styx Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 ideea lui kcuf_di era alta, dar se pare ca a fost prea suptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Culmea suptilitatii ar fi sa-ti dai seama ca baietii glumesc. Da' stii de ce ? Pai nu tre' sa fii cine stie ce suptil ca sa-ti dai seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 si io vrea sa imi fac un tatuaj si nu shtiu ce. nu gasesc nimik special incat sa-l am pe mine toata viatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Suptil ne suptil tot nu pre m-ati ajutat.... Exempale fratilor, exemple.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Intruchiparea suptilitatii : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 (editat) DA... interesant, cam prea suptil! Da ii un inceput... Editat Decembrie 24, 2006 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 nu mai pot de ras! si nu inteleg cum puteti sa fiti atat de sadici si sa nu-i spuneti la baiat ca tatuaj `suptil` e greu de gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 nu are nimic moto la el..dar imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 nu mai pot de ras! si nu inteleg cum puteti sa fiti atat de sadici si sa nu-i spuneti la baiat ca tatuaj `suptil` e greu de gasit! Suptilule vezi sa crapi de atata ras.... Eu am pus problema cat se poate de serios dar daca voi aveti program de basca... Cine are vre un exemlu sau o poza pe tema asta e bine venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 de mult nu am mai ras atat de mult! cel mai suptil ar fi sa cauti tu in DEX (dictionarul explicativ al limbii romane) cuvantul "suptil" si dupa aia sa revii sa zici mai eZact ce fel de tatuaj vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 (editat) Coxaru , modelul asta e bun ? American Chopper Editat Decembrie 25, 2006 de klin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Hai ca deja ma iritati inteligentilor.... Pentru cei care au tratat problema asa cum am pus-o eu ... multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 nu are nimic moto la el..dar imi place n-ar nimik cu moto dar ii ''suptil''al dreq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Prietene, hai pentrru ca e Craciunul iti fac eu un dar si iti spun ca nu se zice suptil ci subtil si ca insistenta ta asupra "suptilitatii" tatuajelor a dus la aceasta bascalie facuta de baieti. In fond nimeni nu are nimic cu tine dar devii ridicol de acum. Cu totii gresim dar ne mai si constientizam greselile! Hai sa traiesti... PS: sper sa nu ma injurati ca am spart bascalia. Va cinstesc eu numai sa iertati bietul om care nu se prinsese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 ce rai sunteti ma............pupami-as avataru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Prietene, hai pentrru ca e Craciunul iti fac eu un dar si iti spun ca nu se zice suptil ci subtil si ca insistenta ta asupra "suptilitatii" tatuajelor a dus la aceasta bascalie facuta de baieti. In fond nimeni nu are nimic cu tine dar devii ridicol de acum. Cu totii gresim dar ne mai si constientizam greselile! Hai sa traiesti... PS: sper sa nu ma injurati ca am spart bascalia. Va cinstesc eu numai sa iertati bietul om care nu se prinsese. Credeam ca nimeni nu o sa-i mai spuna....noroc ca unii mai au in ei spiritul Craciunului Oricum m-am amuzat binisor...da ii spuneam eu daca nu o facea nimeni ca deh....toti facem greseli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Se mai intampla sa gresesti dar cand insisti se intampla sa mai rada lumea de tine! Nu te supara Coxare! Craciun fericit si sa ne arati si noua tatuaju`! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 (editat) La inceput chiar nu mi-am dat seama... Si.... am vazut o groaza care scriu dezastru pe forum si nu a fost atata basca, totusi puteati si voi sa o luati mai usor ca toti pana la urma mai facem greseli de ortografie(dar eu am perseverat) asta e Putea totusi sa ma corecteze cineva, din bun simt dar ati ales sa va hliziti... Si totusi ma ajuta si pe mine cineva cu tatuajul ala suBtil?? Editat Decembrie 26, 2006 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Putea totusi sa ma corecteze cineva, din bun simt dar ati ales sa va hliziti... Ti-am trimis eu un PM dar se pare ca nu l-ai citit.Sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 http://www.bmezine.com/tattoo/bme-tatt.html si cand ai timp vezi cam toata galeria, ma rog ce-i moca, si poate gasesti ceva ce-ti face cu ochiul have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 E pentru prima dată (mă rog, sunt destul de "freÂş" pe forum), când văd un "well managed conflict" (nu Âştiu cum drac să zic pe româneÂşte mai scurt). Oricum, a fost tare toată chestia. Coxare, baftă cu tatuajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Ai putea incerca sa-ti tatuezi pe p**a o p**a si mai mare. Ar fi super suptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 mai lasati omu' in pace ce naiba...mare faza ca a gresit un pic...e plin forumul de OFFTOPICURI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Ai putea incerca sa-ti tatuezi pe p**a o p**a si mai mare. Ar fi super suptil Crezi ca esti amuzant... Tatuiaza-ti tu una pe m*e si dupa aia imi spui cat de suBtil ii!! Ce am mai ras Sandi*** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 No offense Coxare dar...m-am amuzat serios..mai aveam putin si ma tavaleam singur! si acu sa revenim la subiect! : http://motorcycles.about.com/od/motorcycle...os/index.01.htm http://www.grunt.com/scuttlebutt/marine-co...s/tattoos13.asp http://images.google.ro/images?q=motorcycl...es&ct=title "tatoo subtile rau" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate