bohagon Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 FUCKIN' BITCHES !!!!!! Craciun fericit ! ati fost cuminti.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 FUCKIN' BITCHES !!!!!! Craciun fericit ! ati fost cuminti.....? Te-ai dat pe VFR? Ai parasit stupul? Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 ho ho hoooondaaaaa.....Marry Fuckin' Christmas everybody..........care,ce ati gasit sub braduletz?eeeeu,am gasit un bilet pe care scria:draga george,avand in vedere criza si toate cele,eu impreuna cu spiridusii si Craciunitzele mele,am hotarat sa iti dam un singur cadou:sanatate.......semnat:ala batran cu barba si acolitii lui:))..........deci,sper ca ati primit si voi cel putin acelasi lucru,si in plus,TOT CE V-ATI DORIT. Maestre viferist,ai nimerit usor topicul de viespari?....tine so hohohooornetu' nu il da:D FUCKIN' BITCHES !!!!!! Craciun fericit ! ati fost cuminti.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 ho ho hoooondaaaaa.....Marry Fuckin' Christmas everybody..........care,ce ati gasit sub braduletz?eeeeu,am gasit un bilet pe care scria:draga george,avand in vedere criza si toate cele,eu impreuna cu spiridusii si Craciunitzele mele,am hotarat sa iti dam un singur cadou:sanatate.......semnat:ala batran cu barba si acolitii lui:))..........deci,sper ca ati primit si voi cel putin acelasi lucru,si in plus,TOT CE V-ATI DORIT.Maestre viferist,ai nimerit usor topicul de viespari?....tine so hohohooornetu' nu il da:D Mie mi-a adus mosu bani de caucioace noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Mie mi-a adus mosu bani de caucioace noi yahaaaaaa ...sa le incalti sanatos si sa faci kilooooometriiii muuulti in maxima siguranta.la mine cred ca mi-a lasat numai biletel,ca mie imi tot aduce din septembrie piese pt viespe,gume si alte cele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 ho ho hoooondaaaaa.....Marry Fuckin' Christmas everybody..........care,ce ati gasit sub braduletz?eeeeu,am gasit un bilet pe care scria:draga george,avand in vedere criza si toate cele,eu impreuna cu spiridusii si Craciunitzele mele,am hotarat sa iti dam un singur cadou:sanatate.......semnat:ala batran cu barba si acolitii lui:))..........deci,sper ca ati primit si voi cel putin acelasi lucru,si in plus,TOT CE V-ATI DORIT.Maestre viferist,ai nimerit usor topicul de viespari?....tine so hohohooornetu' nu il da:D Foarte tare mosu tau George, eu am primit banii de ulei la motor ,(asa k pregateste de comanda) in schimb de caucioace nare mosu mai merg k ala pina stringe banii asa k ma primesti la tine obligat fortat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 (editat) Foarte tare mosu tau George, eu am primit banii de ulei la motor ,(asa k pregateste de comanda) in schimb de caucioace nare mosu mai merg k ala pina stringe banii asa k ma primesti la tine obligat fortat maestre,te primesc si de vii descultz ...iar legat de ulei ulei,e ca si comandat.....precomanda a fost facuta Editat Decembrie 26, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Cam pe cand sa ma astept sa gasesc anvelope cu DOT 2010? ianuarie, februarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Depinde de marca, toti producatorii pana nu scapa de anvelopele din 2008 nu scot pe piata noul lot, decat daca este produs nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) Depinde de marca, toti producatorii pana nu scapa de anvelopele din 2008 nu scot pe piata noul lot, decat daca este produs nou. maestreeee,da vad ca iti plce pe la viespari pe topic .....incet incet poate o sa inceapa sa iti curga sange de Hornet prin vene...si in mai,cand vii la baia mare treci si tu pe horny Editat Decembrie 27, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 imi place ca s mototociclisti de naked dar motoreta nu o sa imi placa niciodata, poate asa un cbr 600 rr ca are toba sub sa dar nimic mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 partea cu vinul fiert suna bine....poate reusesc si eu cumva sa dau o fuga pe la voi,pe la bucale,la un pahar de vorba cu cativa dintre cei de acolo...dupa sarbatori:D Dai de veste, ar fi misto! sarbatori fericite la toata lumea si de ce nu un craciun pe horneta pt ca la arad sunt vreo 16 grade! Ce bine de unii... Eu am inceput sa intru in sevraj de moto...nu e bine deloc. Sorin: mega tare mesajul de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) Sorin: mega tare mesajul de la tine Va pupa tata! Editat Decembrie 27, 2009 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 La mine a venit mosu' cu un BMW F 650 model '97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 E foarte frumoasa. Sa ai parte de drumuri bune si sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Multumesc din suflet baietilor ce mi-au trimis ieri mesaj! Stiti voi care! cu prima ocazie...fac cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) La mine a venit mosu' cu un BMW F 650 model '97 maestreeeee,sa ai bafta maxima la ea ...si desi nu e viespe,esti asteptat la baia mare in mai la adunare ....dar pana atunci,ne intalnim noi oricum pe la voi prin moldoave Editat Decembrie 28, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) La mine a venit mosu' cu un BMW F 650 model '97 foarte tare mosu tau stel , sa o porti sanatos , fara incidente si sa o calaresti cat mai mult Editat Decembrie 28, 2009 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Va multumesc pentru felictarile primite. Sa dea Dumnezeu sa fac km multi fara incidente si la fel va doresc si voua. Sper din tot sufletul sa ne intalnim la BM. George..... te astept cu bratele deschise, un vin fiert, o mancare calda, un pat calduros. Numai bine. Astept cu nerabdare primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 maestreeeee,sa ai bafta maxima la ea ...si desi nu e viespe,esti asteptat la baia mare in mai la adunare ....dar pana atunci,ne intalnim noi oricum pe la voi prin moldoave îmi dati si mie un link unde pot gasi detalii despre aceasta-ntâlnire? (sa nu-ncepeti cu: Search ... ca nu vrea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Inca nu este anuntata oficial, va fi, vom fi informati in timp Acum am terminat de instalat si tras fire prin casca midland bt2 ready for action!!! Dar mai am de asteptat sa fac o proba pana se incarca vreo 5 ore la prima incarcare ) Dupa cum vedeti ma pregatesc de drum lung, detector, telefon, gps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 daca nu va suparati, mai întreb ceva: da' Viespii de 900 nu-s prin tara? ca-n poze nu apar ... or fi mai sfioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 salutare....eu o sa organizez adunarea de viespi.......nu va fi o treaba oficiala,ci o intalnire prieteneasca a posesorilor de viespi(cilindreea nu conteaza)....va fi in perioada 28-30 Mai 2010,la baia mare...locatia e stabilita,dar va ramane de discutat unele detalii cu cei care vor dori sa vina.lista va trebui sa o finalizez undeva prin luna martie-aprilie...dar va tin la curent,si in maxim o luna si ceva vin si cu poze:D...sanatate îmi dati si mie un link unde pot gasi detalii despre aceasta-ntâlnire?(sa nu-ncepeti cu: Search ... ca nu vrea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_1 Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Salut, Am un Bandit de 650 din 2006, 4500 km, si as vrea sa-l schimb cu un Hornet, e cineva interesat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 salutare....eu o sa organizez adunarea de viespi... ....nu va fi o treaba oficiala,ci o intalnire prieteneasca a posesorilor de viespi(cilindreea nu conteaza)....va fi in perioada 28-30 Mai 2010,la baia mare...locatia e stabilita,dar va ramane de discutat unele detalii cu cei care vor dori sa vina.lista va trebui sa o finalizez undeva prin luna martie-aprilie...dar va tin la curent,si in maxim o luna si ceva vin si cu poze:D...sanatate Eu am bagajul aproape gata. Mai am de pus 2-3 tricouri si ceva suspensoare , cuplat casca la gentuta (cunoscatorii "stie"...), plinul e facut...ce mai, nu mai am nimic de facut, decat de asteptat vreo 5 luni , timp in care putem stabili benzinaria in care ne vom intalni cei din Bucuresti. Iar pana la noi ordine, si postari, va urez tuturor LA MULTI ANI si sa ne vedem sanatosi si voiosi! Razvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate