danny_nt Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Poate sunt intrebari stupide,sau ma repet...insa nu am de la cine sa cer sfaturi.multumesc again Nu sunt stupide si eu am avut majoritatea intrebarilor pe care le ai tu acum, dar la majoritatea mi-am raspuns singur. Deci nu conteaza in ce treapta esti la o anumita viteza, poti fi la 100km/h cu 1-a sau poti fi cu a 6-a depinde de imprejurari. De exemplu eu nu numar vitezele habar n-am in ce viteza sunt la un moment dat si nici nu ma intereseaza. Daca am nevoie sa-i dau mai mult accelerez si schimb sau daca e subturata dau in jos 1-2 viteze. Mai mult dau atentie la turatie, incerc sa merg constant undeva la 5-6000. La inceput am patit si eu sa nu mai pot pleca cand opream prea repede ca ramaneam in viteza a treia. Important e sa ajungi in treapta 1 inainte sa opresti motorul pentru ca uneori pe loc nu poti schimba treptele si trebuie cuplat putin ambreiajul. Ideea e ca in timp o sa auzi ca atunci cand schimbi din a 2-a in prima viteza se aude un tacanit usor mai tare, eu asa imi dau seama ca sunt in viteza 1. Cat despre franare sunt multe de zis si invatat dar un basic zic eu e in felul urmator: Fata e baza, dar nu o folosi la viteze mici si ai grija mare daca o blochezi, sa incerci sa-i dai drumul foarte repede, spatele merge la viteze mai mici si nu e la fel de grav daca il blochezi, doar sa nu-i dai drumul pina nu se opreste. Ideal ar fi sa le combini pe amandoua ca asa ai putere maxima de franare. Si nu trebuie neaparat sa apesi pe abreiaj si dupa aia sa franezi, franezi cand e nevoie si daca e dupa aia si debreiezi. La mine am observat ca abia dupa aproape 1 an am inceput sa franez mai bine si ce franam inainte era frectie. Dar cel mai bine te apuci sa citesti chestiile de pe forum pentru ca sunt destule sfaturi puse de oameni cu experienta care chiar stiu cu ce se mananca motociclismul. A inca ceva. Eu am mers in 4-5000 de ture mai bine de jumatate de an si 7-8000 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 da, de ce intrebi? Prima oara ma uitam mai ciudat,credeam ca e un model de hornet pe care nu-l stiam,abia dupa mi-am dat seama de fapt ca este far de gsr e interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Chiar asa, de unde imi cumpar si eu niste crashpaduri la un pret decent pt hornet? arlequin avea aici cineva crash-pad-uri de aluminiu la 2 mil. mai lungi ... sa dea un semn sa lase un id de mess sau un numar de tel si pe mine m-ar interesa... Salut , eu am de vanzare din aluminiu (noi)cu tot cu suruburi montare , costa 200 lei nr meu de tel:0745-438700 Pozele sunt cu Hornetul meu si eu tot din astea am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 DUPA CUM S-A DISCUTAT LA BRASOV LA INTRUNIRE,HAIDETI SA FACEM(din timp) LISTA PT CEI CARE DORESC SA SE PREZINE UNDEVA PRIN SEPTEMBRIE,INTR-O LOCATIE CARE RAMANE SA O MAI DEZBATEM,LA INCHIDEREA DE SEZON A HORNETISTILOR.VA DURA TOT UN WEEKEND DISTRACTIA,CU TOT CE A FOST LA BRASOV,SI EVIDENT CEVA IN PLUS .UNII AU CONFIRMAT VERBAL LA BRASOV,ALTII SE GANDESC,DAR SA SPERAM CA NE ADUNAM. LOCATIA VA FI TOT PRIN CENTRUL TARII,CAZAREA LA PENSIUNE,PERIOADA.....PRIN SEPTEMBRIE(tre sa discutam cat mai iute toate detaliile) LISTA: 1)george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 2) Moi(Stephon) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) DUPA CUM S-A DISCUTAT LA BRASOV LA INTRUNIRE,HAIDETI SA FACEM(din timp) LISTA PT CEI CARE DORESC SA SE PREZINE UNDEVA PRIN SEPTEMBRIE,INTR-O LOCATIE CARE RAMANE SA O MAI DEZBATEM,LA INCHIDEREA DE SEZON A HORNETISTILOR.VA DURA TOT UN WEEKEND DISTRACTIA,CU TOT CE A FOST LA BRASOV,SI EVIDENT CEVA IN PLUS .UNII AU CONFIRMAT VERBAL LA BRASOV,ALTII SE GANDESC,DAR SA SPERAM CA NE ADUNAM. LOCATIA VA FI TOT PRIN CENTRUL TARII,CAZAREA LA PENSIUNE,PERIOADA.....PRIN SEPTEMBRIE(tre sa discutam cat mai iute toate detaliile) LISTA: 1)george05 Mesaj completat 2) Moi(Stephon) 3) thea de vineri...de data asta..pana duminica:P draci te bagasi tu repede pe locul doi:D Editat August 10, 2009 de thea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 LISTA:1)george05-de vineri pana duminica duminica(evident) Mesaj completat 3) thea de vineri...de data asta..pana duminica:P draci te bagasi tu repede pe locul doi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 LISTA pt plecare in septembrie 1)george05 2)stephon 3)thea 4)cristigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 LISTA pt plecare in septembrie 1)george05 2)stephon 3)thea 4)cristigh 5)indispus + prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 LISTA pt plecare in septembrie 1)george05 2)stephon 3)thea 4)cristigh 5)indispus + prietena 6) cappac + prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 (editat) LISTA pt plecare in septembrie 1)george05 2)stephon + APARATUL FOTO 3)thea 4)cristigh 5)indispus + prietena 6) cappac + prietena 7)sorin128 + sotia Editat August 11, 2009 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 arlequinavea aici cineva crash-pad-uri de aluminiu la 2 mil. mai lungi ... sa dea un semn sa lase un id de mess sau un numar de tel si pe mine m-ar interesa... Salut , eu am de vanzare din aluminiu (noi)cu tot cu suruburi montare , costa 200 lei nr meu de tel:0745-438700 Pozele sunt cu Hornetul meu si eu tot din astea am. ms man, am notat numarul tau, o sa revin cu un tel spre inceputul lunii viitoare, ca acum am cam ramas fara cash. P.S. : le poti vopsii negre crash-urile? nu prea imi place argintiul pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 LISTA pt plecare in septembrie1)george05 2)stephon + APARATUL FOTO 3)thea 4)cristigh 5)indispus + prietena 6) cappac + prietena 7)sorin128 + sotia 8)bohagon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 asha asha...incet incet ne adunam DIN NOU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oversa Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Eu am fost anul trecut la Sambata de Sus, dar nu am gasit cazare asa ca am dormit in cel mai apropiat oras: Fagaras. E un loc bun de o intrunire, mie mi-ar placea. Din cate stiu eu drumul este bun tocmai fusese asfaltat, curbe sincer nu imi mai amintesc ca eram cu masina si nu am dat importanta. Mai multe info: http://www.sambatadesus.ro Si poze facute anu trecut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 pentru cine cauta bord de hornet am vazut anuntul asta pe ebay...cika merge pina la modelele din 98..dar seamana destul de mult si cu al meu din 2001. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Horne...sQ5fAccessories Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 1)george05 2)stephon + APARATUL FOTO 3)thea 4)cristigh 5)indispus + prietena 6) cappac + prietena 7)sorin128 + sotia 8)bohagon 9)rookie22 Ady-capac, am sa incerc sa vin pregatit de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 1)george05 2)stephon + APARATUL FOTO 3)thea 4)cristigh 5)indispus + prietena 6) cappac + prietena 7)sorin128 + sotia 8)bohagon 9)rookie22 10)Orcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 1)george052)stephon + APARATUL FOTO 3)thea 4)cristigh 5)indispus + prietena 6) cappac + prietena 7)sorin128 + sotia 8)bohagon 9)rookie22 Ady-capac, am sa incerc sa vin pregatit de data asta Cum a fost plimbarea de duminica? Ma zgariam pe ochi in ziua aia ca nu am putut veni cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 1)george052)stephon + APARATUL FOTO 3)thea 4)cristigh 5)indispus + prietena 6) cappac + prietena 7)sorin128 + sotia 8)bohagon 9)rookie22 10)Orcul 11)danny_nt+prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 quick question, vine careva dintre voi la breaza in w-e asta la breaza bike fest? Cristi si cu mine ne-am baga pt o zi daca e, ca nu ne duc mai mult banii, dar daca e de o zi si mai sunt doritori am putea face o excursie mica:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 quick question, vine careva dintre voi la breaza in w-e asta la breaza bike fest? Cristi si cu mine ne-am baga pt o zi daca e, ca nu ne duc mai mult banii, dar daca e de o zi si mai sunt doritori am putea face o excursie mica:) Si eu ma bag, daca e cu plecare devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Si eu ma bag, daca e cu plecare devreme ar fi, ca sa putem sa ne bucuram de cat mai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) incepe sa arate bine lista.daca locatia si perioada sunt bune pt toata lumea,ne apucam de dat telefoane pt rezervare cazare? Editat August 12, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 incepe sa arate bine lista.daca locatia si perioada sunt bune pt toata lumea,ne apucam de dat telefoane pt rezervare cazare? Cand considerati ca lista e incheiata, ne numaram, vedem de cate camere avem nevoie si ma apuc sa sun... Mesaj completat Fratilor, am sunat la pensiunea unde ma gandeam sa mergem si nu prea e loc in primul w/e din septembrie. Trebuie sa caut alta locatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate