thea Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Update, Cristi a zis ca nu mai vine, iar eu s-ar putea sa plec intr-o tura mai lunga Duminica asa ca s-ar putea sa nu mai vin nici eu, ca nu vreau sa ma obosesc cu o zi inainte...daca nu se tine tura duminica insa ma bag:D keep you posted;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Va salut, Vreau sa incep prin a va spune ca sunt foarte suprata c anu am putut veni la brasov. Din pacate, iar am probleme cu electrica. Am fost la service honda si au zis ca trebuie schimbat rotor si stator. In consecinta daca stiti de pe unde as putea lua unul second raman dator. La reprezentanta, noi costa 1150 de euro, am crezut ca m-i se face rau. Merci mult, Vasile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 si una si alta? nu inteleg, ti s-a spart rotorul si a rupt si statorul? ca altfel nu vad cum, rotorul e doar un magnet circular. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 si una si alta? nu inteleg, ti s-a spart rotorul si a rupt si statorul? ca altfel nu vad cum, rotorul e doar un magnet circular. Am cazut mai demult cu el, si probabil ca e indoit. Eu zic ce mi-au spus aia de la service. Acu daca merge rotorul nu stiu ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 @catamenia...am eu de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 guys cine poate sa ofere mai multe detalii despre plecarea din septembrie? as fi interesat dar ar trebuii sa stabilim o data din timp. m-ar interesa o scarita pt partea dreapta daca aveti. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Cum a fost plimbarea de duminica? Ma zgariam pe ochi in ziua aia ca nu am putut veni cu voi. Ma sincer , naspa adica nea plouat si am mers p niste gropi de am scos toate injuraturile pe care le stiu si leam auzit vreodata ) asa ca nu ai pierdut mare kestie, lasa ca ne int si facem o plimbare asa faina de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 So...incepand cu ce ora va pot gasi maine la intalnirea de hornetisti in constitutiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 So...incepand cu ce ora va pot gasi maine la intalnirea de hornetisti in constitutiei? de pe la 19:30 - 20 se aduna deja lumea;) te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 de pe la 19:30 - 20 se aduna deja lumea;) te asteptam! Ok merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Seara buna fratilor, am o veste misto, in w-e ne va vizita viesparul nostru ardelean George, de sambata pana duminica, asa ca ce-ati zice de o iesire in biker's toti impreuna sambata seara? Editat August 12, 2009 de thea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wakasaki_san Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 azi am observat ca nu mai pleaca electroventilatorul , am lasat -o sa mearga la relanti vreo zece minute si nu a vrut deloc sa plece . Sa fie firele , sa fie senzorul , habar n-am de unde sa apuc problema , ce ma sfatuiti sa fac , ca nu vreau sa o supraincing in oras ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Seara buna fratilor, am o veste misto, in w-e ne va vizita viesparul nostru ardelean George, de sambata pana duminica, asa ca ce-ati zice de o iesire in biker's toti impreuna sambata seara? ;) pai...nu puneti voi mana ca de sambata pana duminica sa fiti prezenti la Breaza? Editat August 12, 2009 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 venim. deci bikers otopeni, sambata seara Seara buna fratilor, am o veste misto, in w-e ne va vizita viesparul nostru ardelean George, de sambata pana duminica, asa ca ce-ati zice de o iesire in biker's toti impreuna sambata seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ;) pai...nu puneti voi mana ca de sambata pana duminica sa fiti prezenti la Breaza? costa mai mult nenea stefan, asa e mai eftin si ne vedem si cu astia din buc de nu vin la breaza:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 iiihaaaa whip it baby:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 ok. deci mai mergem le breaza sau ramanem pe bucuresti? Mesaj completat George vine cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 ok. deci mai mergem le breaza sau ramanem pe bucuresti? Mesaj completat George vine cu motoru? Mai exista o varianta : Plecarea dis-de-dimineatza spre Targu Mures.... ...eu plec intr-acolo maine pe la 4 dimineatza...mai exista doritori??? P.S. : Diseara la Comstitutiei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 ok. deci mai mergem le breaza sau ramanem pe bucuresti? Mesaj completat George vine cu motoru? din pacate nu vin cu motoru,ca nu mai sunt bani.vin cu trenul si ajung dimineatza sambata pe la 6.sper sa ne intalnim cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 azi am observat ca nu mai pleaca electroventilatorul , am lasat -o sa mearga la relanti vreo zece minute si nu a vrut deloc sa plece . Sa fie firele , sa fie senzorul , habar n-am de unde sa apuc problema , ce ma sfatuiti sa fac , ca nu vreau sa o supraincing in oras ? ai un panou de sigurante sub sa! iar acolo ai schema cu sigurantele si este una pt "fan" vezi poate a cedat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Pana la urma vine cineva la breaza? Eu nu as vrea sa ratez cele 2000 de sarmale si seara ma prezint si la biker's. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Pana la urma vine cineva la breaza? Eu nu as vrea sa ratez cele 2000 de sarmale si seara ma prezint si la biker's. Eu vreau sa merg la breaza, problema e ca va plua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Pana la urma vine cineva la breaza? Eu nu as vrea sa ratez cele 2000 de sarmale si seara ma prezint si la biker's. Ar fi o idee sa mergem sambata o fuga si sa ne si intoarcem pana seara, am impusca toti iepurii cu o alica Ramane de discutat asta, daca tine vremea cu noi, daca vrea si George, ce am pierde daca nu venim sambata si am veni duminica ( cineva are un fix pt sarmale ) etc etc. Stefane ce zici? cum e cu cu programul si cu sarmalele? Mai vbim oricum si diseara la piata constitutiei! Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 (editat) Am vazut mai demult pe aici un site de unde puteam lua manualul Hornetului, dar nu mai gasesc acel post, ma puteti ajuta va rog!? am gasit merci! Editat August 13, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate