Impulse Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) Intrebare: De fiecare data cand am deschis cutia filtrului de aer si am ridicat filtru am observat ca este ulei (are vascozitatea uleiului)sau ceva de genu acesta, dar nu inteleg de unde ulei in cutia filtrului de aer pentru ca nu l-am uns niciodata si nici curatat anul trecut. La voi este la fel,este ceva normal sau..... Editat Februarie 23, 2013 de Impulse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 er6 intr-adevar e mai jos o idee. cu mentiunea ca saua cu burete foarte gros a sv-ului se poate transforma usor intr-o sa mai joasa si chiar mai confortabila. mult mai ieftn decat chit de coborare, si fara a modifica ciclistica motocicletei desi in cifre e acelasi cuplu, parere mea este ca sv se simte mai nervos decat er 6 Am fost impreuna cu prietena mea sa vedem un Kawasaki er6-n. Era coborat putin, asa ca ajunge jos foarte bine,pozitia destul de comoda,se descurca si cu greutatea. Asteptam sa probam pe undeva si un SV. Pe urma luam o decizie. Sa auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Intrebare: De fiecare data cand am deschis cutia filtrului de aer si am ridicat filtru am observat ca este ulei (are vascozitatea uleiului)sau ceva de genu acesta, dar nu inteleg de unde ulei in cutia filtrului de aer pentru ca nu l-am uns niciodata si nici curatat anul trecut. La voi este la fel,este ceva normal sau..... Sal! Si la mine era la fel. Nu cred ca este nici o problema. Eu am sters cutia pe innterior si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Sal! Si la mine era la fel. Nu cred ca este nici o problema. Eu am sters cutia pe innterior si gata. Si la mine, am fost si am intrebat un mecanic si a spus sa nu ma stresez.C-am la toate first gen o sa vezi treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Mersi pentru raspunsuri, ma stresa un pic ca nu staim daca este ceva normal sau are probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 A schimbat cineva claxonul la sv650s 99-02?! Azi, in timp ce imi taia calea unul cu un bmw mi-am dat seama ca e cam anemic claxonul. Se potriveste de la vreo masina!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 nici chiar asa. as pune de la vreo masina dar vroiam sa stiu de la care se potrivesc prinderile sa nu fac modificari si care se aude bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Dati careva o geana la sv 1gen va rog si spuneti-mi si mie cum se baga axul de la roata din spate, de la stanga pe dreapta sau invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 de la dreapta la stanga, piulita fiind pe partea cu pinionu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 nici chiar asa. as pune de la vreo masina dar vroiam sa stiu de la care se potrivesc prinderile sa nu fac modificari si care se aude bine. De masina poti pune doar daca ii schimbi pozitionarea, altfel nu prea ai loc. Dar de ce nu il schimbi cu unul asemanator ? Eu il am pe asta si e destul de zgomotos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Asta si cautam...eram agitat dupa prima plmbare din anul asta si nu mi-a trecut prin cap sa caut pe louis. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Yoyo, daca nu te grabesti probez claxonul de pe VFR si ti-l trimit. Ramburs o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 (editat) Chiar te rog. Dau si berea... Merci Editat Februarie 25, 2013 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Mai bine lipesti niste stickere reflectorizante. Sunt si mai mari si arata si mai bine Cum se zboara cu un SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Vreau sa imi vopsesc motoreta si nu stiu unde. Daca are cineva idee de un vopsitor bun, in Bucuresti, va rog sa imi dati de stire. P.S Sa nu fie unu care sa imi ia si pielea de pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Bre, ai sunat acolo? Ce a zis? Am sunat, mi-a dat un pret super bun, doar ca peste vreo 2 luni ma poate ajuta. Acuma ...a ramas sa mai caut si sa revin cu un telefon. oferta mai buna ca a lui sincer nu cred ca gasesc dar ideea este sa iasa si bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Ii recomand si pe baietii astia http://www.activauto.ro/contact/ (e ditamai service-ul care are si vopsitorie, iar patronul e si el motorist). Cu siguranta nu vor fi cei mai ieftini, dar de iesit iese ca la carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Pe seara am reusit sa imi sterg zambetul tamp de pe fata: am dat prima tura adevarata cu motorul. Cat de misto merge! Nu am facut poze, m-am bucurat de tot timpul pe mobra... Hai cu sezonul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Martea viitoare ma urc si eu pentru prima data pe al meu si va trebui sa-l duc de la oradea la arad in jur de 120 de km. Sper sa fie vreme buna, nu am echipament deloc, doar casca si manusi perforate... Trebuie sa-i montez numarul si nu stiu cu ce sa il prind sa dea bine... Editat Februarie 27, 2013 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Eu l-am prins cu nituri si arata ok. Iti va fi cam frig...te imbraci si tu mai bine... Eu l-am prins cu nituri si arata ok. Iti va fi cam frig...te imbraci si tu mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Martea viitoare ma urc si eu pentru prima data pe al meu si va trebui sa-l duc de la oradea la arad in jur de 120 de km. Sper sa fie vreme buna, nu am echipament deloc, doar casca si manusi perforate... Trebuie sa-i montez numarul si nu stiu cu ce sa il prind sa dea bine... Imprumuta echipament daca nu ai. Frigul iti blocheaza sau incetineste reactiile (vorbesc din experienta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 SUZUKI SV 650 2001 CIT ULEI INTRA IN MOTOR,PT UN SCHIMB SI CU FILTRU. MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 2700ml cu filtru, 2300 fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Nu am de unde sa-mi imprumut, tocmai ce am dat comanda la o geaca icon dar ajunge abia miercuri. Eu merg cu masina pana in oradea iar de acolo la arad o sa conduca prietena mea. Probabil o sa tot fac pauze, ma mai bag in masina la o tigara, ma incalzesc si o iau de la capat. Lasa ca nu mor eu din atata, ma imbrac mai gros si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Nu am de unde sa-mi imprumut, tocmai ce am dat comanda la o geaca icon dar ajunge abia miercuri. Eu merg cu masina pana in oradea iar de acolo la arad o sa conduca prietena mea. Probabil o sa tot fac pauze, ma mai bag in masina la o tigara, ma incalzesc si o iau de la capat. Lasa ca nu mor eu din atata, ma imbrac mai gros si gata. Sa stii ca daca e frig, ingheti foarte repede. Iti recomand mai multe perechi de pantaloni pentru ca o sa simti un frig la genunchi de nu ai sa stii ce se intampla. La fel la degete. Probabil ca doar la cap nu iti va fi rece daca ai o casca nu prea bine aerisita :-)). Oricum ca sfat, nu astepta pana nu mai poti. Mai bine te opresti mai des si te bagi in masina. 120 km nu par multi dar cand esti rece ai impresia ca nu se mai termina. 2700ml cu filtru, 2300 fara In 1st gen eu am pus mereu 2400ml cu filtru. Parca asa tin minte ca zice si in carte. La 2nd e 2700. Dar cel mai bine e sa caute in manualul de service ca scrie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate