Sari la conținut

A Murit Ghost Rider?


Buggy12000
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 200
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

cum sa-l inchida frate? noi cum mai aflam daca a murit sau nu ala? ;) de juma de mileniu se tot discuta...cand o muri sa imi ziceti si mie...daca murea, parerea mea, dadeau la stiri :D

noutati ceva? :burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

N-am avut timp sa citesc tot topicul dar daca se intreba cineva cine e ghost rider e mai simplu de dat un search pe google. Se banuieste...ca sa nu zic ca se stie ca ghost rider este Patrick Furstenhoff un "minor league stunt rider and now major league chessey dvd producer" ca sa citez din revista Superbike sau mai cunoscut drept alergator in curse de origine suedeza normal. Poate cine mai citeste si nu doar viseaza la el stie de exemplu ca sus-numitul detine recordul pentru cel mai rapid wheelie la 201 mph.

Deci......sper ca nu i-am dezamagit pe unii bikeri boy de aici dar Ghost Rider e chiar om si intre noi fie vorba nu prea am auzit de mari rezultate ale acestuia in curse dar ma documentez.

 

Si niste poze cu respectivul in caz ca vreti sa va faceti un poster.

post-3595-1166536507_thumb.jpg

post-3595-1166536520_thumb.jpg

post-3595-1166536548_thumb.jpg

post-3595-1166536563_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce topic plictisitor , primul post a fost pe Jun 21 2006 ora 02:34 PM iar ultimul pe Dec 19 2006 la 10:37PM .Care se mai trezeste din hibernare mai posteaza cate ceva pe aici .Sper din tot sufletul sa nu o tineti asa toata iarna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

laso dracu de treaba

 

Pai s-a mutat topicul cu tipa aia care a cazut in timp ce impingea moto si asta ramane aici la accidente? :finger: :banana:

 

mutat sau inchis!

Editat de Dan_06.06.06
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

ma.. din cate stiu eu respectivul n-a murit... inca traieste (de curand si-a luat o vacanta in frumoasa si exotica Shpanie cu familia).

in cateva zile ar trebui sa apara al 5-lea sau film si anume back to basics... din cate am rasfoit pe forumul lor ghostridermovie.net el (inca) nu e mort, face parte din echipa SWT (Sweeden Wheelie Team sau ceva de genul asta), n-a fost arestat (filmuletzul ala de pe youtube e o prostie probabil facut prank ca el n-are costumul asa si nici nu avea cum sa fie adevarat dupa modul cum a fost filmata faza...) si cica ar fi frustrat deoarece shi-a amanat cu mai mult de o luna si jumatate lansarea ultimului dvd cu B2B deoarece a avut o problema cu firma care producea dvd-urile...

dak mai vreti info accesatzi-i saitu`... poate aflati ceva ce nu stiati

 

imi cer scuze dak v-am enervat/plictisit...

 

CHEERS! :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, eu ma asteptam sa aiba 3 ochi si tentacule :grinbandit:

 

Bua,ha,ha,ha!!! :bigstar: :baldy:

 

P.S. Spunea cineva mai sus ca nu a auzit de rezultate notabile in curse obtinute de tipul asta. Nici eu nu am auzit de cineva care a avut rezultate notabile in curse sa mearga pe sosea ca Ghost Rider.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...

E mai mulți dom'le, e incluÂşi. ÂŞi e cascadori dom'le. Păi, in GR2, când face uiliu ăla la nu Âştiu cât la oră, e filmat de pe rezervorul altuia care, la rândul lui merea cu 297.

Acuma pe bune, am prins ceva filmare cu ei undeva în trafic Âşi unu dintre ei, nu ăsta în negru, altu, face uili, strânge genunchii de le lasă forma pe rezervor, se apleacă de zici că face podu Âşi îÂşi ține mâinile paralel cu Âşoseaua, la o palmă deasupra. Chestia idioată mi se pare mie e că face treaba asta în trafic, printre maÂşini. Oricât de bun ai fi (Âşi cu siguranță că ăÂştia îs) nu cred că ai avea dreptul (moral) să faci asta în trafic, părerea mea. Nu mai gasesc exact asta de care vă spuneam, da aci e un link la GR5 Back to Basics, de pe Youtube. GR5-u l-am găsit în aprilie 2007, am înțeles că o fost scos în martie . . http://video.google.nl/videoplay?docid=793...h&plindex=8

 

Oricum, majoritatea nu ar trebui sa vadă vreodată că se poate conduce aÂşa, pentru că n-au idee că GR e cascador, ei văd doar un motociclist "curajos". În unu din filme gaciu spune că a avut 14 accidente majore, lumea nu prea se uită la chestia asta, sau la "don't do this at home".

Asfalt uscat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba' pardon de tonu' pa' care vorbesc da' un om a avut o curiozitate... daca PILOTUL din seria Ghost Rider a murit sau nu... sau ce s-a intamplat cu el. Daca ati vrut sa informati lumea ca PROBABIL ca acest "rol" a fost jucat de mai multe persoane, foarte bine, e o idee utila. Iar faptul ca unele scene sunt regizate sunt 99,9% de acord, dar in sensul ca se stia traseul, si cateva alea-alea. Dar nu-mi spuneti ca au blocat autostrazi intregi si au bagat numai personal "calificat" care sa faca exact manevra ceruta la exact milisecunda stabilita! Omul ala chiar a mers in trafic si a facut ceea ce sunt convins ca nimeni din cei care au postat pe acest forum nu ar fi putut sa faca!

 

Si v-ati gasit cativa care sa umpleti topicul asta cu glumele voastre de dupa "bericioaice" si sa faceti misto. Pana mea, deschideti un yahoo mess, faceti conferinta, si spargeti-va capetele acolo....... sau daca nici asa nu merge... (dar macar ramane forumul mai curat) ... dati-va o intalnire, va ardeti in pic si va lamuriti problemele (BAH, IN PARTICULAR NU PE FORUM, BAH)!

 

 

PS - oricine a condus acele motoare din seria G-R ne-a uimit nu doar prin curajul pe care l-a avut (ca deh... inconstienti avem si noi) ci si prin faptul ca au si ajuns la destinatie! Dar nu cred ca a-ti face "un idol" din asta este un lucru tocmai bun... BAH! Sau cel putin nu atata timp cat mai sunt si alti oameni pe planeta asta care vor sa mai traiasca, nu sa conduca regulamentar si sa fie zdrobiti de motorul unuia care incerca sa-si egaleze idolul.

 

Acu' hai.... astept seria de pumni in freza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

În GR5, îs la un moment dat vreo 5 sau 6 îmbrăcați la fel, binecunoscuta "ținută" GR, toți pe poket bike, merg pe trotuare, pe Âşosea, prin mall Âşi se opresc in vârful unei parcări supraetajate . .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe acest topic putem urmari generatia pokemon-mirc in plina actiune... a fost interesant, m-am amuzat.

ma bucur ca intr-un final cineva a pus niste poze cu el, ca daca nu le punea el, le puneam eu. am vazut toate filmele, le am in calc, daca cineva este interesat, sa-mi zicetzi, le gasiti,oricum, pe www.torrentz.com

 

ca si nota informativa, puteti gasi interviuri pentru reviste date de el(GR) in care explica ce facea, era o echipa intreaga care scana mai intai soseaua si pe urma filmau ce se intampla, aveau casti si comunicau tot timpul chiar si prin semne, am vazut asta intr-o secventa chiar, cand ii faceau semn ca politia se afla in fata, echipa fiind pe un pod.

da, a vrut unul(un politist,cred) sa-l dea jos de pe motocicleta, dar nu a putut

 

pentru mai multe infoz

 

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Ghost_Rider_%28motorcyclist%29

 

 

iar pentru interviu

http://www.turbobusa.net/v4/ghostrider/interviews/slitz.php

traducerea in engleza, mai in josul paginii

 

daca a murit de curand? sper ca nu, e un pilot bun, ce e drept, nu are respect pentru legi,oameni,etc prin ce a facut, dar totusi se vede ca este un pilot extraordinar.

 

:blink: (asta pentru generatia ERUNU`,fara carnet, kinderii sa se incuie in casa si sa-si dea foc)

P.S.( Betrayal are dreptate)

Editat de Blade Of Soul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In ciuda titlului, "The Final Ride" este primul sau DVD (sper sa nu ma insel) si nu are nicio legatura cu "final" in sensul de "deces".

 

Pei nici nu am mentionat ca a murit, nu are nici o legatura cu asta, e doar un film de 52 min , cu un meserias din Suedia care se auto intituleaza Ghost Rider!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba voi nu v-ati prins ca topicul asta e la bascalie? Si ca e vechi ca dreaq? Duamne... ce ma distrez... =)) =))

Astea is ca anunturile de la motoare, puse in 2005 dar si acum mai raspund unii. :blink: :blink: :kick:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...