Chivu Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Salut, Ma intereseaza si pe mine cum se procedeaza la inlocuirea antigelului,pe unde se face golirea instalatiei si care sunt etapele de urmat? Numai bine! Iei manualul Âşi urmezi paÂşii de acolo, mai simplu de atât nu se poate. Eu l-am schimbat când am cumpărat motorul dar numai Âştiu ce Âşi cum am făcut. Mare grijă la ce antigel cumperi. Văd că se cumpără la greu horneturi. Tare mă bate gândul să-l tirez pe al meu. Pe la cât se mai vinde un 03 cu totul nou pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Alea de vin cu PilotPower sunt tunate din fabrica worst tunning ever 2008 vine cu BT012 saaaau ..cu Michelin Pilot Power (remember? :-P) my bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Iti zic eu, Bridgestone BT012. Faina mobra sau fata? Ca nu ai specificat Ntz,ntz,ntz....stii tu ce intrebam DAAAR imi place cum gandesti.... cu aceleasi gume e echipata si viespea 2005 de fabrica din cate stiu..pare-mi-se si 2008.... @sorin:tre` sa vii la curs intensiv de GUME sa le recunosti inclusiv dupa miros ...stii, daca vroiam sa cunosc ceva dupa miros ma implicam in industria pestelui... ... nu mai bine facem un curs de palinca intensiv?.. dupa indelungi cautari si puricat netul,cerut sfaturi pe la prieteni,am decis ca prima mea mobra va fi o H Hornet...cred (si sper) ca e o alegere buna. Cei de pe topicul asta nu vor avea decat cuvinte de lauda la adresa alegerii tale....Asteptam pareri despre cat de grozav e Hornetul cand il achizitionezi.... si eu sunt proaspat propietar de hornet , am trecut de pe monster 600 ...... am vrut sa-mi iau acum vreo 4 ani dar nu am gasit nici una ok pe atunci ...... pana fac inmatricularea pe ro nu voi face nici o modificare BINE VENISI IN STUP!!!! 2008 vine cu BT012 saaaau ..cu Michelin Pilot Power (remember? ) Alea de vin cu PilotPower sunt tunatestricate din fabrica worst tunning ever Agree!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 s-a dovedit ca nici tuningul after market (m3) nu-i cea mai buna varianta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) s-a dovedit ca nici tuningul after market (m3) nu-i cea mai buna varianta, nu? aici cred ca te contrazice bugspoiler-ul si toba lui sorin ... nu mai bine facem un curs de palinca intensiv?.. stai numai stai tu...nu fii asa nerabdator Editat Februarie 6, 2012 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 s-a dovedit ca nici tuningul after market (m3) nu-i cea mai buna varianta, nu? cam asa ceva... ...DAAAAR astept sa imi dovedesti contrariul aici cred ca te contrazice bugspoiler-ul si toba lui sorin Multumesc, multumesc stai numai stai tu...nu fii asa nerabdator Astept,astept cuminte aici in coltul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 (editat) cam asa ceva... ...DAAAAR astept sa imi dovedesti contrariul ei nah...las` ca-s treaba buna in primele doua sezoane Editat Februarie 7, 2012 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 cam cat papa la suta de km?intrebare de incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 cam cat papa la suta de km?intrebare de incepator e greu de raspuns la intrebarea asta...eu iti spun asa eu mers 80-90 km/h consum 4% si zic eu ca e minim, restu depinde de mana ta Hai cu primavara!!! dragi colegi vedeti ca sunt ceva reduceri la kronaumoto si bune, adica eu am luat niste manusi la 50% reducere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 cam cat papa la suta de km?intrebare de incepator intre 4 si 11L/100km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 cam cat papa la suta de km?intrebare de incepator 7-8% în oraÂş la mers normal. Înafară deobicei scot 6-6,5% la 130-140. Cel mai puțin am scos 5.5% la 100-110, mers fooarte încet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 cam cat papa la suta de km?intrebare de incepator Papă mii de zâmbete la fiecare kilometru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 cand am mers cu straic la plimbare am consumat 5% cand merg de capul meu imi ia 7% cand am mers pe cheia pe la 10% (sau un pic peste) deci...cum te stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Orice motor consumă mult dacă tragi tare, eu am încercat încercat să îi prezint consumul mediu Âşi minim pe care l-am scos eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 asta ma interesa si pe mine,o medie a consumului.multumesc tutror pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 4,7% - 9% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 intre 4 si 11L/100km Tu ia sa te muti pe alt topic, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Tu ia sa te muti pe alt topic, da? tu vorbesti?... oricum tot in regimul asta de consum ma voi mentine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 tu vorbesti?... oricum tot in regimul asta de consum ma voi mentine ha ha ha parerea ta nu si al motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 ha ha ha parerea ta nu si al motorului m-ai prins aici...shhhht,sa nu mai afle nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 @george05 pentru -1 pe față Âşi +4 pe spate îmi mai trebuiesc zale în plus la lanț? Lanțul meu are vreo câteva mii de kilometri. L-am întins de vreo 2 ori, e la jumătate axul pe basculă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 @george05 pentru -1 pe față Âşi +4 pe spate îmi mai trebuiesc zale în plus la lanț? Lanțul meu are vreo câteva mii de kilometri. L-am întins de vreo 2 ori, e la jumătate axul pe basculă. pt kit de lant nou cu +4 spate iti mai ramane muuuult.daca zici ca e la jumate,si treci pe -1+4 zic ca nu ai nevoie de zale,dar ca lantul se va intinde cam multisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Eu mă gândeam că o să trebuiască să dau roata mai în față pe ax, pentru că va fi foaia mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Eu mă gândeam că o să trebuiască să dau roata mai în față pe ax, pentru că va fi foaia mai mare. pai foaia va fi mai mare,dar lantul se "scurteaza".da,merge mai pe fata dar lantul va fi mai intins,deci nu vei mai putea intinde tot ca si cu combinatia stock de 15-42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) Salut viespar ! A găsit cineva manualul de reparație pentru Horneta de după 2007 ( exceptând versiunea în italiană ) ? Înțeleg că arată cam așa ( 40 GBP în UK ) Editat Februarie 10, 2012 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate