radu86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Drum bun maine. Si ne vedem sambata in Hateg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Neatza! Noi in curand plecam. O sa incerc sa cobor maine in jur de ora 13 in hateg si astept mesaje/telefoane ca sa ne sincronizam. In oras ne-om gasi noi cumva, ca nu-i mare. E asa, cam ca un sat cu cateva blocuri in centru :-)). Drum bun sa aveti si voi, si sa fiti cuminti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Bun se pare ca vom avea in weekend vreme excelenta. De abia astept sa plecam. Pentru cei din Bucuresti, ne vedem la 6 la care petrom? Ca pana la urma s-au vehiculat ambele variante. Mie imi este indiferent dar ar trebui sa stabilim clar. 1. Petrom simplu cu benzina mai ieftina ? 2. PetrOMV cu strudel si capuciono bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Pe mine m-ai convins cu strudelu'. Dupa capucino nu ma omor. deci PetrOMV-u sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 PetrOMV. 6 adunarea. 6:30 decolarea Sa aveti grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coprolith Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Oameni buni, pe la ce ora estimati sa ajungeti in valcea? lasatimi si mie un numar de telefon sa vedem cum ne intalnim.... bine, inca nu stiu daca pot sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heero Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 bai baietzi , va urez pace , sa nu aveti gropi , soare , fete , distractie , berea rece si asa mai departe )) imi pare rau ca nu pot sa vin , din cauza accidentului , astept sa imi iasa mobra din service si vin la bikers sa imi povestiti Bafta multa si multe poze >< A.U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vonmario_mc Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) La SV-ul meu din `99 ii joaca foarte usor acul din bord la relanti si sunetul motorului nu e chiar constant, chiar si cu carburatoarele curatate si sincronizate! Am inteles ca e specific motoarelor in 2 cilindri. E intr-adevar normal? Distractie placuta la intrunire! Editat Iunie 11, 2010 de vonmario_mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Ba uameni, salutari din Hunedoara, ne vedem maine in Hateg! Yo am reusit sa ma sustrag si dupa 3 ore juma si 251km prin soare (de m-am c@cat pe mine) beau o bere cu un fost coleg de faculta in Hd. Drum bun maine, fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 La SV-ul meu din `99 ii joaca foarte usor acul din bord la relanti si sunetul motorului nu e chiar constant, chiar si cu carburatoarele curatate si sincronizate! Am inteles ca e specific motoarelor in 2 cilindri. E intr-adevar normal?Distractie placuta la intrunire! Ah....da!? Asculta si tu un alt SV . Asa face V-ul, e foarte normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Doar pentru pupaturi si strangeri de mana, ma primiti ?........nu pot sta pana duminica. De fapt cred ca in jurul orei 15, ajung,........ si seara...la cate o fi, plec inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) Doar pentru pupaturi si strangeri de mana, ma primiti ?........nu pot sta pana duminica.De fapt cred ca in jurul orei 15, ajung,........ si seara...la cate o fi, plec inapoi. te legam de-un copac si te tinem pana duminica! Pai cum?! Daca vii tot e bine. Editat Iunie 11, 2010 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Drum bun maine!! Distractie placuta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Frumusele SV-urile(ma refer strict la varianta N) am avut ieri ocazia sa vad live unul galben in trafic..mi-as dori tare mult sa calaresc unul, mai ales ca am vrut sa-mi iau si eu asa ceva.. Primiti si banditi la intalniri ? seamana putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Frumusele SV-urile(ma refer strict la varianta N) am avut ieri ocazia sa vad live unul galben in trafic..mi-as dori tare mult sa calaresc unul, mai ales ca am vrut sa-mi iau si eu asa ceva..Primiti si banditi la intalniri ? seamana putin La semnatura cauti loc sau ai loc in garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 distractie placuta si sa beti o bere si pentru noi... pentru urmatoarea intalnire propun plecarea de vineri, mie unul imi pare foarte obositor doar la 2 zile. la urmatoarea intalnire din bikers vin si eu cu mobra. drum bun! Mesaj completat astept sa imi iasa mobra din service si vin la bikers sa imi povestiti din pacate la bikers se merge doar pe timpul verii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 La semnatura cauti loc sau ai loc in garaj? Am loc in garaj.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heero Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 distractie placuta si sa beti o bere si pentru noi... pentru urmatoarea intalnire propun plecarea de vineri, mie unul imi pare foarte obositor doar la 2 zile. la urmatoarea intalnire din bikers vin si eu cu mobra. drum bun! Mesaj completat din pacate la bikers se merge doar pe timpul verii adica ce vrei sa spui prietene ? nici nustii cum sta problema si tu ma iei cu dastea ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no01else Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Drum bun! Distractie placuta! Sa faceti poze si asteptam povestiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 O sa vina si pozele, intai sa ajung acasa, momentan is pe drumul de intoarcere spre casa si am facut un mic popas in sus pe Transfagarasan, unde niste prieteni motoristi din Bv au iesit la un gratarel. Dupa ce ajung acasa, o sa ma apuc de sortat pozele si apoi le uploadez. Saltare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Seara buna! Eu acum am ajuns. Rupt de tot! Dar satisfacut la maxim. A fost foarte foarte frumos. O locatie pe care nici nu visam s-o vad weekendul asta. Clipuri si poze mai tarziu dupa ce ma intind un pic. Unele clipuri video au iesit ok, altele mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Gata si eu. acu caut un canlu sa scot pozele, fac o arhiva si fac upload. Cand repetam figura? eventual cu plecare de vineri cum zicea si valbi. Una peste alta: @Tija la multi ani inca o data, tuica are nota 10, locatia 10 (ar fi fost 10+ da erau tantari ) gratarelu minunat, peisajele superbe. Am o singura dezamagire... nu am vazut vipera aia de care ne tot avertizau aia pe acolo ). Poate urmatoarea daca o sa fie de vineri, o facem undeva prin apuseni. P.S. cea mai mare parte din drum, asfalt superb, cu cate o mortaciune pe el ce e drept, dar fara gropi. cea mai mare parte am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Poze Hateg! http://dl.transfer.ro/hateg12-13_iunie-tra...3jun-f2c2c1.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 http://dl.transfer.ro/sv_retezat_radu-tran...3jun-2de9f3.rar Astea de la mine. dupa ce le iau pe toate pun cateva si pe blog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Ma bucur ca ati ajuns cu totii ok, dupa cum se pare. Acu vreo 3-4 ore am ajuns si eu si de dragul unui prieten care cica a vrut "sa-mi faca o surpriza", am mai fiert vreo 2 ore in "cazanu' de piele" la o terasa in oras. Acu am reusit sa fac macar un dus....si ma pun la somn. Scuze de raspunsul laconic, dar m-a facut muci caldura de azi. Mai multe + poze, maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate