RO-shu Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 maestreeeee,sa ai bafta maxima la ea ...si desi nu e viespe,esti asteptat la baia mare in mai la adunare ....dar pana atunci,ne intalnim noi oricum pe la voi prin moldoave îmi dati si mie un link unde pot gasi detalii despre aceasta-ntâlnire? (sa nu-ncepeti cu: Search ... ca nu vrea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Inca nu este anuntata oficial, va fi, vom fi informati in timp Acum am terminat de instalat si tras fire prin casca midland bt2 ready for action!!! Dar mai am de asteptat sa fac o proba pana se incarca vreo 5 ore la prima incarcare ) Dupa cum vedeti ma pregatesc de drum lung, detector, telefon, gps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 daca nu va suparati, mai întreb ceva: da' Viespii de 900 nu-s prin tara? ca-n poze nu apar ... or fi mai sfioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator george05 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 salutare....eu o sa organizez adunarea de viespi.......nu va fi o treaba oficiala,ci o intalnire prieteneasca a posesorilor de viespi(cilindreea nu conteaza)....va fi in perioada 28-30 Mai 2010,la baia mare...locatia e stabilita,dar va ramane de discutat unele detalii cu cei care vor dori sa vina.lista va trebui sa o finalizez undeva prin luna martie-aprilie...dar va tin la curent,si in maxim o luna si ceva vin si cu poze:D...sanatate îmi dati si mie un link unde pot gasi detalii despre aceasta-ntâlnire?(sa nu-ncepeti cu: Search ... ca nu vrea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_1 Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Salut, Am un Bandit de 650 din 2006, 4500 km, si as vrea sa-l schimb cu un Hornet, e cineva interesat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 salutare....eu o sa organizez adunarea de viespi... ....nu va fi o treaba oficiala,ci o intalnire prieteneasca a posesorilor de viespi(cilindreea nu conteaza)....va fi in perioada 28-30 Mai 2010,la baia mare...locatia e stabilita,dar va ramane de discutat unele detalii cu cei care vor dori sa vina.lista va trebui sa o finalizez undeva prin luna martie-aprilie...dar va tin la curent,si in maxim o luna si ceva vin si cu poze:D...sanatate Eu am bagajul aproape gata. Mai am de pus 2-3 tricouri si ceva suspensoare , cuplat casca la gentuta (cunoscatorii "stie"...), plinul e facut...ce mai, nu mai am nimic de facut, decat de asteptat vreo 5 luni , timp in care putem stabili benzinaria in care ne vom intalni cei din Bucuresti. Iar pana la noi ordine, si postari, va urez tuturor LA MULTI ANI si sa ne vedem sanatosi si voiosi! Razvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 salutare....eu o sa organizez adunarea de viespi.......nu va fi o treaba oficiala,ci o intalnire prieteneasca a posesorilor de viespi(cilindreea nu conteaza)....va fi in perioada 28-30 Mai 2010,la baia mare...locatia e stabilita,dar va ramane de discutat unele detalii cu cei care vor dori sa vina.lista va trebui sa o finalizez undeva prin luna martie-aprilie...dar va tin la curent,si in maxim o luna si ceva vin si cu poze:D...sanatate auziti, bre, eu mai am voie cu CBF-ul cu voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Eu am bagajul aproape gata. Mai am de pus 2-3 tricouri si ceva suspensoare , cuplat casca la gentuta (cunoscatorii "stie"...), plinul e facut...ce mai, nu mai am nimic de facut, decat de asteptat vreo 5 luni , timp in care putem stabili benzinaria in care ne vom intalni cei din Bucuresti. Iar pana la noi ordine, si postari, va urez tuturor LA MULTI ANI si sa ne vedem sanatosi si voiosi! Razvinte Si eu pot sa zic ca e aproape gata , mai trebuie uleiu si cred k peco e pe undeva la Brasov k eu o iau pe Siriu Editat Decembrie 30, 2009 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 auziti, bre, eu mai am voie cu CBF-ul cu voi ? Ai voie bre, eu iti dau voie Mesaj completat Eu am bagajul aproape gata. Mai am de pus 2-3 tricouri si ceva suspensoare , cuplat casca la gentuta (cunoscatorii "stie"...), plinul e facut...ce mai, nu mai am nimic de facut, decat de asteptat vreo 5 luni:D , timp in care putem stabili benzinaria in care ne vom intalni cei din Bucuresti. Iar pana la noi ordine, si postari, va urez tuturor LA MULTI ANI si sa ne vedem sanatosi si voiosi! Razvinte Eu in 5 minute sunt gata, sfarsitul de mai sa vina La multi ani! Mesaj completat Impreuna cu o bere am facut doua harti cu drumul ce il putem strabate spre Baia Mare dus-intors. Ramane sa stabilim care la dus si care la intors, asa aflam si din ce benzinarie vom pleca. 1. Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Cluj Napoca - Baia Mare ---> 580km ---> ~7ore mers continuu/8ore cu opririle ---> 160-180 Lei benzina 2. Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Tg. Mures - Bistrita - Baia Mare ---> 550km ---> ~7ore mers continuu/8ore cu opririle ---> 160-180 Lei benzina Traseele sunt asemanatoare ca distanta, timp si costuri. Unul e mai scurt cu 30km, dar celalalt are bonus autostrada prin care compensezi la timp si benzina. Eu as prefera in functie de cati vom pleca din Bucuresti, la dus prin Pitesti si la intors pe Ploiesti. Asteptam sa se faca lista cu mobristi ce onoreaza cu prezenta la Baia Mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Ai voie bre, eu iti dau voie Mesaj completat Eu in 5 minute sunt gata, sfarsitul de mai sa vina La multi ani! Mesaj completat Impreuna cu o bere am facut doua harti cu drumul ce il putem strabate spre Baia Mare dus-intors. Ramane sa stabilim care la dus si care la intors, asa aflam si din ce benzinarie vom pleca. 1. Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Cluj Napoca - Baia Mare ---> 580km ---> ~7ore mers continuu/8ore cu opririle ---> 160-180 Lei benzina 2. Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Tg. Mures - Bistrita - Baia Mare ---> 550km ---> ~7ore mers continuu/8ore cu opririle ---> 160-180 Lei benzina Traseele sunt asemanatoare ca distanta, timp si costuri. Unul e mai scurt cu 30km, dar celalalt are bonus autostrada prin care compensezi la timp si benzina. Eu as prefera in functie de cati vom pleca din Bucuresti, la dus prin Pitesti si la intors pe Ploiesti. Asteptam sa se faca lista cu mobristi ce onoreaza cu prezenta la Baia Mare. Eu pot sa va onorez k prezenta doar pe Ploiesti-Brasov k pe Pitesti imi vine cam peste mina si e cam lung drumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Ai voie bre, eu iti dau voie Mesaj completat Vali, putem sa te atingem?.... (atentie : joke(not funny) da? )....Amu' serios multzumim de trasee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Vali, putem sa te atingem? Nu puteti bre, ca sunteti departe Editat Decembrie 30, 2009 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 LA MULTI ANI!!! P.S. hai primavara mai repede grrrr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 ultima oara am fost In Baia Mare prin 83 ... parca ... si sincer sa fiu, nu mi-a placut ce-am vaz't în oras (nu vorbesc de drumul pâna acolo care a fost si este, înca, de exceptie ca doar, drumul este zelul din pacate, nu pot promite nimic, de vin sau nu un amic (normal ca are si el un Hornet) ma tot omoara ca vrea sa vada si el o adunare de viespari români i-am aratat imagini din tara si a caz't pe spate mai vrea si baiatu' meu sa mearga sa (ne) vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Nu puteti bre, ca sunteti departe exaaact..ai dreptate...noi suntem aici toti si ne ``poftim`` ......poftiti si restu` viesparilor...racatacataca...chhhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Nu ocoliti drumul Bv-Sighisoara...nu o sa va para rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Bucuresti - Buzau - Siriu - Brasov - Tg. Mures - Bistrita - Baia Mare Mi-e peste mana sa ocolesc prin Bucuresti, dar cu siguranta ne intalnim. Hai primavara.......brrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Bucuresti - Buzau - Siriu - Brasov - Tg. Mures - Bistrita - Baia MareMi-e peste mana sa ocolesc prin Bucuresti, dar cu siguranta ne intalnim. Hai primavara.......brrrrrrrrrr Sigur ne intalnim. La dus sau la intors tot vom avea drum comun, asta daca avem aceeasi zi de plecare. Eu intentionez sa plec de joi spre BM. In Bucuresti e soare si 12 grade, primavara e aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 suna interesant, foarte interesant, si un drum asa lung chiar ar fi frumos in multi, ca singur sa pleci din bucuresti... bleaahhh!! acum, maestre george zi-ne ce scoruri sunt pe-acolo la cazahri, sa ne facem un calcul... cu benzina scumpita de la 1 ian. plecam de la suma de 400 lei... dar asta dupa rev. sa nu stricam buna dispozitie ) La multi ani frati viespari si un an nou plin de bucurii si tot ce va doriti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani! Si petrecere frumoasa diseara, adica betie crunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Nu ocoliti drumul Bv-Sighisoara...nu o sa va para rau... Padurea Bogatii Ce mai drum... Sa tot meri! La multi, multi ani sanatosi, voiosi si ... neaccidentosi! Editat Decembrie 31, 2009 de one_kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 (editat) Nu ocoliti drumul Bv-Sighisoara...nu o sa va para rau... Asa e parca am fii prin alte tarii pina la Tirgu Mures e super drumu Mesaj completat Bucuresti - Buzau - Siriu - Brasov - Tg. Mures - Bistrita - Baia MareMi-e peste mana sa ocolesc prin Bucuresti, dar cu siguranta ne intalnim. Hai primavara.......brrrrrrrrrr Stel nu au de ce sa vina baieti de la Bucuresti pina la Buzau k ne putem intilni la Brasov brrrrrrrrrr Editat Ianuarie 1, 2010 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator george05 Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 (editat) LA MULTI ANI frati viespari!an nou fericit,sanatate maxima si toate cele bune!un an plin de impliniri.....de benzina,gume si alte alea alea cat mai ieftine:D si de la tg mures pana la dej e pista de raliu,cu muuulte linii mega drepte si late......si curbe de super viteza pe turda-cluj napoca.iar din cluj napoca pana la dej,care are ''boashe'' poa' sa mearga full gaz aproape non stop:P...doar de la dej la baia mare sunt 90km de drum prost:D Asa e parca am fii prin alte tarii pina la Tirgu Mures e super drumu Mesaj completat Stel nu au de ce sa vina baieti de la Bucuresti pina la Buzau k ne putem intilni la Brasov brrrrrrrrrr Editat Ianuarie 1, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 La multi ani ! ce faceti viesparilor ? cum ati petrecut sarbatorile ? v-ati facut de cap ? Se pare ca eu nu am mai putut intra asa des pe forum si am cam ramas in urma cu toate evenimentele ...vroiam sa va intreb, pana la urma s-a ales sigla clubului ? asta toamna stiu ca eram in dezbateri , si nu a fost nimic sigur. Unde as putea sa fac si eu mici modificari cu fibra de sticla? si cine are vreun bug-spoiler d vanzare ? va pup, take care ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Salut si la multi ani! Ma bucur sa aflu ca exista un viespar asa de unit si calduros , si as indrazni sa cresc numarul comunitatii cu o unitate . Din toamna anului trecut, sunt fericitul calaret al unei viespi negre, si sunt extrem de incantat de aceasta...pot sa spun ca mi se potriveste ca o manusa. Desi nu ma caracterizez ca fiind un petrecaret-aventurier , ci mai degraba un "lonely-low-slow rider", mi-ar placea sa va cunosc si sa particip la intalniri. Cum, evident, voi sunteti mult mai experimentati cu aceasta motocicleta, iar sezonul se apropie incet-incet, o sa-mi permit sa va cer niste sfaturi in legatura cu tipul de ulei folosit. Ce marci si ce vascozotati folositi voi? Pentru ca tot m-am apucat deja de cumparaturi (am luat deja parbriz, filtre), mi-ar fi de folos parearea voastra... Odata cu uleiul, viespea va primi si un cauciuc nou pe spate Multumesc, Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate