Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De ce misiune imposibila? :laugh: Asta-i buna :crack:

Hai mai baieti ca faceam si eu caterinca. cu totii stim ca s-a ajuns la un punct unde diferentele sunt infirme cel putin la putere/top speed. Apoi chiar si mie imi place GSX R ul. Il clasez pe locul 2 normal :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu totii stim ca s-a ajuns la un punct unde diferentele sunt infirme cel putin la putere/top speed.

dar astia cu gsxr au gagici mai misto :crack: :laugh:

Link spre comentariu

hai bre lasati engleza mai bin' o ardem pe rumaneste :crack:

Salut , am si eu un Gixxer din vara anului trecut de care sunt indragostit si cu care am iesit si la -2 grade pe strazi ca nu puteam sa ma uit la el fara sal calaresc putin .

SUZUKI RULES !!!

dapai ca nici nu ai motor fain :crack:

casa de piatra!

http://www.youtube.com/watch?v=p6g2vgxLDGI...feature=related

sa ne mai amuzam pana vine caldura :crack:

Link spre comentariu

Salut , am si eu un Gixxer din vara anului trecut de care sunt indragostit si cu care am iesit si la -2 grade pe strazi ca nu puteam sa ma uit la el fara sal calaresc putin .

SUZUKI RULES !!!

frumos ! sa-l stapanesti sanatos si fara incidente...parerea mea e ca mai bine astepti caldura decat sa plangi la primavara :crack: nu risca inutil :crack:

Link spre comentariu

Salutare,

Am un K1 de 750 cmc si vreau sa va intreb ce cauciucuri folositi cei care aveti motor asemanator cu al meu?

Eu inclin sa-mi cumpar un Michelin Powe Pilot 2CT sau un Michelin Road?

Ce spuneti?

Ma intereseaza in special pt uz in oras(50%), drumuri nationale/europene (40%) si autostrada(10%, 1-2 excursii pe an in exterior)??

Link spre comentariu

Salutare,

Am un K1 de 750 cmc si vreau sa va intreb ce cauciucuri folositi cei care aveti motor asemanator cu al meu?

Eu inclin sa-mi cumpar un Michelin Powe Pilot 2CT sau un Michelin Road?

Ce spuneti?

Ma intereseaza in special pt uz in oras(50%), drumuri nationale/europene (40%) si autostrada(10%, 1-2 excursii pe an in exterior)??

http://www.bridgestone.eu/bfe/tyreSelector...mp;locale=en_US

Link spre comentariu

Salutare ! Lucrez la un dealer SUZUKI din tara si avem pe stoc 2 GSX-R care sunt la reducere. un 1000 K8 negru la 8.900 euro si un 750 K8 portocaliu-negru (editie limitata) la 7.930 euro. Motocicletele sunt noi, 2 ani garantie fara limita de km. Cine e interesat sa-mi dea un PM.

post-37131-1235636030_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salutare ! Lucrez la un dealer SUZUKI din tara si avem pe stoc 2 GSX-R care sunt la reducere. un 1000 K8 negru la 8.900 euro si un 750 K8 portocaliu-negru (editie limitata) la 7.930 euro. Motocicletele sunt noi, 2 ani garantie fara limita de km. Cine e interesat sa-mi dea un PM.

Unde erati fratilor asta vara cand am dat 10.500 pe 750-ul meu !!! :friends: . Daca nu il vindeti in maxim o saptamana inseamna ca e criza mare. Nu vreti un schimb? Il dau pe al meu si il iau pe ala chiar daca mai tre sa mai fac o data roddajul :bounce:

Mai ales ca toata lumea stie ca portocaliu-negru e cea mai rapida culoare :-L

Link spre comentariu

Unde erati fratilor asta vara cand am dat 10.500 pe 750-ul meu !!! :friends: . Daca nu il vindeti in maxim o saptamana inseamna ca e criza mare. Nu vreti un schimb? Il dau pe al meu si il iau pe ala chiar daca mai tre sa mai fac o data roddajul :bounce:

Mai ales ca toata lumea stie ca portocaliu-negru e cea mai rapida culoare :-L

Cred ca erau in Corunca 46°16′6″N 24°30′6″E

;)

Link spre comentariu

:friends: :bounce: Sa mori de ciuda cu criza asta!! Bueyyy...si cand te gandesti ca anu trecut am dat pe un K2 de 750 5400 de epuri! :-L

Editat de aleck
Link spre comentariu