alex_tm83 Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 azi am incercat sa schimb roata fata la k7 , si am intrebat tot aici pe topic daca se potriveste roata de k 8 .. mi sa spus sa da... dar cand am dato jos am avut surpriza sa vad ca nu se potrivesc discurile frana acum daca stie cineva de pe aici (dar sa fie sigur) daca se potrivesc rulmenti de pe roata de k7 pe cea de k8 , maine primesc discuri pt acea roata si sper sa o rezolv ,, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 caut aripa fata gsx-r600 k1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 azi am incercat sa schimb roata fata la k7 , si am intrebat tot aici pe topic daca se potriveste roata de k 8 .. mi sa spus sa da... dar cand am dato jos am avut surpriza sa vad ca nu se potrivesc discurile frana acum daca stie cineva de pe aici (dar sa fie sigur) daca se potrivesc rulmenti de pe roata de k7 pe cea de k8 , maine primesc discuri pt acea roata si sper sa o rezolv ,, mersi rulmenti gasesti in comert cati vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 rulmenti gasesti in comert cati vrei ma asteptam la un raspuns concret .. de aia am si pus in paranteza (cine stie sigur) ca sa stiu daca mai are rost sa ma apuc de ea sau totusi ar trebui o roata de k 7 ... mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 caut aripa fata gsx-r600 k1 da PM am gasit diverse preturi diverse materiale inclusiv fibra (150 de lei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Salut filtru de ulei pentru srad din 1999 unde gasesc si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) da PM am gasit diverse preturi diverse materiale inclusiv fibra (150 de lei) eu pana o sa am bani de lat far, l-am lipt cu fibra. partea din spate era crapata, si lipseau din ea cateva bucati, unde am completat cu fibra. mai tb sa intaresc stifturile in care este prins farul de carena, ca s-au rupt si alea, dar am recuperat 3 din ele, dara asta o sa fie ceva usor. daca mai ai bucatile din carena fata, te ajut sa ti le lipesti. Mesaj completat inainte si dupa Editat Ianuarie 12, 2010 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Salut filtru de ulei pentru srad din 1999 unde gasesc si eu? la orice magazin de piese auto.de ex: este champion si scrie pe el suzuki (pe cutie) ala ii bun pt srad.te costa vreo 30 35 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Salut comunitatea detinatorilor de gsx-r si-n noul an! Am inceput sa surubaresc si io la dansa yo-hooooooo hai primavara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Am si eu nevoie de stickerele cu gsxr de pe carenele laterale. Pe unde se gasesc? Originale? Neoriginale? Nu stiu daca e mare diferenta intre modele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Am si eu nevoie de stickerele cu gsxr de pe carenele laterale. Pe unde se gasesc? Originale? Neoriginale? Nu stiu daca e mare diferenta intre modele.... te rezolv eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 @ serious sam.: ai un motor foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ....mai putin mansoanele albastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Da ,asa am luat motorul ...asta e ..nici eu nu ma omor dupa ele! Le dau la juma de pret daca e cineva interesat... Am si filmat un pic jucaria...din pacate sunetul e pur si simplu teribil....film1 Doua intrebari rapide: 1.Stie cineva cum se seteaza luminita alba pt turatie la k4 600? 2.A pus cineva motor de 750 k4 ,pe cadru de 600 k4? Merge fara modificari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Nu ma intelege gresit, acelasi model am si eu (negre) si chiar cred ca sunt mansoanele perfecte. Le vazusem pe un r1 cred prin service si mi-au placut mult. Probabil fostului proprietar ii placea dar nu cred ca e chiar asa fashion crime incat sa le dai...Recunosc ca nici eu nu sunt intotdeauna asortat cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Da ,asa am luat motorul ...asta e ..nici eu nu ma omor dupa ele! Le dau la juma de pret daca e cineva interesat...Am si filmat un pic jucaria...din pacate sunetul e pur si simplu teribil....film1 Doua intrebari rapide: 1.Stie cineva cum se seteaza luminita alba pt turatie la k4 600? 2.A pus cineva motor de 750 k4 ,pe cadru de 600 k4? Merge fara modificari? daca mai tin bine minte trebuie tinut apasat pe butonul de langa beculet si apoi pus contactul cu cheia ,dar nu mai stiu sigur ,sigur pot sa spun ca merge motorul de 750 cadrele sunt identice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvansen Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Permis ai ???? Am B`ul de 8 ani iar A`ul de 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolphy Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 caut sa pasager pentru un gsxr caut de ceva vreme.cineva care poate sa ma ajute.multumesc PM daca se poate gasi. Mesaj completat de SRAD sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Salut filtru de ulei pentru srad din 1999 unde gasesc si eu? te doare mintea la ce intrebari pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 te doare mintea la ce intrebari pui Scuza mi intrebarea! cu ce te denajeaza daca am intrebat? Cred ca tocmai de aia este forum sa aflii unele informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 .... are dreptate todea ! filtru de ulei il gasesti la magazin sau il comanzi pe net si iti ajunge acasa ! sau poate vrei unul folosit ? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Ideea e ca se potriveste aproape orice filtru . e un stadard. Stie cineva unde gasesc un cadru de bord de K1-K3 (ca sa nu mai fac comanda afara) ??? Editat Ianuarie 16, 2010 de Mad Max1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Scuza mi intrebarea! cu ce te denajeaza daca am intrebat? Cred ca tocmai de aia este forum sa aflii unele informatii! informatiile pe care le ceri sunt convins ca s-au scris de nenumarate ori in 296 pagini plus de asta esti din buc unde sunt magazine moto destule!! nu ma deranjeaza cu nimic intrebarea ta dar inainte de a intreba aiurea cauta putin in topicu asta, asa ca dragii mei incepatori si necunoscatori ladies si geamantanelor cred ca gasiti toate informatiile pe care le cautati de la motor la cel mai mic surub doar trebuie sa dati BACK!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Cer informatii pe care nu le stiu!tu ai putea citii aproximativ 300 de pagini? si din search nu am gasit nimic! Nu nu caut unul la mana a doua! Nu am stiut ca se potriveste orice filtru! Mersi mult Editat Ianuarie 16, 2010 de nchivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 sper sa nu sariti si pe mine ca fak urat foloseste cineva 10 w 50 la mobra?<nu ma intereseaza ce marca> Mesaj completat plus de asta esti din buc unde sunt magazine moto destule!! or fi magazine destule dar toate merg pe morala'''clientul trebuie jumulit''' in afara de unele piese pe care am vrut sa le iau musai oem<de la reprezentanta>toate consumabilele le-am luat de la diverse firme sau useri din tara ex. mac mi-a oferit caucioace+transport cu 10% mai ieftin decat toate firmele din buc, uleiul si filtrele le iau din bv iar la preturi bune ETC Mesaj completat nu mai spun ca am gasit la civeva<nu vreau sa dau nume>cablu de ambreiaj sh mai scump ca la rep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate