gamster Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Pe la ora 12, in timp ce se intorcea de la Sf. Gheorghe, fratele meu ( runaway ) a experimentat putin cum e sa devii planor. Din cate am inteles, venea cu un prieten, pe la Harman ( drum destul de prost ) a pierdut controlul ghidonului, a reusit sa-l restabileasca, iar i-a fugit si a intrat in peisaj. Pe drum a acrosat o cruce ( ii urasc pe aia care pun cruci la locul accidentelor sa-si rupa si altii gatul ) care l-a dat peste cap. Urmari: - el : clavicula rupta, il doare rau mana la cap pare sa nu aiba nimic ( radea ca dobitocul si cand l-am intrebat ce a facut, a zis ca a facut pe avionul ) casca foarte putin julita, geaca de pe el ( a mea, de altfel ) are acum o miiiiiiinunata culoare pamantie si e plina de julituri. - cbr: din cate am inteles ( ca nu am vazut-o ) are fata cam prastie, si s-a tarat ceva pe asfalt. PS: viteza am inteles ca era pe la 120 Mai multe detalii va da el cand iese din spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Ma bucur ca a scapat , dar sa stii ca crucile puse la locul accidentului sint foarte bune indicatoare pentru zone periculoase. Gindeste-te ca fix in aceeasi zona, un alt 'zmeu' nu a avut norocul fratelui tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 e bine ca a scapat cu viata avand in vedere ca mergea pe un drum nu atat de bun si cu 120 km /h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Ce nasol Insanatosire grabnica frate motoretist! e bine ca a scapat cu viata avand in vedere ca mergea pe un drum nu atat de bun si cu 120 km /h Cam asa mergem toti pe-acolo, a avut ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 O fi lat si drept drumul acolo, dar pe porcariile alea de placi de beton chiar ca nu merita sa-i dai gaz. Cat despre cruci, da, asa e, dar nu ai ce face... lumea incearca si ea cumva sa-si cinsteasca mortii. Cati dintre ei s-or gandi ca probabil vreun motociclist ar intra fix in ea? Niciunul. Oricum, luati mana din gaz. Si insanatosire rapida motoristului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Las ca o sa fie bine..a avut noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 urata treaba. Recuperare rapida si omului si motoretei, dar mai ales fara sechele pt nici unul din ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 bine ca a scapat cu viata. insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Insanatosire grabnica motoristului si motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Insanatosire grabnica si fara urmari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Multa sanatate fratelui motoretist de Brasov!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 nasol ca si-o rupt clavicula. si faza cu accident cu crucea.. trist ce pot sa zic.. o avut noroc oricum, bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
runaway Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Salut, Se pare ca din cauza unei pene pe fata am intrat in voblaj/boblaj (nu stiu exact cum ii spune). Cum zicea si frate-meu, la un moment dat am restabilit-o, ajunsesem chiar la 70-80, dar...a intrat din nou. Stiu doar ca ultimul lucru pe care mi-l amintesc de dinainte de accident e ca am vazut campul si mi-am zis : "a, macar ma vars pe camp" iar dupa aia m-am trezit la spital . Multumesc pentru urari tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Salut, Se pare ca din cauza unei pene pe fata am intrat in voblaj/boblaj (nu stiu exact cum ii spune). Cum zicea si frate-meu, la un moment dat am restabilit-o, ajunsesem chiar la 70-80, dar...a intrat din nou. Stiu doar ca ultimul lucru pe care mi-l amintesc de dinainte de accident e ca am vazut campul si mi-am zis : "a, macar ma vars pe camp" iar dupa aia m-am trezit la spital . Multumesc pentru urari tuturor ! insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut007 Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Sa dea Dumnezeu sa nu se mai intample! Insanatoshire grabnika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedR1_2004 Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Frate ai avut noroc, Bine ca nu a fost mai rau, insanatosire grabnica si bine ca ai scapat ca viteza mica nu a fost. Avand in vedere viteza si impactul cu crucea care era fixa ai avut Bulan MA bucur ca ai scapat si pacat ca sezonul acesta, dar lasa ca trece si iar , sa speram ca nu mai ai incidente . Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Recuperare rapida (din nefericire,te inteleg).Chiar imi pare rau,pentru ce-ai patit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Insanatosire grabnica si ochii in 4 . Oricum se putea mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Insanatosire grabnica Liviule si tie si motorului si sa ne vedem cat mai repede!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Insanatosire grabnica ! Multa bafta pe mai departe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunetzicabv Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 sa te faci bine asta micku sa iesim din nou la plimbare pt inceput cu rr ul dupe mai vedem sa fi iubit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate