Kali Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Cel mai simplu e sa povesteasca fiecare ce a patit. Am vrut sa va anunt de accidentele lor, pt ca au venit amandoua intr-o zi, amandoua din manevre cretine ale soferilor care s-au soldat cu pagube si "asfaltite"... Despre Nicu profesoru' va spun eu, pentru ca el nu intra pe net. Era pe banda a treia, in dreptul unui refugiu de tramvai. Abia plecase de la semafor. Masini fata, spate, dreapta... In stanga - refugiul... Unul de pe banda a doua a vrut sa croseteze, intrand pe banda a treia, si, cu toata experienta lui, Nicky n-a mai putut evita accidentul... VN-ul este relativ ok, furca e "haita" putin... El este julit tot, pt ca, pt prima data, nu avea geaca pe el... Doarme ca "Tutankhamon", dupa cum s-a exprimat el razand. Eu ma bucur ca a scapat doar cu atat pt ca, in circumstantele povestite de el, exista un risc foarte mare sa dea cu capul de bordura refugiului... Dar a scapat s1r1nx este cazul clasic de taiat fatza, dupa ce conserva a intrat in intersectie pe rosu... Un chishior in ghips. Poate ca n-as fi stiut de el, daca nu ma suna sa-mi spuna ca mai are doua calculatoare de donat pentru scoala de la tzara si ca nu le poate aduce el personal. S1r1nx, mii de multumiri si insanatosire grabnica, esti cu adevarat om, daca dupa incident ai mai gasit putere sa te gandesti la binele celorlalti.. Stim cu totii ca doare, dar o sa te faci bine si iar o sa ma chinui sa ma tin de coada ta pe sosele Le doresc amandurora insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Insanatosire grabnica la amindoi! Haideti ca mai ramane cava din sezonul asta. De pot ajuta cu conserva, sa nu dati bani la taxi, nu ezitati in a da un semn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Insanatosire grabnica motociclistilor avariati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 El este julit tot, pt ca, pt prima data, nu avea geaca pe el INSANATOSIRE GRABNICA AMANDORURA . LA FEL CA MINE PT 1 DATA FARA GEACA SI ACUM SUNT PLIN DE JULITURI ABEA POT SA DORM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Insanatosire rapida la amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Acum am citit si este cam tarziu sa-l sun pe Nae, in special daca doarme. Cum s-a terminat? Permise ridicate etc.? Mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Frate am lipsit un we si e plin de accidente noi Ceva este aiurea rau... Insanatosire grabnica celor doi si fiarelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Insanatosire grabnica lui Nicu! Dar si celulilalt baiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Sanatate la baieti. Pe Nicu il stiu de ceva ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) Mda .... hai ca am mai bifat 2 pe lista Sa faca cineva o lista cu cei accidentati sa vedem daca avem sansa sa dam de cineva care nu a patit nimic da a mers cu motorul (km nu jucarie) in acest sezon SANATATE MAXIMA Editat Iulie 31, 2006 de apasu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Super Nasol. Insanatoshire grabnica Nicule. Insanatosire tuturor accidentatzilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Insanatosire grabnica la amindoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Sanatate la baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Multa sanatate! Fa-te bine Radule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuperman Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Le doresc amandurora insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Insanatosire grabnica amandurora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 MAXIMA!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Profesore, ai o bere de la mine cand ne vedem. Se mai intampla si de-astea. Noi sa fim sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate