DarkIAngel Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 Mda.....merci coxanele....esti un super baiat....nu mai zic nimik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 cu placere....si la cat mai multe fraude iti doresc.... esti pe drumul cel bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 S-a discutat mai in urma de relanti in primele secunde; si mie imi face la fel... Probabil senzorul de temperatura nu da informatii ECM-ului sau ceva asemanator. Oricum, este o problema insignifianta, mobra merge brici cu exceptia unei furci curse Sher, ma uit la a doua ta poza si nush de ce, dar mi se pare ca anvelopa fata e pusa invers sensului de mers. Adica la mine sunt invers ordonate striatiile. Cum le ai tu pe roata din spate. Ca si eu tot Michelin-uri am ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 bah muke....tu umbli cu standeru dupa tine? sau a venit cineva cu el in masina special sa te dai tu in spectacol pe situri?! .....sau si mai rau.....acolo e in fatza la tine?! =))) Eram in fata la mine bre, pozam ptr. Play cu boy varianta etno... Laur-balaur, eu m-am dat si cu una, si cu alta, mai bine zis cu un Srad `99, injectie. Diferente? Doar la motor ca si power, in rest la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 mai baieti explicati-mi si mie pls 2 treburi ..ce este cu denumirea SRAD?? ce este de fapt? a doua treaba..modelel ALSTARE este doar o race replica si atat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 mai baieti explicati-mi si mie pls 2 treburi ..ce este cu denumirea SRAD?? ce este de fapt? a doua treaba..modelel ALSTARE este doar o race replica si atat? Suzuki Ram Air Direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanel Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 ALSTARE este doar o replica si atat........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Exista in gama de culori pt 2006 ALSTARE?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 alstare mi se pare cel mai beton design..dar gusturile nu se discuta... inca ceva (sa nu sariti cu gura pe mine ca bat campii) dar cazi si rasketezi carena..mai poti sa o repari cu toate desenele alea??..sau teoretic trebuie sa o vopsesti +stickere? sau a treia varianta cred cea mai usturatoare te duci la suzuki si-ti comanzi unele noi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Le repari cum vrei tu in functie de buget si daca ai asigurare. De la cel mai ieftin: reparat si vopsit o singura culoare sau oricum ceva mai simplu, la stickere neoriginale, la carene noi + stickere de fabrica. O investitie foarte buna preventiva sunt niste crashpad-uri. Eu am picat acum vreo luna doua si s-a dus moto taras pe asfalt la o viteza de 30-40 kmph. Uite cat de bine a scapat datorita crashpad-urilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 dupa ce i-am dat zoom la poza...nici ca se vede ceva...nice! fac toti banii la primavara daca am noroc: gs 500f negru cu galben si in 2 ani gixxer de 600(tot ceva cu galben) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Deci ,imi raspunde si mie cineva? .ALSTARE exista in gama de culori pt K6??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Deci ,imi raspunde si mie cineva? .ALSTARE exista in gama de culori pt K6??? nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Cum exista Repsol si Moviestar la Honda ,ar fi foarte fain sa exista si Alstare la Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinionunebun Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Nu mi-a placut de loc cum l-ati tratat pe DarkIAngel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitus Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 SALUTARE!AM SI EU O MOBRA DE PRIN 91,DAR DRAGII MEI,VA SPUN,E BESTIALA!CRED CA MODELUL ASTA,GSXR 750 DIN 91 E FACUT CEL MAI BINE VORBIND DE MOTOR ,DE STABILITATE,DE VITEZA.VA ZIC CA INTR-O FORMA BESTIALA,TINUTA DE UN MANIAC,CARE ERA O ....FEMEIE.MOTO E CU MINE ,IN MILANO,MAI IES PE AUTOSTRADA CU EA SI MA SPERIE CUM VREA SA FUGA CAND II DAU GAZ.VREAU SA VA ZIC AM AM CALARIT SI UN SUZUKI NOU,DE 600 ,TOT SPORTIVA,SAU SUPER SPORTIVA,SIGUR O SA MIO IAU,E BESTIALA ,,ARE CRED CELE MAI PUTERNICE FRANI,PLUS CA CICLISTICA E DE LAUDAT.PENTRU MINE O MOTO SUZUKI SUPER SPORTIVA SE POATE CONDUCE DESTUL DE USOR ,ADICA SI PT NOU NASCUTII DE PE MOTO(CEI CU PERMIS DE PUTIN TIMP,FARA EXPERIENZA) HAI CA MAI VB... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Am si eu un GSXR de 1100 din 89 , modelul cu racire pe ulei...e vechi dar este un motor super,adik eu unul sunt multumit de el, pana sa imi iau ceva nou l-am facut pe asta sa arate umpik mai in pas cu moda, codita de K1 si fata de XX... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Nu mi-a placut de loc cum l-ati tratat pe DarkIAngel.. Apreciez ca cineva imi ia partea si iti multumesc. Nu cred ca era nevoie.....pt uameni ca el nu merita sa postezi ceva.....apreciez. Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Am si eu un GSXR de 1100 din 89 , modelul cu racire pe ulei...e vechi dar este un motor super,adik eu unul sunt multumit de el, pana sa imi iau ceva nou l-am facut pe asta sa arate umpik mai in pas cu moda, codita de K1 si fata de XX... Prea tare! Esti meserias. Bravo. Ti-a iesit fain modificarea. Arata mult mai bine ca si un gixxer 1100 din '89 stock. Ce scrie acum in talon GSXX K1000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Prea tare! Esti meserias. Bravo. Ti-a iesit fain modificarea. Arata mult mai bine ca si un gixxer 1100 din '89 stock. Ce scrie acum in talon GSXX K1000? cam asa ceva... bine ca n-am doua taloane unu de honda XX si unu de K ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 baieti, am nevoie sa cumpar 1 filtru de aer pt k3, de ala clasic nu k&n sau alte prostii, stiti careva de unde?Ar fii ideal daca ati stii magazin sau pers care se ocupa din Bucuresti merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Intreaba la B&S Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
child_of_maya Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Am si eu nevoie de putin ajutor: caut suport far frana spate pentru GSXR de 600 din 2004. Are cineva de vanzare sau puteti sa imi spuneti de unde as putea cumpara fara sa astept cu comanda si alte alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mayaghery Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 child of maya??? fiule cati ani ai...nu te cunosc!!!sigur esti al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Intreaba la B&S Motors mai bine lasa, merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate