Scarto Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 200 euro cu tot cu rca, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Despre "recall" ,Ivas Moto -Suzuki Galati: "Sincer va zic ca nu am fost anuntati de asa ceva de catre importator in momentul de fata sunt rechemari la cu totul altceva si la alte modele de motociclete . Pana acum nu am fost anuntati pentru acest tip de operatiune ". 200 euro cu tot cu rca, nu? da. cu totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Am dat comanda de GSX-R-ul de mai sus ... + 500 lei si se ocupa ei de RAR (identificare / itp) + transport gratuit si garantie 1 an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 legat de sudurile de la suzuki . ...acum nu stiu daca s-a intamplat din cauza ca s-a oprit roata spate intr-un stalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) nu mai frate ,a batut vantu mai tare din lateral Editat Octombrie 28, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) legat de sudurile de la suzuki . ...acum nu stiu daca s-a intamplat din cauza ca s-a oprit roata spate intr-un stalp Aduce cu un K6 - K7 cumva ? Sunt pe aproape ? Editat Octombrie 28, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 da 600 sau 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Ce ulei (si cati litri) si ce filtru (filtre eventual, si de aer, benzina) se foloseste la un k3 de 600? Pot face eu schimbul sau trebuie sa merg in service? E primul motor.. Merci Editat Octombrie 28, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Ce ulei (si cati litri) si ce filtru (filtre eventual, si de aer, benzina) se foloseste la un k3 de 600? Pot face eu schimbul sau trebuie sa merg in service? E primul motor.. Merci Salut ,Daca este primul tau motor si nu ai mai lucrat niciodata la un motor de motocicleta,ar fi indicat sa faci asta intr-un service sau cu cineva care cunoaste.In felul acesta o sa intelegi daca capacitatile tale mecanice sunt suficiente pentru viitor la aceasta operatie. Este pacat sa incepi experienta moto cu probleme gen filet distrus la baie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Multumesc de sfat, sunt din Piatra Neamt... cunoasteti vreun service moto prin zona? Si ca ulei (firma caracteristici/vascozitate) de care trebuie? Si cati litri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Caut stator de K6-K9 600/750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Caut stator de K6-K9 600/750. S-a ars si releul+statorul nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Se pare ca doar statorul. Deocamdata am 0 volti la masuratoarea la mers in gol pe stator. Poate ca releul a scapat Ai patit sa le gasesti defecte pe amandoua? Editat Octombrie 29, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Din pacate da! Ordinea dupa mine ar fi urmatoarea: Primul se arde releul,din diferite motive,baterie foarte descarcata,pozitionare proasta,incapacitatea de a disipa caldura,dupa care pune in scurt statorul care cedeaza si el. Ce este drept ca GSXR de 600 K 6/7/8 detine recordul la mine de releu si statoare arse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Ca sa aibe 0 volti , inseamna ca e intrerupta sirma pe toate cele 3 infasurari ale alternatorului, asta e o probabilitate de 1/10miliarde, in plus, ca sa arzi sirma pina la ruperea ei, ai nevoie de mii de wati, ceea ce nu exista. Daca pui voltmetrul(pe care selectezi tensiune alternativa) pe cite 2 fire din cele 3 alte iesirii alternatorului, mufa alternatorului fiind decuplata de la instalatia motocicletei, tensiunea masurata este mereu 0V alternativ? Daca ai spire in scurt, tot ramine o mica tensiune, daca ai spire care ating carcasa (masa), aparatul masoara tensiune full la mufa alternatorului, intre oricare 2 fire din cele 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 ha.mi-am luat caucioace de scandal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Ca sa aibe 0 volti , inseamna ca e intrerupta sirma pe toate cele 3 infasurari ale alternatorului, asta e o probabilitate de 1/10miliarde, in plus, ca sa arzi sirma pina la ruperea ei, ai nevoie de mii de wati, ceea ce nu exista. Daca pui voltmetrul(pe care selectezi tensiune alternativa) pe cite 2 fire din cele 3 alte iesirii alternatorului, mufa alternatorului fiind decuplata de la instalatia motocicletei, tensiunea masurata este mereu 0V alternativ? Daca ai spire in scurt, tot ramine o mica tensiune, daca ai spire care ating carcasa (masa), aparatul masoara tensiune full la mufa alternatorului, intre oricare 2 fire din cele 3. 1 volt, 2, 0... cam asa arata la masurare. Practic zero. Daca erau 15-20-30 era alta poveste dar tot nu era bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 inca o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii referitoare la motocicleta? Adica ... eu mi-am cumparat-o .. dar sunt total pe langa, fiind incepator ... cand se schimba/unge lantul? Cam la cati km se schimba uleiul + filtrele ? Distributia cand se schimba? Ce alte activitati tehnice mai trebuie facute la motocicleta? Mi-ar prinde bine niste informatii de genul... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Lantul se spala cu motorina si se unge cu un spray pentru lant la fiecare 500km Uleiul si filtrul se schimba la 5000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Si cand se spala/unge lantul se face pe motor sau se da jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Cum sa dai lantul jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Ma gandeam ca se da jos ca atunci cand il schimbi... :"> Cati litri de ulei intra si ce ulei folositi ? Acum am gasit Service Manual si citesc pe acolo ... uleiul din ce vad e 10W40 si intra 2.8 litri... Editat Octombrie 29, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 scrie si pe capacul ambreiajului ce cantitate trebuie bagata in motor....2800ml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Ma gandeam ca se da jos ca atunci cand il schimbi... :"> Cati litri de ulei intra si ce ulei folositi ? Acum am gasit Service Manual si citesc pe acolo ... uleiul din ce vad e 10W40 si intra 2.8 litri... Cu filtru schimbat intra mai mult ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate