Sasuke Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Nu cred ca sunt asa mari diferente intre ele la capitolul putere sau manevrabilitate (poate doar la Kawa care are 36 de cm cubi in plus o sa ai un pic mai mult cuplu). Eu zic sa iei ce gasesti in in starea cea mai buna indiferent de marca.Singurele diferente vizibile ar fi furca upside-down de la Suzuki si Kawa, fata de furca normala la Honda si Yamaha si faptul ca Suzuki este cea mai frumoasa. si eu sunt de parere ca suzuki ii cea mai frumoasa si daca nu sunt diferente majore la performanta o sa raman la suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skipetu Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Corect.....hai sa fiu rau si sa ne unim sa batem pe toti cu rr-urile:))) Asta da misiune imposibila ! Oricum de apreciat curajul si vointa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Asta da misiune imposibila ! Oricum de apreciat curajul si vointa De ce misiune imposibila? Asta-i buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skipetu Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 De ce misiune imposibila? Asta-i buna Hai mai baieti ca faceam si eu caterinca. cu totii stim ca s-a ajuns la un punct unde diferentele sunt infirme cel putin la putere/top speed. Apoi chiar si mie imi place GSX R ul. Il clasez pe locul 2 normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 cu totii stim ca s-a ajuns la un punct unde diferentele sunt infirme cel putin la putere/top speed. dar astia cu gsxr au gagici mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 dar astia cu gsxr au gagici mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 dar astia cu gsxr au gagici mai misto Bah...de unde naiba imi cuonsti tu bretena?)))))hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutu Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 good girls like good bikes ..nu mai vine odata caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 good girl,good bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 good girl,good bike daca n-ar fi scris pe ea suzuki, fata aia n-ar stii ce motocicleta ii asa ca 4 a girl all bikes are good:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 daca n-ar fi scris pe ea suzuki, fata aia n-ar stii ce motocicleta ii asa ca 4 a girl all bikes are good:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) :D Editat Februarie 17, 2009 de dynoviorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 4 a biker almost all girls are good Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixer-boy Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Salut , am si eu un Gixxer din vara anului trecut de care sunt indragostit si cu care am iesit si la -2 grade pe strazi ca nu puteam sa ma uit la el fara sal calaresc putin . SUZUKI RULES !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Frumos motorul ! Ai grija de el si de tine si ai grija ca aderenta din parti zilele astea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Bine ai venit printre noi Gixer-boy !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 hai bre lasati engleza mai bin' o ardem pe rumaneste Salut , am si eu un Gixxer din vara anului trecut de care sunt indragostit si cu care am iesit si la -2 grade pe strazi ca nu puteam sa ma uit la el fara sal calaresc putin . SUZUKI RULES !!! dapai ca nici nu ai motor fain casa de piatra! http://www.youtube.com/watch?v=p6g2vgxLDGI...feature=related sa ne mai amuzam pana vine caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Salut , am si eu un Gixxer din vara anului trecut de care sunt indragostit si cu care am iesit si la -2 grade pe strazi ca nu puteam sa ma uit la el fara sal calaresc putin . SUZUKI RULES !!! frumos ! sa-l stapanesti sanatos si fara incidente...parerea mea e ca mai bine astepti caldura decat sa plangi la primavara nu risca inutil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Imi cer scuze ca intervin si eu cu un reply cam off topic....am un monopost de SRAD 600, suzuka care il detinea era fabricatie 1998...pe care intereseaza PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Salutare, Am un K1 de 750 cmc si vreau sa va intreb ce cauciucuri folositi cei care aveti motor asemanator cu al meu? Eu inclin sa-mi cumpar un Michelin Powe Pilot 2CT sau un Michelin Road? Ce spuneti? Ma intereseaza in special pt uz in oras(50%), drumuri nationale/europene (40%) si autostrada(10%, 1-2 excursii pe an in exterior)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Noi sau second? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Salutare,Am un K1 de 750 cmc si vreau sa va intreb ce cauciucuri folositi cei care aveti motor asemanator cu al meu? Eu inclin sa-mi cumpar un Michelin Powe Pilot 2CT sau un Michelin Road? Ce spuneti? Ma intereseaza in special pt uz in oras(50%), drumuri nationale/europene (40%) si autostrada(10%, 1-2 excursii pe an in exterior)?? http://www.bridgestone.eu/bfe/tyreSelector...mp;locale=en_US Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Salutare ! Lucrez la un dealer SUZUKI din tara si avem pe stoc 2 GSX-R care sunt la reducere. un 1000 K8 negru la 8.900 euro si un 750 K8 portocaliu-negru (editie limitata) la 7.930 euro. Motocicletele sunt noi, 2 ani garantie fara limita de km. Cine e interesat sa-mi dea un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Salutare ! Lucrez la un dealer SUZUKI din tara si avem pe stoc 2 GSX-R care sunt la reducere. un 1000 K8 negru la 8.900 euro si un 750 K8 portocaliu-negru (editie limitata) la 7.930 euro. Motocicletele sunt noi, 2 ani garantie fara limita de km. Cine e interesat sa-mi dea un PM. Unde erati fratilor asta vara cand am dat 10.500 pe 750-ul meu !!! . Daca nu il vindeti in maxim o saptamana inseamna ca e criza mare. Nu vreti un schimb? Il dau pe al meu si il iau pe ala chiar daca mai tre sa mai fac o data roddajul Mai ales ca toata lumea stie ca portocaliu-negru e cea mai rapida culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Unde erati fratilor asta vara cand am dat 10.500 pe 750-ul meu !!! . Daca nu il vindeti in maxim o saptamana inseamna ca e criza mare. Nu vreti un schimb? Il dau pe al meu si il iau pe ala chiar daca mai tre sa mai fac o data roddajul Mai ales ca toata lumea stie ca portocaliu-negru e cea mai rapida culoare Cred ca erau in Corunca 46°16′6″N 24°30′6″E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate