TNG Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Salut,de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Salutari! Tocmai am cumparat in gsxr 1000 k3 si am observat ca mufa de la instalatia electrica ce intra in mufa de la releul de incarcare este topita,papucii sunt iesiti din ea...precizez ca moto nu era functionala cand am luat-o... Pun poze in ideea ca poate ma ajutati sa imperechez papucii cu mufa releului de incarcare Poti sa realizezi o conexiune fara conector TATA(Entered) la instalatie, numai cu papuci care se introduc in conectorul MAMA(Received) al RRT-ului(releu regulator de tensiune). Problema este ca daca acele conductoare care sunt libere(ce se vede in foto) au izolatia intarita datorita temperaturii generata de catre contactul imperfect care a fost in conexiune, nu te mai poti baza pe ele!! Izolatia intarita= rezistenta ohmica a conductorului afectata, practic portiunea aceea de conductor va ceda intr-o perioada limita de timp, se va supraincalzi si iar ajungi de unde ai plecat. Daca constati asa ceva, se schimba tot setul de conductoare( cele 5) sau cele afectate pana la zona care are flexibilitatea corecta a conductorului de cupru multifilar, cositorire/lipitura si izolare corecta. Daca conductoarele corespund d.p.d.v calitativ electric, se taie papucii afectati si se inlocuiesc cu alti noi, se cositoresc inainte de sertizare si se verifica rezistenta ohm de contact. Ideal este daca gasesti conectorul TATA original, si faci conexiunile corecte. Pe urma ar trebui sa faci o verificare generala a sistemului de incarcare(alternator, RRT, tensiuni, curenti, rezistente pe portiuni), trebuie sa elimini cauza. Ti-am atasat schemele de conexiuni. Bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 (editat) Sunt si eu de curand fericitul posesor unui K9 750...Foarte multumit de alegerea ce am facut-o in jur de 1000km inca nu am ce sa ii bag de vina Editat Mai 17, 2016 de alexcbr80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Felicitari,si la multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Sunt si eu de curand fericitul posesor unui K9 750...Foarte multumit de alegerea ce am facut-o in jur de 1000km inca nu am ce sa ii bag de vina N-am putut niciodata sa inteleg rostul pozelor cu o moto supersport pozata pe iarba. Daca era enduro, cross, erau la locul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 N-am putut niciodata sa inteleg rostul pozelor cu o moto supersport pozata pe iarba. Daca era enduro, cross, erau la locul lor. Acolo am decis sa ma odihnesc si am zis sa ii fac la frumoasa bestie 2-3poze....nu stiam ca ii o regula la vitezane sa faci poze pe asfalt...o sa ii fac poze si intr-o barca la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Geniala motocicleta! E luata de la noi ? Sunt si eu de curand fericitul posesor unui K9 750...Foarte multumit de alegerea ce am facut-o in jur de 1000km inca nu am ce sa ii bag de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Geniala motocicleta! E luata de la noi ? Ii luata de la un baiat din Buc. el luand-o de noua de la mototeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Ii luata de la un baiat din Buc. el luand-o de noua de la mototeam De ce e guma fata montata invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 (editat) De ce e guma fata montata invers? Tocea pe interior ... unghiul de fuga bulit ! Editat Mai 19, 2016 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Tocea pe interior ... unghiul de fuga bulit ! am vazut si eu ca ii pusa invers dupa 2 zile...dar s-a remediat problema....ce unghi de fuga vorbesti tu acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Era glumaaaa .... Am pus un ":)" .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
debil Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Salut. Capacul de la stator de pe un gsr 2007 se potriveste la un gsxr 600 2002? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Salut oameni buni.intreb si aici daca,are cineva un buson benzina aruncat pe undeva?chiar si fara cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 (editat) Salut oameni buni.intreb si aici daca,are cineva un buson benzina aruncat pe undeva?chiar si fara cheie. Capacul de la rezervor il vrei?Pentru ce model..cred ca am 1 prin garaj.. Editat Mai 29, 2016 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Capacul de la rezervor il vrei?Pentru ce model..cred ca am 1 prin garaj.. Capacul de la rezervor il vrei?Pentru ce model..cred ca am 1 prin garaj..Uitai sa precizez,pt srad 96. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Am prins oferta si nu m-am putut abtine. Sunt sigur ca Jagi imi umpla iarasi frigiderul,insa R6 nu se gaseste pe aici pe toate drumurile . In pret a venit si cu un set de incalzitoare de roti,motocicleta are aproape 23.000 km . Ce pinion vine stock pe fata / spate ? Maine o duc la mecanic sa ii fac un service,mai trebuie facute modificari la acest model ? (ma refer specifice pentru pista,in caz de nu sunt deja facute,ce ar trebui sa am in vedere ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 (editat) S-o stapanesti sanatos ! O sa-ti placa mult motocicleta. Cauta pe ebay sau in alte parti carena codita spate de pista. Cele stock le poti vinde dupaia repede. Treptele de viteza sunt inversate deja, da ? Daca nu, inverseaza-le, a I-a sus, restul in jos. Editat Mai 29, 2016 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 superb ,foarte buna alegere ,curand o sa trec si eu la 600cmc si o sa aleg tot gsxr ,nu stiu cum e la tine acolo dar pentru nivelul din Romania se poate cu orice marca la clasa 600 ,nu e musai R6,eu am spus in toate postarile mele legate de acest subiect ca r6`le dupa 2006 e peste gsxr dar din cauza cuzinetilor/service`ului pacatos nu pot sa aleg r6 Felicitari , sa te bucuri de ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 S-o stapanesti sanatos ! O sa-ti placa mult motocicleta. Cauta pe ebay sau in alte parti carena codita spate de pista. Cele stock le poti vinde dupaia repede. Treptele de viteza sunt inversate deja, da ? Daca nu, inverseaza-le, a I-a sus, restul in jos. Mersi pentru urari. Treptele de viteza sunt puse normal,nu stiu de merg inversate,o sa verific. Am in plan achizitionarea partilor lipsa de la carenaj,posibil sa o revopsesc. superb ,foarte buna alegere ,curand o sa trec si eu la 600cmc si o sa aleg tot gsxr ,nu stiu cum e la tine acolo dar pentru nivelul din Romania se poate cu orice marca la clasa 600 ,nu e musai R6,eu am spus in toate postarile mele legate de acest subiect ca r6`le dupa 2006 e peste gsxr dar din cauza cuzinetilor/service`ului pacatos nu pot sa aleg r6 Felicitari , sa te bucuri de ea . Mersi ! Recordul pe aceasta pista din Cipru e detinut de un R6 (1 m : 07 s). Jagi imi spunea ca pot lua " doar " R6 datorita faptului ca am 1.87 m si 92 kg ,par prea mare pentru Honda ce o am (vezi thread in semnatura ) . Ce parere aveti de pret ? (comparativ cu Ro sau alte tari ?) Stock ,acest model se vinde aici cu 4500 euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Mersi pentru urari. Treptele de viteza sunt puse normal,nu stiu de merg inversate,o sa verific. Am in plan achizitionarea partilor lipsa de la carenaj,posibil sa o revopsesc. Mersi ! Recordul pe aceasta pista din Cipru e detinut de un R6 (1 m : 07 s). Jagi imi spunea ca pot lua " doar " R6 datorita faptului ca am 1.87 m si 92 kg ,par prea mare pentru Honda ce o am (vezi thread in semnatura ) . Ce parere aveti de pret ? (comparativ cu Ro sau alte tari ?) Stock ,acest model se vinde aici cu 4500 euro . Stock inseamna si inmatriculabil, ceea ce nu stiu daca este valabil pentru motoreta in cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Am numere la motor,e scos din circulatie dar il pot repune oricand,atat timp cat platesc 8 euro si imi fac asigurare si taxa de drum. Dar o sa imi trebuiasca far ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 cand prinzi pe undeva cumpara niste etrieri monobloc de r6 dupa 2006 ,chiar fac diferenta si ai alt feeling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 (editat) O sa incerc sa gasesc,mersi pentru idee. cmd - un pret pentru un set de carene ? Editat Mai 31, 2016 de Theodor Theodor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Salutare!Aveti idee la un GSX-R 600 din 2006, ce bec am pe faza scurta? Vreau sa il schimb, sa pun ceva mai puternic, cel care il am acum pe motoreta pare putin cam lesinat. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate