara'' nu va da navala la targul asta sa ,,sparga'' zeci de mii de euro. Din pacate in Romania, motociclismul a devenit un hobby extrem de greu de intretinut(accept si contraziceri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) Daca tot s-a creat sectiunea speciala SMAEB 2010, nu inteleg de ce nu vine un organizator pe topicul asta sa confirme/infirme oficial zvonurile aparute. Editat Februarie 8, 2010 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 cam pe 16 martie am auzit, dar nu oficial, locul tot la romexpo, acum nu stiu daca v-a mai avea loc tot in pavilionul central. Din ce am inteles in pavilionul central va fi 4tuning days Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 dak se va tine mai devreme de sf aprilie nu vad multi motoristi venind la salon. organizatorul ar trebui sa tina cont si de prognoza meteo dak se doreste o participare cit de cit...dupa mine cea mai buna perioada ar fi inceputul lui mai cind motoristii sunt deja pe strazi. SMAEB de fapt fiind un bazar de unde iti mai iei cite ceva si un motiv sa nu ratezi o plimbare cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Sunt de aceeasi parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 nu inteleg ceva... zici ca pentru tine targul este un motiv sa faci o plimbare????? frate ala e un targ de unde poti sa-ti cumperi accesorii si echipamente putin mai ieftine si ar trebui sa se tina inainte de 1 mai ca sincer eu astept sa-mi cumpar o geaca noua daca nu o sa fac comanda pe net ca sezonul la mine incepe cand se topeste zapada si sunt 5-10 grade afara... nu sunteti de acord cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Cam aÂşa e în privința sezonului, dar în rest nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 dak se va tine mai devreme de sf aprilie nu vad multi motoristi venind la salon. organizatorul ar trebui sa tina cont si de prognoza meteo dak se doreste o participare cit de cit...dupa mine cea mai buna perioada ar fi inceputul lui mai cind motoristii sunt deja pe strazi. SMAEB de fapt fiind un bazar de unde iti mai iei cite ceva si un motiv sa nu ratezi o plimbare cu mobra Prognoza meteo este buna pentru smaeb si in martie.In mai deja e canicula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 nu inteleg ceva... zici ca pentru tine targul este un motiv sa faci o plimbare????? frate ala e un targ de unde poti sa-ti cumperi accesorii si echipamente putin mai ieftine si ar trebui sa se tina inainte de 1 mai ca sincer eu astept sa-mi cumpar o geaca noua daca nu o sa fac comanda pe net ca sezonul la mine incepe cand se topeste zapada si sunt 5-10 grade afara... nu sunteti de acord cu mine? de unde poti lua mai ieftin ? NU CRED... cel mai ieftin iei de pe net si da ai mai fost pe la SMAEB ti-ai dat seama ca de fapt am dreptate cind am spus bazar. ptr mine este doar un motiv sa merg cu mobra sa intru in gramada,sa socializez cu motoristi, sa mai incalec cite o mobra, si de cumparat cumpar maruntisuri ptr ca acolo sunt chiar cele mai mari preturi si nici nu gasesc ce imi place,de marime nici nu mai vb,expozantii aduc numai marimi mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitulicea Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Puiu....cam bati campii scuza-ma ca iti spunPe pagina 1 o dadeai in pesimism cu criza la bugetari si particulari Pe pagina 2 deja ai uitat ce ai scris mai devreme si ai pus motul aici cu statistica asta cu ,,50%'' Eu unul in afara de tine nu am auzit sa mai mearga cineva din Arad acolo, si iti pot si garanta ca ,,tara'' nu va da navala la targul asta sa ,,sparga'' zeci de mii de euro. Din pacate in Romania, motociclismul a devenit un hobby extrem de greu de intretinut(accept si contraziceri ) ultima ta fraza este miezul adevarului, eu am fost expozant si am expus ceva custom uri facute integral in romania( daytona twins) acum efectiv renunt , nu se merita sa faci valuri in romania in schimb sa stiti ca exista targuri si expozitii custom la un pas de romania unde este mai ieftin si ai ce vedea cu adevarat, iar drumul pana acolo este o placere nu un calvar romanesc prima actiune este la budapesta in luna aprilie, eu unul merg sa mi prezint lucrarile mele acolo fiindca in romania facem pipi impotriva vantului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Dupa parerea mea umila SMAEBul este un motiv in plus sa facem o iesire cu motorul si sa intalnim oameni noi! Promotii intradevar nu am vazut la nici un produs! E doar o iluzie! Important este sa ne intalnim si sa n e cunoastem! Pana la urma e doar un motiv sa iesim cu mobra! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 S-ar putea ca smaeb sa fie in aprilie, probabil dupa paste(eu asa sper )poate o sa fie vreme buna ... oferte nu cred ca o sa fie cine stie ce , doar ca o sa existe o gama mai mare de produse deci ai avea de unde alege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topcrosstcs Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 1 topic, 5 pagini, 90% aberatii. s-a ajuns sa se faca specula daca se tine smaeb-ul sau nu. voi va plictisiti pe acasa sau nu aveti ce face la serviciu. sau individul care spunea ca ii e indiferent daca se tine salonul sau nu, ca te poti duce la dealer sa "probezi" motocicleta. pai cand e vb de vitezane, cam la atat se reduce, te urci pe ea sa te vezi in oglinda cum arati pe bulevard cand treci pe langa fetite. scopul unui salon este sa adune cat mai multa lume pasionata de acelasi lucru, vanzatori si cumparatori deopotriva, sub acelasi acoperis. unii vin pentru reclama, unii pentru lansari de modele noi, altii pt promotii, unii ca sa caste gura, altii ca sa saliveze la fetite si sa isi dea coate ca atat ii duce mintea. mai exista si sportivi in motociclism, este un loc unde se pot intalni, schimba impresii, etc. iar eforturile pentru a organiza un asemenea eveniment sunt uriase, atat din partea organizatorilor, cat si a expozantilor sau a gazdelor. ne vedem la salon, indiferent de data. bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 (editat) 1 topic, 5 pagini, 90% aberatii. s-a ajuns sa se faca specula daca se tine smaeb-ul sau nu. voi va plictisiti pe acasa sau nu aveti ce face la serviciu. sau individul care spunea ca ii e indiferent daca se tine salonul sau nu, ca te poti duce la dealer sa "probezi" motocicleta. pai cand e vb de vitezane, cam la atat se reduce, te urci pe ea sa te vezi in oglinda cum arati pe bulevard cand treci pe langa fetite. scopul unui salon este sa adune cat mai multa lume pasionata de acelasi lucru, vanzatori si cumparatori deopotriva, sub acelasi acoperis. unii vin pentru reclama, unii pentru lansari de modele noi, altii pt promotii, unii ca sa caste gura, altii ca sa saliveze la fetite si sa isi dea coate ca atat ii duce mintea. mai exista si sportivi in motociclism, este un loc unde se pot intalni, schimba impresii, etc. iar eforturile pentru a organiza un asemenea eveniment sunt uriase, atat din partea organizatorilor, cat si a expozantilor sau a gazdelor. ne vedem la salon, indiferent de data. bogdan Editat Februarie 19, 2010 de teiu29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell On Wheels Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 sa aflat pe ce data se va tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 eu merg sa vad noul vfr1200f. si cred ca se va tine la inceputul lui aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Salonul se va tine pe 23-25 aprilie : /index.php?...=485507&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blake Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Era si timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusz78g Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Bv Bogdan! Pana la urma se vede cine traieste motociclismul si cine nu Yo am fost si anul trecut si nu mi-a parut rau chiar daca nu aveam moto pe atunci , iti poti face ceva idei despre ce echipament sa-ti cumperi si nu numai, pana la urma depinde de fiecare imi parte cum vede un asa eveniment ,unii spun ca nu-i mare lucru:)) iar altii vad ca pe ceva frumos. Tot respectul meu pt organizatori si sa ne vedem acolo:D WE LIVE TO RIDE ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Scrie acolo ca motociclism.ro o sa aiba stand si o sa fie acolo userii+moderatorii motociclism.ro As fi interesat sa reprezint comunitatea intr-un mod onorabil:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate