kidal Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 eh, in curand o sa am ceva de aratat... pana atunci, mult de munca la sv. dar o sa iasa un motor unic... technic si estetic vorbind. va tin la curent! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Salutare de curand am intrat in randurile voastre SVistilor .Primul meu motor de peste 50 cc . Dar am probleme daca ma poate ajuta cineva , motorul este adus din anglia si a fost cumparat la un super pret deaceia ma si tentat sa il cumpar fara sa ma gandesc ca la rar o sa ma respinga . RAR ma respinge pt ca am farul de UK si bate invers oglinzile din far fiind invers fata de cele de restul lumii . CER AJUTORUL VOSTRU DACA EXISTA CINEVA CARE ARE UN FAR SH SV 650 S (2003-2005) SAU MA POATE IMPRUMUTA CU FARUL PT CATEVA ZILE CAT FAC RARUL . Am ramas cam paduche cu bani si nu pot da pe un far nou 1200 ron , de cumparat o sa il cumpar ca sunt constient ca ii orbesc pe cei de pe sensul opus dar daca intr-o luna nu ma duc la rar cu motorul ok o sa ma coste si mai mult . Sper sa imi daii idei sau un ajutor MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Salutare si bine ai venit in comunitatea de Sv-isti . Felicitari pentru noua achizitie . La mai multi km. Am tras un ochi pe site-ul asta http://www.racsidepo.com/ si am vazut ca au far de sv1000. Arata la fel, acum nu stiu daca se potrivesc, dar sunt sanse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Poze cu SV 650 S 2003 achizitionat acum 3 sapt la care nu ii pot face RARul pt ca este far de UK montat (anterior Yamaha tzr 50 2 ani ). Culoarea este originala special edition. Da REDPIK acum cateva minute am scris un mail la omul lor din oradea sa vad daca mai il au pe stoc .Ma uit acum sa vad daca codurile lor de piesea sunt identice(1000 cu 650) daca sunt identice al meu este ca 1200 ron nu ma bate gandul sa dau pe unul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Poze cu SV 650 S 2003 achizitionat acum 3 sapt la care nu ii pot face RARul pt ca este far de UK montat (anterior Yamaha tzr 50 2 ani ).Culoarea este originala special edition. Da REDPIK acum cateva minute am scris un mail la omul lor din oradea sa vad daca mai il au pe stoc .Ma uit acum sa vad daca codurile lor de piesea sunt identice(1000 cu 650) daca sunt identice al meu este ca 1200 ron nu ma bate gandul sa dau pe unul nou tare ciudata problema ta incerca la alt rar, nu stiu cat de greu se mai obtin programarile acum spun sa incerci in alta parte pentru ca eu am facut 4 moto la rar si nu au acordat mare atentie. cred ca acolo in bucuresti sunt mai al dracu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 vezi de ce-i bine sa ai un singur far in mod normal nu dau atentie la RAR la chestiile astea, dar probabil si mai mult ca sigur nu e prima motoreta ce vine din anglia si acolo datorita modului de condus geometria farurilor e cunoscuta, de aici si problema. Singura solutie, ar fi, ca doar traim in .ro - spaga sau o cunostinta pe la rar. Multa bafta cu ea, grija mare ca nu se compara cu vechiul motor de 50 si sa ne vedem cu bine la urmatoarea SV meeting. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Stiu ca traim in romania dar nici spaga si nici relatiile nu au putut sa rezolve problema >Mai multe relati si nimic nu se poate domne daca nu imi da ok pe aparatul de far ca este alt far cu fanta inversa nu dau ok . Astept acum un raspuns de la http://www.racsidepo.com/ sper sa il aiva inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 tare frumoasa motoreta, cu cat ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) Tocmai ce mi-am luat si io un SV1000 din 2005 si vreau sa schimb tobe aftermarket cu tobe stock, cei interesati va rog PM sau YM merci Editat Iunie 13, 2009 de theBD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Frumos miarul sa te poarte cu grija. Va asteptam maine seara la biker's otopeni . La ora 9 veniti cum vreti, motorizati sau cu masini. Nu judecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Am luato cu 2550 euro un pret destul de bun zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 @iacospy: frumoasa masinaria ta, este primul pe care-l vad cu acesta culoare. succes cu inmatriculatul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Ms Gladistule da intradevar este o culoare special edition originala din fabrica si cred ca este unica in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Hai la RAR la Timisoara, in afara de serii nu te intreaba NIMIC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ochitu Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Salutare SV-isti! Din decembrie '08 sunt fericitul posesor al unui S din 2005, negru si stralucitor. Pana acum am parcurs ~2500 km impreuna, majoritatea prin imprejurimile Campinii si prin Bucuresti si ne intelegem de minune! Este prima mea motocicleta, am ales-o dupa multe ore de cautat / citit / comparat. Initial eram destul de hotarat sa incep cu un 250cc si sa urc apoi spre aceasta bijuterie. Am sarit peste prima etapa din lipsa de optiuni solide si... nu-mi pare rau. Este tot ceea ce mi-am dorit, and then some... Mi-ar fi placut sa ajung la intalnirea pe care ati organizat-o in mai, dar, din pacate nu am reusit, asa ca astept cu nerabdare o alta intalnire SV... prin august-septembrie poate? Pana atunci, mi-ar face placere sa va intalnesc pe cei din Bucuresti, la un suc (bere fara alcool mi-am promis demult ca nu voi bea vreodata) si un schimb de impresii, sugestii si neaparat la plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Vai, cate sv-uri noi Felicitari tuturor. Cei din Bucuresti sunt asteptati astazi la Biker's Otopeni pe la 20.30-21:00. Trebuie sa ne gandim la cea de-a doua intrunire nationala . Timpul trece repede . Bagati voturi la semnatura mea, e blogul lui Pepsi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Imi pare rau ca nu pot ajunge,vineri am avut accident /index.php?showtopic=378757 Pana imi repar mobra nu stiu cat dureaza dar cu siguranta voi pierde cateva intruniri . Bafta si spor la bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 off, nasol omule. Insanatosire grabnica si spor mare la reparatii. Vremea intalnirilor abia a inceput , este destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 (editat) Azi am avut parte de-o surpriza placuta: m-o vizitat dihania + prietenu la servici. Mai doamna, 1 la mana scuze ca tocmai plecam, dar anuntati si voi din vreme sa nu-mi fac alte planuri(work #2) si b. scuze ca nu-mi aduc aminte cum il cheama, dar la mine memoria numelor e o chestie mai volatila decat alcoolu' sanitar (sau vodka); circumstante atenuante - nu stiu cum il cheama, dar stiu care are SV(deci e de-al nostru) S - sper sa se puna la punctaj ca altfel al urmatoarea intalnire cred ca mi-o iau \saltare tuturor, ca n-am mai dat pe aici de ceva vreme - busy @aolekos - ba', bine ca n-ai murit, chiar ma gandeam zilele trecute ca nu te-am mai vazut de ceva vreme. sa-ti traiasca amortizoru', dar mai ales jantele alea, ca mi s-au imprimat pe retina ) stai linistit, nu trebuie sa iti ceri scuze... noua ne-a facut placere sa te vedem. nu aveam nimic programat , dar daca tot am ajuns la zoo am zis sa te salutam. pe prietenul meu il cheama florin si stai linistit...e pasnic. ps. noilor posesori de 2v ...sa le stapaniti sanatosi!! Editat Iunie 14, 2009 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Stiu ca traim in romania dar nici spaga si nici relatiile nu au putut sa rezolve problema >Mai multe relati si nimic nu se poate domne daca nu imi da ok pe aparatul de far ca este alt far cu fanta inversa nu dau ok .Astept acum un raspuns de la http://www.racsidepo.com/ sper sa il aiva inca Parerea mea este ca daca vede pe acte ca este adusa din Anglia automat baga ochiu peste tot. Banuiesc ca s-au uitat daca nu ai ghidonul pe dreapta, sau schimbatorul pe dreapta si acceleratia pe stanga Felicitari pentru noua achizitie si bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Salut! Cine imi recomanda si mie un service OK unde pot face si eu o revizie de 25mii km"?! Nu intentionez sa schimb nimic,poate doar lichidul de frana sau cel putin aerisit pt ca imi prinde greu frana de cateva zile atat fata cat si spate. Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 pentru vot intrati aici: AICI ar fi bine sa se stabileasca locul si data pana la sfarsitul luni dupa acela inchei poll-ul... deci treceti la vot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Se pare ca deja a votat ceva lume pe acolo abia astept sa ne strangem iarasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Salutare SV-isti! Din decembrie '08 sunt fericitul posesor al unui S din 2005, negru si stralucitor. Pana acum am parcurs ~2500 km impreuna, majoritatea prin imprejurimile Campinii si prin Bucuresti si ne intelegem de minune! mult succes alaturi de ea si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Cine imi recomanda si mie un service BUN(SERIOS) in Bucuresti pt o revizie de 24mii km?! Mc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate