Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

poi si io votez tot pt cort.sper sa tina si vremea cu noi

O prognoza meteo ar fi :

BucureÂşti

20°C

Curent: Senin

Vânt: S la 10 km/h

Umiditate: 52%

Mi

ÂŞanse de Ploaie

23° | 8°

J

În Mare Parte Însorit

24° | 8°

V

Senin

22° | 2°

S

Senin

25° | 9°

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

valeu mamica, dar gratar de unde luam ? :moto:)) Niste pulpe de pui dezosate merg prea bine.... Una-alta, la arc am fost ceva sv-isti. Poate ne strangem mai multi decat ne-am fi asteptat . poate...

Aici a dat o scurta ploaie (tunete; fulgere), dar e ok acum

Link spre comentariu

Eu zic sa incercam ceva la protzap (parca asa se numeau 2 bete verticale, unu orizontal si cu animalu infipt in el :wacko:) sper sa nu ma insel.

Una peste alta vineri aduc motoreta in buc. sper sa prind un drum bun si sa ne vedem sambata :moto:

Link spre comentariu

valeu mamica, dar gratar de unde luam ? :moto:)) Niste pulpe de pui dezosate merg prea bine.... Una-alta, la arc am fost ceva sv-isti. Poate ne strangem mai multi decat ne-am fi asteptat . poate...

Aici a dat o scurta ploaie (tunete; fulgere), dar e ok acum

Mosu nu stiu ce ai facut tu , daca ai mai stat sau ai plecat imediat si tu , dar m-a prins ploaia de m-a rupt si pana acasa aveam apa si in ...

Am uitat si telefonul in buzunar la blugi si cand l-am scos acasa arata ca nou (sau scos din masina de spalat :wacko: ) bine ca mai merge :wacko:

Link spre comentariu

v-ati hotarat unde ne intalnim? Arc, Fantana Miorita ?

pai eu as propune sa ne vedem la arc incepand cu ora 9 ca pana la 9 jumate sa vina toata lumea, sa mai aranjam bagaje , treburi, socoteli si sa stabilim si traseul... sau e stabilit deja si sunt eu din alta retea?? :moto: in fine... :wacko:

Link spre comentariu

Da. Oprim de mai multe ori pe drum . O sa mai alimentam in Brasov (pentru siguranta), restul pauze de tigara and stuff. :moto: . Recomandat e Bucuresti-Brasov-Sighisoara prin Cheia, pentru ca Dn1 ar fi foarte aglomerat. :wacko: daca mergem grup, incet si ordonat , iese frumos tare.

Link spre comentariu

Pai asta e ideea din start, ca doar de aia mergem grup. altfel mergea fiecare de capu lui si nu mai era vorba de incet si ordonat :moto:

Inseamna ca trebuie aparatul foto la indemana daca se fac pauze de tigara in locuri cu peisaje frumoase :wacko:

Link spre comentariu

Sfatu meu e sa va imbracati cat de cat, daca veniti pe Cheia, altfel riscati sa "clantzaniti" un pic pe sectoru ala. Cat despre benzen, un plin la Bucuresti va ajunge pana la Sighisoara (vreo 270km). Drum bun...

Yo am zis ca ajung, dar dupa amiaza si as vrea sa stiu pe unde va gasesc (votul fiind pentru cort), daca era vreo pensiune va gaseam, dar asa daca campati in the middle of nowhere e cam greu :moto:

Link spre comentariu

eu imi fac majoratul.........inca nu am permis...........dar tata a zis, mai in gluma, ca daca sunt in jur de 20 de motoare vine el ...........il primiti ? .....na ii si mofturos :moto: ...........si numai de sambata dupa amiaza........lucreaza dimineata.

Link spre comentariu

Pai cred ca prin telefon e cel mai simplu de transmis locul unde ne asezam :wacko:.

Okey, so... cine-i "capitanul" vostru? :moto: Sa stiu pe cine sun pentru directii/coordonate GPS.

p.s. Da-ti un PM.

Link spre comentariu

eu imi fac majoratul.........inca nu am permis...........dar tata a zis, mai in gluma, ca daca sunt in jur de 20 de motoare vine el ...........il primiti ? .....na ii si mofturos :angry: ...........si numai de sambata dupa amiaza........lucreaza dimineata.

pai dc nu :blink:

Link spre comentariu