Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

azi am incercat sa schimb roata fata la k7 , si am intrebat tot aici pe topic daca se potriveste roata de k 8 .. mi sa spus sa da... dar cand am dato jos am avut surpriza sa vad ca nu se potrivesc discurile frana :wacko: acum daca stie cineva de pe aici (dar sa fie sigur) daca se potrivesc rulmenti de pe roata de k7 pe cea de k8 , maine primesc discuri pt acea roata si sper sa o rezolv ,, mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

azi am incercat sa schimb roata fata la k7 , si am intrebat tot aici pe topic daca se potriveste roata de k 8 .. mi sa spus sa da... dar cand am dato jos am avut surpriza sa vad ca nu se potrivesc discurile frana :wacko: acum daca stie cineva de pe aici (dar sa fie sigur) daca se potrivesc rulmenti de pe roata de k7 pe cea de k8 , maine primesc discuri pt acea roata si sper sa o rezolv ,, mersi

rulmenti gasesti in comert cati vrei

Link spre comentariu

da PM am gasit diverse preturi diverse materiale inclusiv fibra (150 de lei)

eu pana o sa am bani de lat far, l-am lipt cu fibra.

partea din spate era crapata, si lipseau din ea cateva bucati, unde am completat cu fibra.

mai tb sa intaresc stifturile in care este prins farul de carena, ca s-au rupt si alea, dar am recuperat 3 din ele,

dara asta o sa fie ceva usor.

daca mai ai bucatile din carena fata, te ajut sa ti le lipesti.

Mesaj completat

inainte si dupa

Editat de mandibula
Link spre comentariu

Salut filtru de ulei pentru srad din 1999 unde gasesc si eu?

la orice magazin de piese auto.de ex: este champion si scrie pe el suzuki (pe cutie) ala ii bun pt srad.te costa vreo 30 35 de lei

Link spre comentariu

Am si eu nevoie de stickerele cu gsxr de pe carenele laterale. Pe unde se gasesc? Originale? Neoriginale?

Nu stiu daca e mare diferenta intre modele....

:wacko:

Link spre comentariu

Da ,asa am luat motorul ...asta e ..nici eu nu ma omor dupa ele! Le dau la juma de pret daca e cineva interesat...

Am si filmat un pic jucaria...din pacate sunetul e pur si simplu teribil....film1 :cheers:

Doua intrebari rapide:

1.Stie cineva cum se seteaza luminita alba pt turatie la k4 600?

2.A pus cineva motor de 750 k4 ,pe cadru de 600 k4? Merge fara modificari?

Link spre comentariu

Nu ma intelege gresit, acelasi model am si eu (negre) si chiar cred ca sunt mansoanele perfecte.

Le vazusem pe un r1 cred prin service si mi-au placut mult.

Probabil fostului proprietar ii placea

dar nu cred ca e chiar asa fashion crime incat sa le dai...

Recunosc ca nici eu nu sunt intotdeauna asortat cu motocicleta. :cheers:

Link spre comentariu

Da ,asa am luat motorul ...asta e ..nici eu nu ma omor dupa ele! Le dau la juma de pret daca e cineva interesat...

Am si filmat un pic jucaria...din pacate sunetul e pur si simplu teribil....film1 :cheers:

Doua intrebari rapide:

1.Stie cineva cum se seteaza luminita alba pt turatie la k4 600?

2.A pus cineva motor de 750 k4 ,pe cadru de 600 k4? Merge fara modificari?

daca mai tin bine minte trebuie tinut apasat pe butonul de langa beculet si apoi pus contactul cu cheia ,dar nu mai stiu sigur ,sigur pot sa spun ca merge motorul de 750 cadrele sunt identice

Link spre comentariu

Ideea e ca se potriveste aproape orice filtru . e un stadard.

Stie cineva unde gasesc un cadru de bord de K1-K3 (ca sa nu mai fac comanda afara) ???

Editat de Mad Max1
Link spre comentariu

Scuza mi intrebarea! cu ce te denajeaza daca am intrebat? Cred ca tocmai de aia este forum sa aflii unele informatii!

informatiile pe care le ceri sunt convins ca s-au scris de nenumarate ori in 296 pagini plus de asta esti din buc unde sunt magazine moto destule!!

nu ma deranjeaza cu nimic intrebarea ta dar inainte de a intreba aiurea cauta putin in topicu asta, asa ca dragii mei incepatori si necunoscatori ladies si geamantanelor cred ca gasiti toate informatiile pe care le cautati de la motor la cel mai mic surub doar trebuie sa dati BACK!! :cheers:

Link spre comentariu

Cer informatii pe care nu le stiu!tu ai putea citii aproximativ 300 de pagini? si din search nu am gasit nimic!

Nu nu caut unul la mana a doua!

Nu am stiut ca se potriveste orice filtru!

Mersi mult

Editat de nchivu
Link spre comentariu

sper sa nu sariti si pe mine ca fak urat :cheers:

foloseste cineva 10 w 50 la mobra?<nu ma intereseaza ce marca>

Mesaj completat

plus de asta esti din buc unde sunt magazine moto destule!!

or fi magazine destule dar toate merg pe morala'''clientul trebuie jumulit'''

in afara de unele piese pe care am vrut sa le iau musai oem<de la reprezentanta>toate consumabilele le-am luat de la diverse firme sau useri din tara

ex. mac mi-a oferit caucioace+transport cu 10% mai ieftin decat toate firmele din buc, uleiul si filtrele le iau din bv iar la preturi bune ETC

Mesaj completat

nu mai spun ca am gasit la civeva<nu vreau sa dau nume>cablu de ambreiaj sh mai scump ca la rep

Link spre comentariu