radu86 Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Capone, pentru mine esti deja maestru. Eu tot ce stiu sa fac pe facebook e sa dau share si sa dau click pe alea de sus daca se fac rosii. Tu daca iti pui probleme din astea, sa faci vizibil grupul... esti departe tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Hai si je cu request pe facibuci Dupa 4 luni de zile .. maine seara ma intorc si eu acasa.. In afara de verificat ulei + presiune in pneuri .. ar trebui sa casc ochii la ceva anume in mod deosebit dupa 4luni in care nu s'a dat nici o cheie la motoreta ? Bateria o schimbasem la inceputul lunii martie - ca tot se vb de barerii mai devreme - dar cand am plecat am lasat'o montata si cu cablurile conectate..sper sa n'am vre'o surpriza din punctul asta de vedere PS: inca o chestie .. foloseste vre'o unu dintre voi undergarments acum pe timp de vara ? Pareri de cum se comporta la temperaturi gen 30+ si daca'si merita banii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 (editat) Ai niste ironii pe tine de-mi moare la intrare..... Daca tu ai cunostinte nefu.tu.te care folosesc facebook ul doar ca sa agate / sa fu.ta..........asta nu inseamna ca nu poate fi folosit si in scop constructiv.... Daca te-a deranjat ceva in trecut,zi pe fata, nu fa doar aluzii din astea de fetita.... Ca tot percep asa o urma de sila in afirmatiile tale cand faci aluzii la ce-am zis eu pe topicu asta... Mestere, esti "meserias". Mai mult n-am ce sa-ti zic. Sa fii sanatos! Editat Iulie 3, 2012 de Tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Atata poti, de ce as cere mai mult de la tine, hai continua-ti mircul pe aici....ca la asta esti expert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 (editat) Tija: parerea mea ca va puteti rezolva "conflictele" si in alt mod, eventual la o , decat cu imagini de acest gen, care.... Editat Iulie 3, 2012 de gusteru_streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Stie cineva daca trebuie sa fac modificari la partea electrica daca imi pun bord electronic? Momentan nu am nici unul si vreau sa aleg cea mai buna varianta. P.S. anii intre care se potrivesc piesele sun 1999-2003? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 un ignore este mai eficient decat sa te tiganesti la nesfarsit! Adrian...calm mama, nu mai sari asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Stie cineva daca trebuie sa fac modificari la partea electrica daca imi pun bord electronic? Momentan nu am nici unul si vreau sa aleg cea mai buna varianta. P.S. anii intre care se potrivesc piesele sun 1999-2003? Anii sunt 99-02. Pentru bord in principiu trebuie doar sa faci legaturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 stau si ma gandesc daca acum cand e (cam foarte) cald afara voi stati si umpleti pagini intregi de forum... cum o sa fie la iarna??? si inca o intrebare, cand e grataru ala sa vad daca ajung sau nu? p.s. ultima minune a tehnicii moderne a fost expusa Ride ON... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 vad ca cele mai multe voturi sunt pentru 17-18-19 august. Eu ma dau cu majoritatea asa ca probabil atunci o facem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papy_bm Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 vad ca cele mai multe voturi sunt pentru 17-18-19 august. Eu ma dau cu majoritatea asa ca probabil atunci o facem . hei ca am lipsit ce gratar ? unde poate vreau si eu mai ales ca acum am mai mari sanse sa vin cu motoru in romania detaliii detalii pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 (editat) Intrunire 2012 votezi ce si cum crezi. unde sunt cele mai multe voturi acolo si atunci mergem. Enjoy! P.S. dupa ce ne hotaram cu data si locatia il facem eveniment si pe fb sa fim in rand cu lumea ) sa nu mai stam izolati intr-un colt al nostru =)) Editat Iulie 3, 2012 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 P.S. dupa ce ne hotaram cu data si locatia il facem eveniment si pe fb sa fim in rand cu lumea ) sa nu mai stam izolati intr-un colt al nostru =)) Stai asa sa studiez inainte cum e cu iventurile astea, ca n-am ajuns inca chiar atat de avansat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 referitor la FB, in partea de sus ai niste taburi, unul dintre ele e events. click pe el, create eventu, stabilesti data, pui poza si inviti uamenii la chef daca nu voi zbura in august la Brno la motoGP, creca apar si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Intrunire 2012 votezi ce si cum crezi. unde sunt cele mai multe voturi acolo si atunci mergem. Enjoy! P.S. dupa ce ne hotaram cu data si locatia il facem eveniment si pe fb sa fim in rand cu lumea ) sa nu mai stam izolati intr-un colt al nostru =)) Care e faza cu Bulgaria ? Ati terminat cu Romanica de vizitat si trecem la vecini ? Hai cu ieseala ca in alti ani erau si 2 pe sezon Poate mergem pe la munte , sa ma mai ratacesc prin munti trimis pe poteci bine cunoscute si umblate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Care e faza cu Bulgaria ? Ati terminat cu Romanica de vizitat si trecem la vecini ? Hai cu ieseala ca in alti ani erau si 2 pe sezon Poate mergem pe la munte , sa ma mai ratacesc prin munti trimis pe poteci bine cunoscute si umblate mergem ma la munte, la herculane, si ai unde sa te ratacesti! macar acolo este semnal...cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Paule tura asta iti legam un gps de motoreta. semNal aveai si ttura trecuta ca doar ne ai anuntat ca te ai pierduut ) Mav, nu e mai fain motogp la tv? macar ii vezi pe aia pe tot circuitul nu doar intr-un sector. te ai intors din viena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Ultima mea isprava in materie de reparatii: O carena de ER6N crapata bine de tot. Si ca tot a fost isteria asta cu capacele monopost si ma mananca pielea ca de obicei am zis sa incerc sa fac si eu unu, asa in orbeste...mai am de lucru la el da nu ma pot abtine sa nu va arat si voua. Am facut matrita din expandat izolator (din ala care izoleaza casa pe interior) si urmeaza sa torn si capacul. Mai dureaza ceva timp ca mai fac si altceva. Mai ai un pic si poti sa iti schimbi meseria. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Paule tura asta iti legam un gps de motoreta. semNal aveai si ttura trecuta ca doar ne ai anuntat ca te ai pierduut ) Mav, nu e mai fain motogp la tv? macar ii vezi pe aia pe tot circuitul nu doar intr-un sector. te ai intors din viena? nope, momentan is pe Pannonia Ring... dar sunt spectator ca e autoday, deci nem motoare pe pista... O fi mai fain, adica vezi mai multe, la tv, dar atmosfera de la un event de anvergura motoGPului merita traita la fata locului, chiar daca e mai scumput asa, un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Ce cantitate Âşi ce tip de antigel merge într un s carburație? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Ce cantitate Âşi ce tip de antigel merge într un s carburație? Engine coolant capacity : 1 730 ml (1 .8/1 .5 US/Imp qt) Cel mai lejer este sa iei Motul, amestecul este gata pregatit , tu doar il torni in instalatie. Editat Iulie 6, 2012 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Stie cineva vre'un site sau ceva de genul, de unde sa cumpar un pinten (aka belly pan) pt SV 650 S 2002 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 daca iti da cineva unul ca model s ar putea face din fibra kat,te ai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 stau si ma gandesc daca acum cand e (cam foarte) cald afara voi stati si umpleti pagini intregi de forum... cum o sa fie la iarna??? si inca o intrebare, cand e grataru ala sa vad daca ajung sau nu? p.s. ultima minune a tehnicii moderne a fost expusa Ride ON... Ca sa nu te intrebi prea mult...si eu ma mai dau...ce-i drept, ocazional , in weekend, in rest tre sa munceste. 24 iunie, Muntii Sureanu: W.e. trecut am fost in Retezat. N-am pozat motorul, in schimb l-am prins pe tipul asta: Si pe asta: Si maine merg la Vidra sau la Oasa, nu stiu la care, dar fac o baie cum ajung. Si apoi invelesc si eu cicolata in staniol . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) @Tija.......am fost pe aproape....'dar no fost sa fie'.... sa ne vedem...aceiasi perioada. Ca sa nu te intrebi prea mult...si eu ma mai dau...ce-i drept, ocazional , in weekend, in rest tre sa munceste. 24 iunie, Muntii Sureanu: poza e facuta cu 2-300m mai "la vale" de intersectia Transalpinei cu drumul catre Surianu.......in 24.06 ma topeam...in 26...se vede. Editat Iulie 7, 2012 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate