SwatGuard Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Eu am Hornet din 2003. Am 2 prieteni care au 2005. Din ce stiu, singurele diferente sunt bordul si rezervorul . Din cate stiu, cadrul este identic. Alte pareri sunt binevenite. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bog Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Ma intereseaza exact si ma refer la prinderi si cote tehnologice de importanta vitala.Spre exemplu imi e teama ca pe cadrul de 2002 sa nu imi intre furca upside down care e in 2005; SAU:la prinderea basculei sa nu cumva sa fie alte cote care sa nu imi mai poata permite montarea unei bascule 2005.Motocicletele in mare,da,sunt la fel,dar daca e ceva major diferit,ar fi minunat sa aflu,asteptam in continuare raspunsuri. Eu sunt aici,cu ochii pe post HAI CU CADRUL cineva !!! dam beri ...si banuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Ma intereseaza exact si ma refer la prinderi si cote tehnologice de importanta vitala.Spre exemplu imi e teama ca pe cadrul de 2002 sa nu imi intre furca upside down care e in 2005; SAU:la prinderea basculei sa nu cumva sa fie alte cote care sa nu imi mai poata permite montarea unei bascule 2005.Motocicletele in mare,da,sunt la fel,dar daca e ceva major diferit,ar fi minunat sa aflu,asteptam in continuare raspunsuri. Eu sunt aici,cu ochii pe post HAI CU CADRUL cineva !!! dam beri ...si banuti cadru de 2002+acte italia. 150 euro Nu cunosc compatibilitatile intre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Da-mi un link ceva sa aud si eu te rog frumos . toba vick pe hornet 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 toba vick pe hornet 2004 nu te mai lauda ca ai vanduto' Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Pai omu' trebe sa auda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciuprun Cosmin Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 multumesc frumos . Cand am timp o sa ascult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bog Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Iulian are un cadru de hornet,din 2002,am vorbit cu el,am vazut piesa si e disponibila,omul a fost foarte dragut si s-a dus de cateva ori in pod la fier .Ramane ca diseara sa dezasamblez eu hornetul pentru o inspectie mai atenta a cadrului si cu informatia proaspata,sa pot vedea daca sunt diferente intre 2002 si 2005. Daca intre timp cineva are pareri privitoare la diferentele intre cadre PC36E : 2002 vs 2005 ,va astept cu drag si recunostinta sa imi impartasiti cunostintele. Multumesc Iulian si anticipat celor ce vor vrea sa ajute Zi fainta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 o schema detaliata a sistemului de semnalizare are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) te ajuta astea? Editat Februarie 7, 2013 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 merci mult, i-am dat de capat pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 spune te rog ce problema ai avut la semnalizare si care a fost rezolvarea daca nu te deranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Salut am vazut o oferta la motul 5100 daca intereseaza pe cineva. http://www.performance-shop.ro/ulei-motul-5100-4t-semisintetic/77-motul-5100-4t-10w40-4l-ulei.html Eu anul asta as vrea sa incerc Bel-Ray si Yacco, dar plec de la 5100 deplin multumit. Voi ce marci mai incercati? Daca vedeti vreo oferta ceva dati de veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 piston+biela; merg de pe hornet 600 la cbr f3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 (editat) Ca dimensiuni de nou da, dar depinde in ce situatie(nou, sh, etc), ar trebui sa schimbi macar cuzinetii. Editat Februarie 9, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 second-second Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 da de ce trebuie sa schimbi pistonul si biela? daca e belit pistonul, sa verifici bine si blocul si chiuloasa si as zice mai degraba sa folosesti biela de hornet cu cuzinetii ei. daca e belita si biela, verifica si arborele ca e posibil sa ai surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 (editat) multumesc pentru sfaturi! Editat Februarie 9, 2013 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bog Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Revin cu intrebarea: Sunt diferente intre cadrul de hornet 600 din 2002 si cadrul de hornet 600 din 2005? Daca stie cineva detalii,sau diferente,astept cu rabdare un raspuns.Multumesc anticipat Caut un cadru de Honda hornet 2005 ,un disc de frana si o scarita pt pilot,partea dreapta.Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Vand Hornet 600 din 2000, in stere perfecta, nu necesita investitii, aproape fara zgarieturi, 26900 km, vopsea originala, inmatriculat RO. Pret 2.100 E. Tel 0740066050, 0741093313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bacanila Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 am discuri fata cu tot cu placute si spate de la un hornet din 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bog Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 am discuri fata cu tot cu placute si spate de la un hornet din 2001 cadrul cu acte nu-l ai? mie imi trebuie doar un disc,cel de pe partea dreapta.dai asa,cati banuti daca da? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Discurile trebuie sa fie aproape identice. Daca vrei sa faci o treaba buna ia-ti noi sau macar ambele la sh, nu doar unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Salut, cine ma poate ajuta cu cateva informatii despre Hornet 2005-2006? Ma intereseaza cat de sesizabile sunt schimbarile fata de PC34 de exemplu.. Thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 PC36 inseamna 2003-2006. Are furca USD (05-06) , bord digital foarte frumos (05-06), si o carena mica deasupra farului (05-06), alt far de la 2003 pana in 2006, alta carena spate, alta protectie toba. Mai sunt si schimbari mici ale internelor fata de PC34, alte setari ale carburatoarelor, alte coduri de piese dar in principiu marile schimbari alea sunt. L.E. Si normal alta aripa fata impreuna cu furca USD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate