_Alex_ Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Manowar - Return of the Warlord, featuring un solo la acceleratie de mare exceptie, dupa parerea mea... Ar mai fi si "Wheels of Fire" de la Manowar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 (editat) cine stie cum se numeste si cine canta melodia asta - http://www.bullbikers.ro/download/motogp.wmv (e un filmulet cu ultima tura de circuit a lui rossi in nu stiu ce an la jerez parca) Iron Maiden - 1984 - Powerslave - Aces High Editat Iunie 4, 2006 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 axel rudi pell - hot wheels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Dire Straits - Heavy fuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 ...si la Billy Idol se gasesc o gramada...basca ca e motorist inrait...era sa o mierleasca si el cu motorul,genul ala rar de accident in care Harley se face zob si conducatorul mai respira... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Si preferatii bikerilor de peste Ocean, Canned Heat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smen Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Intr-un mod concret propun urmatoare piese -Highway to hell<AC/DC> -Riders on the storm<Doors> -Painkiller <Judas Priest> .................... si cam atat....Nu stiu exact ce conteaza in Discutia asta ...gustul personal sau gradul de cultura<ca din punctul meu astea 2 pot fi si distincte> For those about to rock we salute you! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 DMX-ruff riders (poate stiti si clipu) e super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 inca 1: thin lizzy - renegade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Mai sunt cateva piese rock unguresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 The Cheers - Black Denim Trousers. L'homme a la moto e un cover dupa asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 ati uitat o pe una dintre cele mai bune.the doors- riders on the storm Ai auzit tu vre-o data o melodie hip(shit)hop despre motociclete pana acum? da e aia a lui DMX- ruff rider's anthem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 da e aia a lui DMX- ruff rider's anthem Ai dreptate...Mai este si "piesa" lui kid rock ceva combinat cu niste hip hoperi...cica despre motoare.Nu pot sa inteleg de ce pe tipul ala il chiama kid rock...Mie mi se pare prostitutie muzicala incercarea asta de a combina doua stiluri care nu au nici un punct in comun...Bine...este un rezultat normal si nevolnic al unor incercari patetice de a face muzica,din partea unor oameni care nu au nici o legatura cu muzica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Ai dreptate...Mai este si "piesa" lui kid rock ceva combinat cu niste hip hoperi...cica despre motoare.Nu pot sa inteleg de ce pe tipul ala il chiama kid rock...Mie mi se pare prostitutie muzicala incercarea asta de a combina doua stiluri care nu au nici un punct in comun...Bine...este un rezultat normal si nevolnic al unor incercari patetice de a face muzica,din partea unor oameni care nu au nici o legatura cu muzica. Total de acord cu tine!! PS: Eu votez pentru (REAL) MetallicA - Motorbreath!!! \m/ \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 KID ROCK MAI CANTA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 KID ROCK MAI CANTA? Este dubitabil faptul ca respectivul ar fi cantat cu adevarat vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 (editat) Motorhead cargo - calare pe motoare Hammerfall - Stronger than all / Renegade Editat Septembrie 24, 2006 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Megadeth - Moto Psycho http://www.youtube.com/watch?v=K4oXmwQrs7Q foarte nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 SAXON - RIDE LIKE THE WIND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 (editat) luati de colea videoclip. nu stiu daca a mai fost Manowar - Return of the warlord si inecputul din Godsmack - I stand alone, vre-un minut si ceva, tot cu motociclete... http://www.youtube.com/watch?v=y23v2JxIw6o Editat Octombrie 14, 2006 de TZepeSH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) Da ma...Kid rock - America's bad ass. fain videoclipu. Cu asta am trezit intr-o noapte vecinii pe la 3 asha, cand era somnu (lor) mai dulce Mai e o piesa noua Comandorul Hoisan, ceva cu "Motocicleta mea / E artilerie grea" am ascultat-o la snagov Nu prea are lagatura cu motocicleta, da e tot motor si Prodigy - Diesel Power se pune si Queen - Bycicle race? Editat Octombrie 16, 2006 de sharpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frankotiradore Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Nush de melodii cu motoare/motociclisti in ele, insa cateva care merg ca unse in conditiile anterior descrise (evident, parere proprie si personala). Queens of the Stone Age - Go With the Flow (videoclipul merita de asemenea) Soundgarden - Jesus Christ Pose (as zice ca se potriveste la crosetat A2-ul cu 200+, pe langa asta si videoclipul este interesant intr-un homo-erotic late '80s, early '90s twisted kind of way) Si ca sa echilibram, inca un Soundgarden ceva mai linistit: My Wave (numa buna de un naked ) (in plus, apare biciclete in videoclip - se pun?) Eagles of Death Metal - (este live, se aude nu grozav insa as zice ca se potriveste grozav cu o turuiala de chopper) Si asta la sfarsit cand ai ajuns acasa cu bine, muzica linistita si frumoasa de iti vine sa o iei snop si sa o indesi in urechi sa nu mai iasa: Desert Sessions - (Josh Homme & PJ Harvey + the merry band) (este live si excelenta - sunet curat, frumos, melodia curge mai bine decat cea inregistrata) /misionary mode off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 George Thorougood and the Destroyers - Bad to the Bone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Melodia din Terminator 2 cand se face Schwartzie motorist. Asta mi-a marcat mie copilaria. Si cred ca si adolescenta, tineretea si va merge si la middle age crisis, bosorogie a.s.o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Ai auzit tu vre-o data o melodie hip(shit)hop despre motociclete pana acum? Cat tupeu ordinar... Te-a jignit cineva pentru ce asculti? Cum iti permiti sa jignesti tu pe altii? Ai senzatii de superioritate...lay off the booze jerk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Dmx - Ruff Riders anthem - nu este despre motociclete, doar are motociclete in videoclip. Exista si melodii rap despre motociclete, dar nu imi amintesc acum numele (e un grup mai obscur). Pentru baiatul frustrat care crede ca hip-hop-ul este naspa: think before you say stupid shit. Eu ascult orice muzica facuta cu sufletul si cu capul si care nu are ca principal scop vanzarea de albume in numar cat mai mare (de la rap la rock, la jazz, acid-jazz, trip-hop, punk si cate si mai cate). Imi mai place si cate un artist mai deosebit din mainstream, chiar daca este mai .. pop ( ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate