borsulica Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 140 pe set, iar pe fata iti trebuie doua seturi. Simplu, nu? Te costa 280 de lei pe toata fata. Si parca ceva pana intr-o suta de lei si pe spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 da, stiu.. dar e mai bine decat 280 pe set la tokiko Si din ce am inteles, ar fi ceva mai bune decat OEMu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Ok, credeam ca vrei sa dai dublu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Am desfacut in seara asta furca si am descoperit ca jambele au ceva bube pe suprafata. Se pare ca un "meserias" care a umblat mai demult in ea a trosnit-o de pamant sau ceva de genul si...e nasol. Nu cred ca se mai pot drege in mod decent. Asa ca...caut jambe furca SV650 prima generatie sau furca completa. Are cineva? Pune poze cu stricaciunile. Posibil sa fie reparabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Pune poze cu stricaciunile. Posibil sa fie reparabile. O sa le pozez cand mai trec pe la garaj. Sincer ma indoiesc ca se mai pot drege, adancitura pare cam de jumatate de mm la piciorul lovit mai rau. Celalalt intr-adevar poate s-ar face, urma e ceva mai superficiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Heh. Parca nici nu-mi pot imagina cum arata negru capacul, e mai bine asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 misto poza. daca incadrai o idee mai amplu,era chiar faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 (editat) inca unu care le stie pe toate... prietene, omu' a facut poza la capac, nu publica in reviste LE a iesit marfa capacul, @vladf Editat Februarie 8, 2013 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Mersi, amandurora! Stie cineva sa-mi spuna cum functioneaza bordul la SV first gen? Ma refer la modul in care afiseaza viteza, ma intereseaza daca pot sa citesc datele digital printr-un arduino. Am nevoie de ajutor cu o chestie referitoare la aprindere: Se da urmatoarea situatie, in mers, tai alimentarea cdi-ului, ce se intampla? Dar daca acceleratia e deschisa la maxim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 inca unu care le stie pe toate... prietene, omu' a facut poza la capac, nu publica in reviste LE a iesit marfa capacul, @vladf era vorba de o poza, aspect la care chiar ma pricep,spre deosebire de tine. mi-am exprimat o parere si i-am facut o sugestie la om.aparent el nu s-a suparat,dar tu te-ai trezit sa vorbesti neintrebat. aaa, si era sa uit: nu suntem prieteni,tristule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Atentie mai mare la limbaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Atentie la mai mare la limbaj. eu doar am dat o sugestie lui vlad cu pozele. daca e atat de grav, inseamna ca ar trebui sa-mi sterg contul de pe forumul asta de 'maicute' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Niko, cred ca topicul de SV-uri e cam pe ultimele locuri la "nevoia de moderare". Sunt topicuri de balacareala garla. De exemplu nustiu de ce au fost sterse replyurile de aici: /index.php?/topic/690012-motociclismro-generatie-noua-de-moderatori/ ...pentru ca au fost contestati anumiti moderatori? Moderatori alesi dupa un criteriu imbecil, si anume nr. de postari? Eu am tot respectul pentru tine, ca om si ca user de forum, ai un limbaj elevat, si vorbesti in general in cunostinta de cauza sau iti argumentezi parerile. Insa sincer, sunt multe alte sectiuni care necesita moderare in mod acut. Stima! Unul din useri de mai sus a folosit butonul "Report" si au avut un schimb mai acid de replici pe care l-am ascuns. Daca ai exemple de topicuri care necesita moderare te rog sa dai Report si sa ne aduci la cunostinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Niko e ok. Mi-as face grija de altii,nu de el Dar sa revenim la SV uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Niko e ok. Mi-as face grija de altii,nu de el Dar sa revenim la SV uri si-am mai facut un post.. 100 intr'o saptamana, 98% baliverne.. si s'a mai stricat o pagina de pe topicu' asta Hai sa revenim la SV-uri astia cu SVuri, restu' pe motociclisti in timpu' liber la palavrageala goala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 si-am mai facut un post.. 100 intr'o saptamana, 98% baliverne.. si s'a mai stricat o pagina de pe topicu' asta Hai sa revenim la SV-uri astia cu SVuri, restu' pe motociclisti in timpu' liber la palavrageala goala omule,chiar nu inteleg o treaba. Vlad a pus o poza, eu fiind pasionat de fotografie, i-am dat doar o idee, un sfat pertinent si nevinovat. Nu l-am tras de maneca, nu l-am jignit, nu i-am reprosat nimic. El nu se supara, nu zice nimic, dar tu te trezesti sa te legi de viata mea aiurea... care e problema ta concret? stii ca exista o optiune de a ignora userii? daca tot iti sar in ochi cu balivernele mele, de ce nu imi dai ignore direct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Rugaminte:-caut maner codita SV 650 N/2000. Numai bine, FLR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Salutare! Cati dintre voi ati facut bypass la filtrul pompei de benzina? Adica ocolirea filtrului de inalta presiune si atasarea exterioara (pe conducta ce duce la injectoare) a unui filtru de benzina auto? Filtrele de inalta presiune se infunda fapt ce poate afecta debitul de benzina, iar de schimbat nu se pot schimba, sau sunt foarte scumpe. E de incredere solutia asta? Injectoarele nu au nevoie de o anumita presiune a combustibilului? Ce se intampla daca presiunea e prea mare? Sunt curios daca un filtru de benzina auto isi face treaba la fel de bine ca filtrul de inalta presiune al pompei, tinand cont de faptul ca primul poate fi schimbat in 5 minute si costul este unul scazut! Stima pentru v-stromisti! GoodKat cand faci aceasta modificare te rog sa faci si niste fotografii si un mic tutorial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Aproape pregatit de revizie (mai sunt vreo 2 chestii pe lista) Hai cu caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 (editat) Eu deja am si facut schimburile, n-am mai avut rabdare iar acum ninge... ma-sa. Editat Februarie 9, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Am schimbat si kit de lant ieri, mai am saptamana asta cateva operatiuni... Pana la sfarsit m-a luat frigul si nu am mai facut poze si cu lantul nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Si eu am vopsit cate ceva , vad ca majoritatea suntem in lucrari, spor in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Frumos... Azi am schimbat placute frana, lichid frana, maine schimbam guma spate. Mai am ulei si filtru si... Asfalt! Azi am vazut pe la gara o honda vfr: tot respectul, dar cam frig dom'le, cam frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Frumos... Azi am schimbat placute frana, lichid frana, maine schimbam guma spate. Mai am ulei si filtru si... Asfalt! Azi am vazut pe la gara o honda vfr: tot respectul, dar cam frig dom'le, cam frig cate moto ai schimbat pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Salutari, O intrebare pentru posesorii de SV. Credeti ca o persoana de 1,65 inaltime ajunge jos (in conditii de siguranta) de pe un astfel de motor? Prietena mea studiaza terenul, pentru ca se gandeste sa-si cumpere unul (cel de 650) iar pe aici prin zona nimeni nu are asa ceva sa-l testeze. Problema este ca a fost operata la coloana anul trecut si nu-i foarte ok sa forteze lucrurile cu miscarea motorului mai ales la manevrele de pe loc, de asta trebuie sa ajunga foarte bine pe sol cu toata talpa. Bye ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate