Yoyomoto Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Ai, bateria praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Salutare , o intreabare as pune si eu , cam ce consum scoateti la sv-ul de 1000 , adica e cu mult mai mare decat la o carenata de 600 gen cbr f4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Da, daca te intereseaza sa consume putin orienteaza-te catre altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 era greu sa-mi dai o cifra estimativa? nu vreau sa consume 3 la suta , dar vreau sa stiu cam ce consum ar avea fata de alte motoare de care sunt interesat , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Intre 6.5% si 12% extraurban, in functie de stilul de mers. Era greu sa verifici pe spiritmonitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Stie cineva exact ce cantitate de benzina mai este in rezervor in momentul in care incepe sa clipeasca becul galben in bord ? SV 650 prima generatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 un galon cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 cand atinge 4L incepe sa clipeasca, iar daca senzoru nu e stricat, cand atinge 1,5L sta tot timpu aprins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 La mine din pacate se aprinde becul cand mai am juma' de rezervor, poate chiar mai mult si se mai stinge cand isi aminteste. De obicei cand ramane aprins mai am vreo 5 L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Mersi. Incerc sa fac de ceva vreme consumul dar mereu trec de 100 de km si nu-mi dau seama macar cand se intampla. Asa ca m-am gandit la varianta de la plin la plin. Adica sa vad cat merg exact cu un plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Ca referințe vezi la topicul unde era prezentat motorul, am făcut întotdeauna cu metoda plin-plin. Îs curios cat îți iese ție.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Banuiesc ca tot in jur de 5 la suta. Cand ma intreaba unii si le spun 5 la suta, mai sa ma bata. Adica majoritatea nu ma cred ca am consumul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 (editat) "tatal lor" in materie de alimentari pe spritmonitor.de Editat Aprilie 6, 2015 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Succes la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Nu inteleg ce e asa de necrezut 5% Pentru ca 650 cm. Prima intrebare, dupa cum e firesc, este "de cat e ?". Si imediat dupa ce alfa raspunsul urmeaza replica "aaa pai e mare, nu-i ca astea, scuterele astea. cat consuma ?". Cand aud 5% se uita stramb. Am la munca un coleg cu maxiscuter si nici ala nu ma crede si vorba aia ... fiind in domeniu, cunoaste cat de cat notiunile elementare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Pentru ca 650 cm. Prima intrebare, dupa cum e firesc, este "de cat e ?". Si imediat dupa ce alfa raspunsul urmeaza replica "aaa pai e mare, nu-i ca astea, scuterele astea. cat consuma ?". Cand aud 5% se uita stramb. Am la munca un coleg cu maxiscuter si nici ala nu ma crede si vorba aia ... fiind in domeniu, cunoaste cat de cat notiunile elementare. Nu ma prind daca spui ca consumul de 5 este mare sau mic pt un 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 cam putine SVuri cu activitate pe-aici.. al meu asteapta uleiu' nou, prelata si vremea buna(FMM). Si ghinion ca prelata ajunge abia dupa ce trec ploile, pe vreo joi Cat despre consum, 5% e consum mega mic la SV, daca iti ia asa in oras inseamna ca mergi mai linistit decat merg eu cu masina.. fiecare cu stilu' lui, iar discutia despre consum e probabil a 78'a pe topicu' asta hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 pai cam putine ca fiecare tace si face daca ii vreme rea se m-ai lucra cite ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 pai cam putine ca fiecare tace si face daca ii vreme rea se m-ai lucra cite ceva Da, spiderman style Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 smechere jantele alea mergeau bine rau pe auriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Da, spiderman style "NO amu si tu, omu nu pote be o tuica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Nu ma prind daca spui ca consumul de 5 este mare sau mic pt un 650 Mic. Asa cred unii, ca nu are cum sa consume doar atat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 vand agregatul.... /index.php?/topic/725130-suzuki-sv650-n-2004/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Mic. Asa cred unii, ca nu are cum sa consume doar atat ... Eh, se poate si mai bine de atat (pe vreo 800-1000 km, inclusiv niste oras, v medie afara 120-130). Oricum, la consum sv-ul mi s-a parut unul dintre cele mai ok mobre in categoria sa (atat 650 cat si 1000). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Parfum capone, parfum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate