calin_cz Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 De cat e rezistenta aia? Mi-am pus leduri pe spate si clipeste de zici ca face crize de epilepsie ) pe site-ul de la louis este asa ceva: http://www.louis.de/_102b2fa764565374229b1...tungswiderstand nu stiu deloc germana.........am gasit urmatoarele valori : 10 ohm/14,4w si 7.5 ohm/ 19.2 w..........cine stie mai multe despre asa ceva ne poate "lumina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Ai uitat de Satu Mare . Voi fi precis acolo . Si eu cred ca mai vin cu un prieten, ca sa nu car singur bagajele Deci la 10 la sala sporturilor.... nu stiu pe unde se situeaza dar ma descurc eu ca nu o sa fiu singur. Sa ne vedem cu bine intrebi 2-3 oameni si te indruma ei:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 pe site-ul de la louis este asa ceva:http://www.louis.de/_102b2fa764565374229b1...tungswiderstand nu stiu deloc germana.........am gasit urmatoarele valori : 10 ohm/14,4w si 7.5 ohm/ 19.2 w..........cine stie mai multe despre asa ceva ne poate "lumina" Daca becul are 21-22W atunci un 7.5 ohm ar trebui sa isi faca treaba. daca becul e de putere mai mica atunci pui 10 ohmi. cam asta ar fi ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 De cat e rezistenta aia? Mi-am pus leduri pe spate si clipeste de zici ca face crize de epilepsie ) Sunt in aceiasi situatie, in curand voi merge la un electronist, poate ma(ne) lamureste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 SAlut, Poate sa intre careva care stie unde este Catedrala Ortodoxa din Sighisoara, pe google earth si sa dea coordonatele gps!? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Pai la cat de mare e Sighisoara sigur nu o vom rata. Ultima oara prin Sighisoara am fost acum cativa ani. Dar stiu sigur unde e gara aia. Ne descurcam Dupa cum am observat, Din Bucuresti se intra din est, probabil pe Mihai Viteazul, din Targu-mures pe Primaverii sau Libertatii. Catedrala e pe malul nordic al raului Tarnava Mare (easy spot) Editat Mai 6, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 SAlut, Poate sa intre careva care stie unde este Catedrala Ortodoxa din Sighisoara, pe google earth si sa dea coordonatele gps!? Merci Cum vi dinspre Brasov, intri in Sighisoara si mergi spre Tg.Mures/Medias pe drumu principal, te tot duci, spre centru pe malu stang al unui rau (Tarnava parca), o sa ajungi la o intersectie, ceva mai mare, cu un pod (pe drepata), cand ai ajuns acolo deja se vede, cladire mare, alba pe dreapta. O sa incerc sa bag si datele GPS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Pentru cei cu GPS : latitude, longitude: 46.221068, 24.795042 N46° 13.2641', E024° 47.7025' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) He, he, v-ati miscat repede! Sunt fan coordonate, nu poti da gres... cu adresele mi-am mai luat tepe prin romanica. Editat Mai 6, 2009 de Vulturul Cu Dinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Catedrala e pe malul nordic al raului Tarnava Mare (easy spot) bre geografie....cine ti-a zis tie ca un rau are mal nordic sau sudic sau eu mai stiu ce alt punct cardinal?? un rau are mal drept si mal stang. ai inteles? baga la cap ca nu o sa traiesc 100 de ani sa te invat... scuzati off topic-ul , dar nu m-am putut abtine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) tanti, nu ti supara pe mine acum. N-am stat sa corectez sau sa gandesc atunci cand am dat capy-paste ! "Catedrala Ortodoxa se afla pe malul nordic al Tarnavei Mari . Cu hramul Sfanta Treime este construita intre anii 1934-1937, in timpul primarului Aurel Mosora de catre arhitectul Dumitru Petrescu Gopes. Pictura interioara se datoreaza pictorului A.Demian. " NA ! Dar macar traiesti Aaaaanyway, veniti azi la arc ? sa ne vedem o data inainte de plecare ? Ma gasiti acolo (dar nu stiu cat stau, daca sunt singur ma plictisesc ) Editat Mai 6, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) tanti, nu ti supara pe mine acum. N-am stat sa corectez sau sa gandesc atunci cand am dat capy-paste ! "Catedrala Ortodoxa se afla pe malul nordic al Tarnavei Mari . Cu hramul Sfanta Treime este construita intre anii 1934-1937, in timpul primarului Aurel Mosora de catre arhitectul Dumitru Petrescu Gopes. Pictura interioara se datoreaza pictorului A.Demian. " NA ! Dar macar traiesti Aaaaanyway, veniti azi la arc ? sa ne vedem o data inainte de plecare ? Ma gasiti acolo (dar nu stiu cat stau, daca sunt singur ma plictisesc ) Zii pe la ce ora daca nu stai mult si te plictisesti Oricum dupa ora 17:00 , da? (mama lui de smiley , de ce nu merge ala cu OK ) Editat Mai 6, 2009 de Paul_C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 18:15 -18:30 sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) 18:15 -18:30 sunt acolo. hai ca te iert de data asta ca te cunosc ! mai eu nush daca reusesc sa ajung la arc pentrru ca dupa serviciu trebuie sa ma intalnesc cu cineva si nu suporta amanare. in alta ordine de idei m-am hotarat si merg la sighisoara. oricum , noi doi ne auzim la telefon sau pe mes sa stabilim detaliile. p.s azi am primit confirmarea platii de la asigurari, maine am banii in cont, iar de saptamana viitoare ma pot apuca de reparatii. Editat Mai 6, 2009 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Pe la cat preconizati sa ajungeti in Sighisoara? Ca yo lucrez sambata si voi pleca abia dupa 13 o'clock. Si inca ceva, ramane cort sau pensiune? Editat Mai 6, 2009 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 votez pentru cort!!!!!!!!si inca vreo 4 care nu is pe forum:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 poi si io votez tot pt cort.sper sa tina si vremea cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 poi si io votez tot pt cort.sper sa tina si vremea cu noi O prognoza meteo ar fi : BucureÂşti 20°C Curent: Senin Vânt: S la 10 km/h Umiditate: 52% Mi ÂŞanse de Ploaie 23° | 8° J În Mare Parte Însorit 24° | 8° V Senin 22° | 2° S Senin 25° | 9° Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 S-ar parea ca avem parte de vreme buna weekendu asta . Si eu tot pentru cort votez, mai aproape de natura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 abea astept weekendul daca facem foc de tabara, trebe sa si prajim ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 valeu mamica, dar gratar de unde luam ? )) Niste pulpe de pui dezosate merg prea bine.... Una-alta, la arc am fost ceva sv-isti. Poate ne strangem mai multi decat ne-am fi asteptat . poate... Aici a dat o scurta ploaie (tunete; fulgere), dar e ok acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Eu zic sa incercam ceva la protzap (parca asa se numeau 2 bete verticale, unu orizontal si cu animalu infipt in el ) sper sa nu ma insel. Una peste alta vineri aduc motoreta in buc. sper sa prind un drum bun si sa ne vedem sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 sau un bat din lemn inproviyat la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) se dezmembreaza sv650 din 2003. daca sunteti interesati /index.php?showtopic=352888 Editat Mai 6, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 valeu mamica, dar gratar de unde luam ? )) Niste pulpe de pui dezosate merg prea bine.... Una-alta, la arc am fost ceva sv-isti. Poate ne strangem mai multi decat ne-am fi asteptat . poate... Aici a dat o scurta ploaie (tunete; fulgere), dar e ok acum Mosu nu stiu ce ai facut tu , daca ai mai stat sau ai plecat imediat si tu , dar m-a prins ploaia de m-a rupt si pana acasa aveam apa si in ... Am uitat si telefonul in buzunar la blugi si cand l-am scos acasa arata ca nou (sau scos din masina de spalat ) bine ca mai merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate