calin_cz Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Salut! Ma bucur pentru voi ca ati reusit si ca a fost o iesire frumoasa! Eu cum am zis candva mai demult, daca nu a venit nimeni cu mine din Timisoara, nu am mai venit . Asta e, poate data viitoare combin pe cineva ). Am totusi o intrebare...daca dezmembreaza cineva un naked '99-'02...sau daca are cumva pe-acasa? ... caut un jug superior de la varianta naked, ca vreau sa pun pe al meu ghidon "normal" si un kit superbike costa ridicol de mult. Numai bine! La urmatoarea te astept eu.......dupa Orastie, la vreo 220 km de tm. Daca nu gasesti jug de naked uite ce am facut eu: doua gauri si se prinde ghidonul..........acum depinde cat de ieftin gasesti suportii de ghidon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Imi pare rau ca nu am venit....dar am iesit si eu scurt pana la Slanic Prahova si am reusit sa fac si cateva poze...V-am salutat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 intalnirea a fost super,mult peste asteptari,ma bucur ca v.am cunoscut in carne si oase,numa oameni faini,fara nici o exceptie.cat despre niste trasee eu sunt pro. @redpik nu am carene aekhenon@yahoo.com care imi trimite.ti niste poze..multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 http://s6.transfer.ro/storage/sv-90613.rar lincul cu pozele mele...pentru cine mai doreste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 http://dl.fisier.ro/files/jmnelmf4ie5dlce/SV_200905.rar.html si ale mele. sper sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.matei Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Felicitari pentru intrunire; arata foarte bine parcarea plina de SV-uri aliniate . Dar nici un SV 1000??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Am totusi o intrebare...daca dezmembreaza cineva un naked '99-'02...sau daca are cumva pe-acasa? ... caut un jug superior de la varianta naked, ca vreau sa pun pe al meu ghidon "normal" si un kit superbike costa ridicol de mult. Numai bine! Jugul superior de naked il am eu, dar nu mai are riserele.. Alea au plecat repejor. Daca te intereseaza, astept un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 ba da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Felicitari pentru intrunire; arata foarte bine parcarea plina de SV-uri aliniate . Dar nici un SV 1000??? ba da a fost unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 ba da a fost unul pune si tu toate pozele, toate...te rog mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 pune si tu toate pozele, toate...te rog mult... mai greu cu uploadu' la adsl,dar promit ca vei avea TOATE pozele chiar daca unele nu merita nici macar o privire redpik, cum stai cu raceala caci eu dupa cat vant am "inghitit" am luat-o de la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Eu cred ca toate pozele merita vazute. Pana si cele cu un fir de iarba sau altceva. Pentru ca stim ca am fost acolo La mine a cam trecut. Cel putin nu se mai resimt decat efectele "ascunse" : ameteala, pe ici pe colo. Imi pare rau sa aud asta. Sper sa treaca repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 cele care sunt relativ ok sunt aici http://s6.transfer.ro/storage/pt_forum-28774.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Eu cred ca toate pozele merita vazute. Pana si cele cu un fir de iarba sau altceva. Pentru ca stim ca am fost acolo uite cu fire de iarba:Pfacuta acolo si nu glumesc,am incercat sa fac poza la motoare dar a iesit doar iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 cele care sunt relativ ok sunt aici http://s6.transfer.ro/storage/pt_forum-28774.zip foarte frumoase pozele dar stiu ca sunt mai multe care merita vazute..hai nu mai fi modest..chiar sunt frumoase. multumesc pentru ca te-ai tinut de promisiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 lol am adunat un giga de poze de la sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Eu cred ca toate pozele merita vazute. Pana si cele cu un fir de iarba sau altceva. Pentru ca stim ca am fost acolo nu e vorba de compozitie ci de calitate, am sa las la noapte sa uploadeze si pun linku maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 uite cu fire de iarba:Pfacuta acolo si nu glumesc,am incercat sa fac poza la motoare dar a iesit doar iarba foarte faina iarba ...e clar ca.i de la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 aici mai sunt cateva poze http://dl.fisier.ro/files/o25kp45a1m84nam/...g_2009.rar.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 astea-s toate (inclusiv trash bin-ul) http://s6.transfer.ro/storage/sighisoara_2009-a681c.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balauru123 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Salut, O intrebare am. Unde trebuie sa fie seria pe cadru pe sv modelul 2003? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 "The VIN Number (Frame Number) is on the RHS of the frame at the steering head. The Engine number is on the underside left below the drive sprocket." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Salut, O intrebare am. Unde trebuie sa fie seria pe cadru pe sv modelul 2003? Multumesc este trecuta pe partea din fata a cadrului , acolo unde se prinde jugul ...uite aici..sper sa fi nimerit-o.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 @dihania: acela e motorul tau? cred ca o sa am concurenta serioasa la SV meetingul din august (daca va fii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Planuiti inca o adunare si in august? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate