thea Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 lista e deschisa si pt membri noi? mai e o camera dupa cum zice si marius deci..daca te bagi go ahead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianpavelmm Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 mai e o camera dupa cum zice si marius deci..daca te bagi go ahead cand e plecarea si de unde? Mesaj completat cand e plecarea si de unde? si vad ca sunt care pleaca si sambata si as opta si eu la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 cand e plecarea si de unde?Mesaj completat si vad ca sunt care pleaca si sambata si as opta si eu la fel. pai inca nu s-o stabilit ce si cum cu plecarea, probabil vom stabili in saptamana cu plecarea. mai vorbim si joi la intalnire iar, etc, e timp:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 (editat) frati viespari,un weekend placut si fara incidente!!!.....13 days to go...and couting..... Editat August 22, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Stie cine ca ceva? arycy a avut accident? Am vazut ceva la accidente dar nu zice ce motor avea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Stie cine ca ceva? arycy a avut accident? Am vazut ceva la accidente dar nu zice ce motor avea. nu sunt eu . este doar o potrivire de nume (costi) si de porecla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 poze de joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Imi dati si mie niste sfaturi legate de unde pot cumpara gume noi pentru bondar (si ieftin si bun -exista asa ceva in Bucuresti??? )??? Azi (pe autostrada) si-a cam dat duhul (2 gauri la 1 cm una de alta) cel de pe spate si s-ar putea sa trebuiasca sa il schimb (nu prea am incredere in reparatii.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jelzah Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Foarte frumos Hornetul alb! este aproape identic cu al meu. Poate reusesc si eu sa vin la intalnire intr-o joi. mai este cineva din Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Imi dati si mie niste sfaturi legate de unde pot cumpara gume noi pentru bondar (si ieftin si bun -exista asa ceva in Bucuresti??? )??? Azi (pe autostrada) si-a cam dat duhul (2 gauri la 1 cm una de alta) cel de pe spate si s-ar putea sa trebuiasca sa il schimb (nu prea am incredere in reparatii.....) decat sa pui second hand mai bine iti iei ceva vrajeli de SHINKO noi! un set este in jur de 700 lei (fata+spate 120/70/17 si 180/55/17) rezista sa dai tare in ele dar sunt foarte rigide! parerea mea este ca la cat costa nu se pune problema ca nu sunt bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Imi dati si mie niste sfaturi legate de unde pot cumpara gume noi pentru bondar (si ieftin si bun -exista asa ceva in Bucuresti??? )??? Azi (pe autostrada) si-a cam dat duhul (2 gauri la 1 cm una de alta) cel de pe spate si s-ar putea sa trebuiasca sa il schimb (nu prea am incredere in reparatii.. ...) La "noi" pe forumul clubului de unde sunt eu, a aparut un tip cu niste oferte, zic eu, foarte bune. Baga un ochi si daca iti convine ceva contacteaza-l pe om (are date de contact acolo) si zi-i sa ti le trimita cu fan courier-ul cu posibilitate de a le deschide ca sa vezi pe ce dai banii. Bafta! http://www.kamikazeriders.ro/Forum/index.p...msg2651#msg2651 Numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 O intrebare: unde gasesc parbriz pentru hornet, in afara de Louis.de? Alte modele decat cele de acolo. Si nu numai, si alte accesorii pentru Hornet, daca stiti...Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 azi, o sa-mi pun xenon, sunt nerabdator sa vad diferenta. sunt cam in jur de 350 ron, bi-xenon, nu cred ca e montajul inclus. stiti de alte oferte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 azi, o sa-mi pun xenon, sunt nerabdator sa vad diferenta. sunt cam in jur de 350 ron, bi-xenon, nu cred ca e montajul inclus. stiti de alte oferte ? Poi sincer, dupa ce am vazut preturile pe forumuri la xenon, nu ar trebui sa depaseaca 200 ron. Nu ma intreba unde am vazut, ca nu mai stiu sa-ti spun. Exista si un hornetist, un baiat inalt si simpatic cu o horneatza galbena care se ocupa cu asa ceva, e bine sa mai astepti pana joi la intrunire si sa mai intrebi atunci. Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Bine v-am regasit dupa w-e dragi viespari infratiti, sper ca ati avut parte de ceva plimbarici si soare cel putin cat am avut eu M-am gandit sa impart cu voi ceva poze frumoase asa ca mai jos aveti un link de la mini excursia de la Baia Mare, inclusiv un scurt wheelie photo session cu George si viespea lui http://picasaweb.google.com/borogovia/HornetLove# Enjoy si ne vedem joi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Poi sincer, dupa ce am vazut preturile pe forumuri la xenon, nu ar trebui sa depaseaca 200 ron. Nu ma intreba unde am vazut, ca nu mai stiu sa-ti spun. Exista si un hornetist, un baiat inalt si simpatic cu o horneatza galbena care se ocupa cu asa ceva, e bine sa mai astepti pana joi la intrunire si sa mai intrebi atunci. Bafta!!! )) eu sunt cel inalt simpatic si cu o horneatza galbena cu bi-xenon daca vrei sa vb suna-ma la 0721 935 210 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 (editat) Legat de postul meu de mai sus cu excursia, ceva poze mai speciale gasiti direct aici;) Editat August 25, 2009 de thea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Poi sincer, dupa ce am vazut preturile pe forumuri la xenon, nu ar trebui sa depaseaca 200 ron. Nu ma intreba unde am vazut, ca nu mai stiu sa-ti spun. Exista si un hornetist, un baiat inalt si simpatic cu o horneatza galbena care se ocupa cu asa ceva, e bine sa mai astepti pana joi la intrunire si sa mai intrebi atunci. Bafta!!! )) eu sunt cel inalt simpatic si cu o horneatza galbena cu bi-xenondaca vrei sa vb suna-ma la 0721 935 210 inca nu l-am sunat pe mecanic. o sa ma hotaras maine daca mai astept . ms guys oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) Legat de postul meu de mai sus cu excursia, ceva poze mai speciale gasiti direct aici;) Superbe poze. Inteleg ca Zorro e motoru', iar George calaretu', ori Hornet motoru si Zoro calaretu'.... nu mai conteaza - impreuna fac o echipa tare! Sanatate. Editat August 26, 2009 de stel_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Legat de postul meu de mai sus cu excursia, ceva poze mai speciale gasiti direct aici;) George in action ! ! Eu l-am vazut live la predeal pe cheia, parca eram eu cu bicicleta pe o roata asa era Geo pe Zorro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) George in action ! ! Eu l-am vazut live la predeal pe cheia, parca eram eu cu bicicleta pe o roata asa era Geo pe Zorro ) multumesc multumesc .....fac si eu ce pot cu timpul liber....... .......oameni,incet incet trece timpul si ne vedem la avrig.......8 days to go! Editat August 26, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 .......oameni,incet incet trece timpul si ne vedem la avrig.......8 days to go! Si la Avrig ne inveti si pe noi astia mici cum sa le ridicam?........Si inca ceva apropos de Ardeal vs. Moldova....Am vb aseara cu Dan si afla Marti sau Miercuri de la avocat daca poate veni sau nu la Avrig....a cam ramas fara permis ..... Mesaj completat La "noi" pe forumul clubului de unde sunt eu, a aparut un tip cu niste oferte, zic eu, foarte bune.Baga un ochi si daca iti convine ceva contacteaza-l pe om (are date de contact acolo) si zi-i sa ti le trimita cu fan courier-ul cu posibilitate de a le deschide ca sa vezi pe ce dai banii. Bafta! http://www.kamikazeriders.ro/Forum/index.p...msg2651#msg2651 Numai bine!!! Multzam fain de sfaturi....aseara am plecat cu un Metzler Sportek M3 nou pe spate ....vine si fatza in cateva zile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Hello guys, eu o sa ajung mai tarzior azi la intalnire, gen 8:15 - 8:20, sa nu plecati fara mine pe unde aveti de gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Si la Avrig ne inveti si pe noi astia mici cum sa le ridicam?.......Si inca ceva apropos de Ardeal vs. Moldova....Am vb aseara cu Dan si afla Marti sau Miercuri de la avocat daca poate veni sau nu la Avrig....a cam ramas fara permisMesaj completat[/b Multzam fain de sfaturi....aseara am plecat cu un Metzler Sportek M3 nou pe spate ....vine si fatza in cateva zile.... eh,astia mici...suntem toti viespari:P...same passion,same blood ......sa faca cumva Dan sa vina,si de vine cu trenu......si legat de gumele tale....si eu vreaauuuuuuu gume noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 iote cateva poze de aseara, hornetisti, cbr-isti si alti motoristi in trecere. http://s4.transfer.ro/storage/intalnire_ho...i-d43d17bd4.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate