dan.c. Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Domnilor,din cauza nevestei,ma vad nevoit sa-mi vand "bestia",o Suzy GSX-R de 750 din 2000,pt. a-mi lua ceva mai "bland',pe care sa aiba curajul si placerea sa se urce si ea...Ceva date despre motor:are 140 CP,cauciucuri MICHELIN PILOT POWER noi,bujii DENSO noi,filtru de aer nou,placute de frana noi SBS,chit de lant REGINA in stare foarte buna,lichid de frana MOTUL schimbat,crush pad-uri,baterie VARTA noua,super intretinuta,tinuta in garaj,accept orice test la ea.Iata si cateva poze : Pret: 3600 EURO usor negociabil.Nr de contact: 0765234701 Considera-l un up. Cum ai vopsit suportii de scarite? Rezista vopseaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Eu am folosit numa 190.........e mai bine.....pt tine:))huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! La ce te referi ca este mai bine pt mine ??? Imi cer scuze daca-i o intrebare retorica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Ene Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Considera-l un up. Cum ai vopsit suportii de scarite? Rezista vopseaua? [/quote Scaritelele-am vopsit la un atelir de vopsitorie auto si au fost tinute la cuptor dupa vopsire si rezista fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 http://www.feelgooduk.net/39-motorbike-mot...ter-garage.html cred ca e mult mai buna decat una normala scapi de condens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Chiar nu are nimeni pe spate 190 in loc de 180 ??? toata lumea respecta aceasta dimensiune pe motoreta lui ???? :lol: Pe strada nu o sa simti nici o diferenta...poti monta linistit anvelopa fara probleme. Eu am mers la curse si cu 180 si cu 190...insa in functie de circuit alegeam anvelopa.....pe circuit tehnic am mers cu 180....iar pe circuit de viteza mare pe viraje am mers cu 190. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Mai taci ma mincinosule, ca nu prindea nici in vise panarama aia de scuter 120 km/h Mai minte omul dar cu bun simnt Oricum nu te crede nimeni.... PS: Nu incepe iara cu aberatii aici sa faci off topic ca nu iti raspund... Scz de off topic Cine e tiganul asta? .....dispari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Salut, unde gasesc si eu cele doua suruburi pentru saua pilotului? Mi-au pus baietii de la kawamotors (cel mai impostor service din cate mi-au fost date sa vad) unele strambe in cruce, probabil dupa ce le-au pierdut pe ale mele. Pe louis am vazut ca au niste suruburi (M4, 5, 6), de parbriz zic ei, dar par cam scurte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 alea de la louis ssuntt nasoale! mai ales ca sunt de aluminiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 (editat) Hornbah militari, cam orice surub cu cap imbus ! Editat Februarie 7, 2010 de brembo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 luxos, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerk Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 (editat) Salut.. are careva de vanzare o oglinda sh stanga de gsx-r 600 k1? am gasit modelul la louis dar depaseste un pic bugetul... ..sau macar o idee unde sa mai caut? multumesc Editat Februarie 7, 2010 de jerk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Cred ca cel mai ieftin incerci pe ebay. E un user (sau mai multi) pe forum care te poate ajuta cu comanda din state. Sau pe polo, desi nu cred ca gasesti vreun chilipir. Si eu vroiam sa mi le schimb pentru ca mi se par foarte urate ale mele, dar am vazut preturile si alte oglinzi chiar mai urate (incredibil) pe alte motoare si am renuntat. Nu m-a dus atunci capul sa ma uit pe ebay.... Si oricum, la ce iti trebuie oglinda? Te uiti o data inainte sa iesi din casa cand iti faci freza si gata... L-ai vazut tu pe Rossi sa aiba oglinzi? Oglinzile la motor sunt pentru poponari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerk Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Multumesc pentru informatii... Oglinda imi trebuie pentru ca (am) s-a spart... . Nu-mi fac freza pentru ca sunt chel ... si ultima oara cand m-am uitat in oglinda nu eram Rossi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 pe luis eu le-am gasit la 45-50 de roni nu mai stiu codul - sunt oglinzile mari de hayabusa . eu am una de dreapta la care mi s-a rupt bratul. cand treci prin buc, da un tel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerk Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) cand treci prin buc, da un tel . ..pai sunt in buc, ma uit acum pe louis dupa ele Mesaj completat pe luis eu le-am gasit la 45-50 de roninu mai stiu codul - sunt oglinzile mari de hayabusa . eu am una de dreapta la care mi s-a rupt bratul. cand treci prin buc, da un tel . te referi la astea ? se potrivesc pe gsx-r 600 ? scuze pentru dublu post dar nu mai mergea edit-ul ... Editat Februarie 8, 2010 de jerk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Din cate stiu eu se potrivesc. Am cunoscut un baiat la RAR cu un k1 600 care avea oglinzi de hayabusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 tb sa dai codul. la mine daca ma duc pe link imi intra in pagina principala pe louis. dar oricum este la fel ca asta : 10028308 doar ca mai are un cauciuc peste brat. se potrivesc perfect, nu tb sa faci nici o modificare. pana la urma si hayabusa, e tot gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerk Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am comandat 10028314 Multumesc pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerk Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am comandat 10028314 ...sunt la oferta Multumesc pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Trebuie sa faci click de doua ori pe linkurile de la louis ca sa te duca unde trebuie. Nu stiu care e duma, am vazut si eu cand a zis cineva asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) Am comandat si eu 3 bucati cu ocazia asta Una noua originala este 57 euro fara TVA Stie cineva de unde pot comanda 2 Ram AIR pt K1-K3? Editat Februarie 8, 2010 de Mad Max1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_bullet Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Cam la ce pret se gaseste un bi-xenon pentru gsx-r 600 k6 pe uscatura asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Pe strada nu o sa simti nici o diferenta...poti monta linistit anvelopa fara probleme. Aici gresesti. Ciclistica motocicletei se schimba drastic si cred ca si un incepator simte diferentele. Am spus-o mereu si inca imi sustin ideea: NU RECOMAND SCHIMBAREA ANVELOPELOR CU UNELE DE DIMENSIUNI MAI MARI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Aici gresesti. Ciclistica motocicletei se schimba drastic si cred ca si un incepator simte diferentele. Am spus-o mereu si inca imi sustin ideea: NU RECOMAND SCHIMBAREA ANVELOPELOR CU UNELE DE DIMENSIUNI MAI MARI. asta chiar e o exagerare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 asta chiar e o exagerare... esti sigur ca e o exagerare ? oare daca producatorul recomanda 180 si tu pui 190 ,oare nu scade suprafata de contact pt ca devine mai "ascutit" cauciucul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate