Sari la conținut

Accident mortal - Pod Otopeni


Alex_250EXC
 Share

Postări Recomandate

Soferul nu era in stare "grava" sau de pus la aparate etc etc... S-a dat jos din masina in fata mea si a lui Ally si a ingaimat ceva gen: "Ce mai... e mort..." Era probabil putin socat dar... e greu sa nu fii in situatii de astea, nu cred ca era vreun animal extraterestru dezumanizat ci doar un om care resimtea momentul culminant al prostiei din viata lui. Domnul Arafat a stat pina a venit SMURDul de vorba cu el, probabil incerca sa il linisteasca ceva, apoi, cei de la SMURD i-au pus dupa 2-3 minute un guler de imobilizat gitul si una din masini a plecat cu el.

 

Mici observatii despre cum se misca "organele in drept"

 

SMURDul a venit destul de repede... cred ca faptul ca a fost dnul Raed Arafat acolo si probabil a sunat si el a "influentat" putin viteza lor dar nu cred ca cu mult. Ei se misca repede mereu.

O salvare a venit inaintea SMURD-ului pe sensul celalat... soferul a intrebat din geam doar daca e mort si au plecat...

 

Politia comunitara/circulatie a venit dupa mult timp... eu ma plictisisem de cit calcasera restul masinilor care circulau pe banda 3 si pe contrasens cioburile si adidasii sariti pe sosea.

Politia de la accidente a sosit si mai tirziu... nu am cronometrat dar le-a luat mult. Dupa presa oricum. Apoi a urmat scena jenanta in care colegul de la Joia Moto s-a rugat de ei de 3 ori sa discute cu martorul evenimentului si sa ii ia niste date de contact. Antena 3 (parca) il intervievase mai repede...

 

 

 

Anyway... a fost o seara neagra iar imaginea amalgamului de masina-motocicleta-om motociclist o sa ne urmareasca ceva vreme pe cei care am fost acolo. Pacat de om. Din pacate evenimente de genul asta imi intaresc ideea ca nu sintem decit niste "viermi constienti" in fata hazardului. Pentru ca doar hazardul a fost cel care a "decis" sa fie acel om si nu altul din grupul Joia Moto care se afla la citeva secunde in spate insiruit. Nu cred ca era vreunu din grupul Joia Moto cu ceva mai sfint sau mai merituos in vreun fel decit acel om... blind fate. Ti se pune un nod in git cind te gindesti la intrebarea: "De ce nu eu?" si nu ai nici un raspuns... ramai prost in adincul tau si nu iti ramine decit sa te bucuri ca de data asta tu ai scapat.

 

 

R.I.P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 618
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Parerea mea este ca tipul a plecat acuzind starea grava ca sa poata musamaliza o eventuala stare bahica, pentru a scapa de linsajul confratilor pe doua roti care soseau la locul faptei, sau...ca dupa acest gest sa poata acuza ca i s-a facut rau la volan mai inainte (motiv pentru care se grabea sa ajunga la urgente!) si accidentul se datoreaza acestei stari. Sincer, o tensiune de 18 poate avea oricine, fara un impact major asupra sanatatii. In felul acesta sansele de a scapa nepedepsit chiar si un cetatean simplu, fara functii prin institutiile statului, is maxime. La felul cum justitia din tara noastra isi face datoria, acest criminal va scapa nepedepsit 100%...la fel ca si altii ca el, de fapt!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe motociclist si condoleante familiei! ;)

Editat de ivan_pedala
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

uite vinovatul in poze- a stat 15 minute in picioare el este cel care a anuntat 112 primul - nu ii era rau, nu il manca nimeni desi o gramada de putalai de pe margine ne ziceau "frate daca eram in locul vostru il omoram, bla bla bla".

 

nu avea de ce sa ii fie frica, daca nu l-a atins nimeni cat a fost doar cu noi si cu raed arafat pana sa vina smurd iti dai seama ca nu-l poceam dupa ce venea salvarea/ militia.

post-39388-1279262844_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Soferul nu a avut nici macar o zgarietura, si la gabaritul pe care il avea probabil ca tensiunea pe care o avea nu era ceva de neasteptat...

Si dupa ce l-a vazut pe motocliclist contorsionat si...nu mai dau detalii, il apucase de un picior sa traga de el...noroc ca ne-am dat jos si am tipat la el din toti plamanii sa ia mana de pe el.

In orice caz, o intamplare de genu asta care se petrece la 100-200 m in fata ta te cam pune pe ganduri.... puteam sa fim toti spulberati... ne-a marcat pe toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://webtv.realitatea.net/actual/un-ofit...n-grav-accident

 

@nightwolf - nu stiu cum se procedeaza si de aia am intrebat! C'mon, fara suparari! -se scrise de prea multe ori ca soferul nu va fi pedepsit, bla bla bla- dar acum ma gandesc ca e treaba justitie romane in primul rand si daca nu se va intampla ce scontam noi vroiam sa stiu ce putem face.(nu nu ma erijez in justitia ca altii HA ci pur si simplu vrea sa stiu ce se poate face dpdv legat )

 

Penetru - si daca tu aveai copil si ala fura masina inntr-o noapte si facea accident mortal si veneau niste hel's bell si ti-l omorau mai erai de acord cu legea talionului? si daca omora 2 oameni iti omorau si copilul si apoi veneau sa te matraseasca pe tine?

 

Jamlex, cacatul ala de sofer nu era copil. Nu mai compara mere cu pere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt profund marcat de ceea ce s-a intamplat. Ma infurie faptul ca ucigasul asta probabil va scapa cu o suspendare, si ca el sunt multi...Romania, tara tuturor pilosilor, a celor care daca au BMW x5, x3, si nu mai stiu ce alte marci de clasa superioara, cred ca pot sa faca ceea ce vor, a celor care opresc in mijlocul intersectiei sa scoata o vorba cu septarul de pe contasens, fara sa tina cont de coloana din spatele lor, bineinteles de fata cu politaiu de la circulatie, care sta spasit si nu face nimic, a celor pentru care linia continua, dubla, si pentru care triunghiul ala rosu din intersectie, nu semnifica nimic...Iar printre ei, noi suntem obligati sa circulam zi de zi, scrasnind din dinti, pentru ca NU PUTEM FACE NIMIC!!!

 

Odihneste-te in pace!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mare pacat de viata acestui om si familia ramasa

 

se pare ca oricat de corect si linistit ai merge de ce iti e scris nu scapi

 

problema care apare in acea zona este BORDURA pe care niste imbecili au montat.o/aprobat.o

 

acum un an tot pe raza otopeni o duba a sarit.o si a aterizat pe dacia care avea gpl si a explodat

 

vina, apartine ..zic eu..., in 1/2 conducatorului auto, strungar, inginer, profesor sau ..curcan nu conteaza

se poate aranja cu bani si influenta sa apara ca fiind o prob tehnica a masinii si sa iasa basma curata

 

DACA>>>>> DACA

 

aceea delimitare intre sensuri ar fi fost facuta CU CAP

motociclistul ar fi mers linistit spre casa in continuare

 

afara cand se monteaza delimitari se fac probe cu camioane care lovesc parapetul de pe axul drumului

daca camionul reuseste sa il sara se modifica forma si inaltimea.......am vazut la tv documentar pe tema asta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sincer sa fiu imi e cam greu sa imi pot imagina ca poate scapa cu basma curata omul... nu e un accident banal ci e ditamai acidentul. nu cred ca poti sa nu ai nici o vina pe DN, cand sari peste bordura aia de mijloc si ajungi pe celalalt sens si omori un om. parerea mea. oricum daca scapa e clar ca justitia si tot ce tine de ea e de ca.ca.t. lucru pe care nu as vrea sa il cred si as vrea sa sper ca inca mai exista acolo un minim de justitie care cu datele in fata sa zica clar ca e vinovat. oricum cum zicea cineva am putea face un mars, un protest ceva sa vada ca am fost acolo si ca am vazut ce s-a intamplat si ca nu pot ascunde de lume niste date atat de importante cum ar fi saritul peste benzi fix intr-un motociclist,frate de-al nostru, un om cu familie si care avea o viata inainte fara sa pateasca absolut nimic.numai gandul ca ar putea sa scape nevinovat imi da niste batai de cap.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt putine de spus, legat de evolutia cazului. criminalul are acelasi statut ca aia de la stirile orei 5, obiectul contondent difera. ba unde mai pui ca a trecut constient fiind de posibilele urmari ale vitezei, de bariera judecatii rationale pe care se presupune ca o are un om cu ceva studii...

sper doar sa nu scape prea usor, pentru ca dupa moaca lui si a zabaloasei de langa nu pare prea afectat de gravitatea faptei.

condoleante

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma intreb ca bou ce sint. Motociclistul (doamne , inebunesc) , era cu brigada , nu era singur. Bai fratilor , sintem crestini , sintem lasi , sintem vai mortii nostrii , da' la faza asta , sa nu explodeze nimeni , sa-i scoata dintii , ceva , orice , stau si ma minunez.

Ok , sint smardoi de taste , nu am fost acolo , ma laud singur... Da' chiar sintem o turma si ne meritam soarta. Mai rideti de ciori , faceti caterinca de interlopi , va dati cocosi , bikeri , ce vreti voi. Daca mortu era cioara si mai era cu unii dupa el , era grav , pina venea garda.

Ma duc dreacu' la treaba mea , accidentul asta m-a marcat profund , nu mai sint eu insumi. ;) :D :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o sa fac un pic de offtopic aici (o mica paranteza) .. este legat de un caz in care nu a fost implicat moto ci unul cu ferrari si un pieton decedat .. dar e vorba de justitie.. sentinta data dupa 2 ani.. 4 ani de inchisoare cu executare http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/adr...-puscarie.html..

 

 

Scuzati offtopicul..

In cazul prezentat de tine nu este sentinta definitiva iar individul a avut agravante pentru ca a fugit la locul accidentului!Altfel lua din prima 2-3 ani cu suspendare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai spuneti ca soferul aduce martori sa-l scape. Nu au ce sa faca. Era camera de supraveghere a traficului in acea zona. Totul este pe caseta.

Cineva spunea ca e curba larga in zona aia si ca de aia a pierdut controlul. Nu. Nu e nicio curba. Nu. Nu de aia a pierdut controlul. Omul facea slalom printre masini si dadea flashuri la lume sa se dea la o parte. Sotia martorului era foarte pornita pe criminal ca le facuse si lor o manevra destul de "din scurt" si probabil se imagina pe ea in locul motociclistului...

Am spus despre asistenta de la smurd ca i s-a facut rau la vederea cadavrului, nu ca sa rad sau ceva ci ca sa va dati seama ce era acolo...

@jamalex: eu zic ca a facut bine soferul ca a plecat. nu de alta dar, era suficient sa isi revina unul din socul initial si sa-i puna o intrebare nevinovata sau soferul sa spuna ceva care sa zgarie pe urechi pe unul din noi. era suficient sa se inflameze unul si iti garantez ca sareau toti...

referitor la bordura aia si la felul in care se merge prin otopeni... am un coleg de munca ce locuieste in Corbeanca si face naveta zi de zi. Mereu imi povesteste cati cretini sunt pe drum. cu masina sau nu. este o zona de viteza mare, insuficient asigurata si FARA RADARE. ne-am bucurat toti ca nu mai sunt radare in zona dar, cred ca as prefera radare din 20 in 20 de metri, decat sa fi vazut un asemenea accident!

 

@lildebul: dupa cum spuneam, nu era cu brigada. dar nu asta conteaza ca oricum ne bagam pentru el. faza a fost ca a fost atat de socant accidentul si imaginea lui ca toti am ramas fara reactie. eu, care nu sunt chiar calm, am ramas privind in gol. eu nu stiu cum am ajuns in bikers...

 

 

@all: "sa facem marsuri". fratilor, chiar trebuie sa va conduca cineva?! chiar aveti nevoie de un lider care sa va spuna traseul si ce sa faceti?! strangeti-va cat mai multi, diseara la ora 20.00 in locul accidentului si blocati circulatia. chemati stirile si, unul care are papagal sa vorbeasca si sa spuna ca e inadmisibil ce se intampla cu starea drumurilor si ca sperati ca justitia sa nu fie cea care ne-a obisnuit de-a lungul timpului. faceti-l criminal pe sofer in fata camerelor. luati spray-uri si desenati un ditamai "gropila" la locul accidentului. sunt multe variante si nu va trebuie o asociatie care sa va ghideze. faceti un flash-mob. faceti ceva, dar nu mai spuneti "ar trebui sa facem ceva" atata timp cat se face saptamana de saptamana "Joia moto" si, in mod constant, vin maxim 10-11 motoare!

Editat de grumpy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da' chiar sintem o turma si ne meritam soarta. Mai rideti de ciori , face-ti caterinca de interlopi , va dati cocosi , bikeri , ce vreti voi. Daca mortu era cioara si mai era cu unii dupa el , era grav , pina venea garda.

cioara nu are nimic de pierdut, plus ca nu am prea vazut ciori motocicliste...in fine, ideea de justitie trebuie transmisa cumva vinovatului....nush, s-a intamplat vreodata ca unul in situatia umflatului sa primeasca la 2 zile de la accident un mare deget amputat in posta? sau ceva poze cu copii pe care-i detine, la gradinita ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dc, Min. Transporturilor/Min.de Interne, constientizau pericolul, probabil ar fi fost acolo un parapet de protectie inalt, iar accidentul nu ar mai fi avut loc sau nu in forma asta. In schimb, e o bordura de 10 cm, probabil platita cu bani multi si atat. Baiatul asta si alti multi au murit si vor muri degeaba, pentru ca in RO, avem un ministru al transporturilor plangacios, care se vaita de cand e, ca "n-avem bani". Dar, dupa cum zice Base : "nu mai asteptati de la stat", dar de la cine, de la mama ?

 

 

De unde stii tu ca nu a fost platit din banu' public un parapet inalt si a iesit doar o bordura amarata de 10 cm cum se intampla de obicei pe la noi?!

In zona aia nu se tine cont de nimic, toti vor sa ajunga cat mai repede acasa, se trage tare la intrarea in bucuresti.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sincer, m-am ingrozit. doresc soferului numai cancer de colon, din toata inima. imbecilitatea si nesimtirea unora ca gunoiul asta nu se rezolva cu marsuri si stickere ci cu rozeta demontata in parnaie. atat timp cat in tara asta indiferent ce se intampla pe sosea e tratat cu suspendare, nimic nu se va schimba. nu pot decat sa aprind lumanari la morti tuturor celor care judeca atat de usor incostienta criminala a participantilor la trafic care dau nastere unor asemenea tragedii. si sa incerc sa ma tin cat mai departe de belele... desi uite cum te gaseste beleaua, pe contrasens.

 

vai de familia si prietenii motoristului, mare pacat ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...