Sari la conținut

Accident mortal - Pod Otopeni

Alex_250EXC
 Share

Postări Recomandate

Vizitator stlk
Democratia ca democratia , dar cum a ramas , cind e procesul ? Sa venim mai multi. Si pe aceasta cale , sper sa fiu receptionat si de cluburi , sa se aduna mase mari de oameni motocilisti.

E fix frectie ... te pui cu nesimtirea romanului ? Pe judecatorul ala o sa-l doara la basca de ce are el in sala de judecata. Trebuie scandal in mass-media si mentinut interesul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 613
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am intrebat daca stie cineva pe cineva pe la televiziuni?

Am intrebat daca am voie cu camera de filmat la proces si nu am glumit.

Mersi de idee, daca asa va trebui atunci asa vom face, vin si eu fac si eu greva foamei acolo, va chem si pe voi toti sa ne sprijiniti. Am inainte grija sa informez si eu ambasada Americana din Romania voi face greva foamei, ei de obicei isi apara oamenii si uita asa facem circ daca va trebui. Poate gasesc si de aici niste stiristi si mai vedem.

Adina e oricum tot intr-o greva a foamei, piciorul ei am inteles ca este subtire ca mina unei femei si poti pune un ceas pe el.

Acuma fac toti ce vor cu dosarul, nu au decit sa faca daca le asa greu sa gaseasca dovezi chiar si pe site-ul asta, ajungem si la proces si dupa aia sint urmarile.

Link spre comentariu

fara implicarea mass mediei respectiv televiziune , ziare dreptatea nu va fi facuta .Acum citeva zile familia unor morti ce au pierit intrun accident similar in zona Otopeni au intrat in grva foamei in curtea unei institutii , televizuinea avenit tam tamul sa declansat procurorul care tergiversa dosarul si a facut salvat faptasul a fost destituit si dosarul a fost luat din nou la puricat cu sanse sporite ca vinovatul sa plateasca .Pe scurt faptasul a condus o duba cu viteza a zburat pe contrasens a lovit o dacie in care erau 3 persoane dacaia a luat foc toti 3 au ars de vii . faptasul a condus 2 ani fara probleme iar procurorul ascundea dosarul voi va dat seama ca daca un amirit de dubist a gasit resurse sa plateasca un procuror ce te poti astepta de la un MILITIAN care este si din sistem este imposibil ca justitia sa isi faca treaba in acest caz ala are toate pirghiile la mina . Fara un act de protest nemaintilnit care sa atraga atentia televiziunilor sincer ala va scapa basma curata ascuns de MILITIENI , Procurori !

http://videonews.ro/action/viewvideo/55564...mnat-dar-liber/ aici se poate vedea ghertzoiul care i-a omorat pe acei oameni. Conduce in continuare, mai mult chiar, continua cu nerusinare sa incalce reguli de circulatie punand in pericol alte vieti nevinovate.

Link spre comentariu

am vazut topicul abia azi.stau si ma intreb nu exista nimeni care poate sa schimbe legile astea de cacao ,care nu servesc decat ,ca si paravan .ma refer la deputati senatori nu stiu cineva care ar avea un interes ca pana la urma exista o urma de interes in orice actiune pe care acestia o intreprind.de exemplu :gasca lui antonescu vrea sa ajunga la putere peste X ani ,ar putea sa initieze un proiect de lege care sa schimbe un pic incadrarile astea aberante (omor din culpa) in ceva mult mai realist,sunt sigur ca ar avea destui sustinatori si nu ar fi rau nici pentru ei ,na o sa aibe cine sa ii voteze.zic si eu asa nu dau cu paru,daca am gresit cu ceva legat de legi ,scris gresit,idee proasta , scuze.

adica se fac proiecte pentru salvarea deltei ,a nus ce munte ,a c.a.c.a.tului de urs da pentru oameni nimic?

din cate am inteles deputatii se ocupa de astea sau senatorii ,nu cunoastem si noi pe nimeni (nu putem sa facem ceva)?

IMO scuze inca o data daca gresesc

Link spre comentariu

am vazut topicul abia azi.stau si ma intreb nu exista nimeni care poate sa schimbe legile astea de cacao ,care nu servesc decat ,ca si paravan .ma refer la deputati senatori nu stiu cineva care ar avea un interes ca pana la urma exista o urma de interes in orice actiune pe care acestia o intreprind.de exemplu :gasca lui antonescu vrea sa ajunga la putere peste X ani ,ar putea sa initieze un proiect de lege care sa schimbe un pic incadrarile astea aberante (omor din culpa) in ceva mult mai realist,sunt sigur ca ar avea destui sustinatori si nu ar fi rau nici pentru ei ,na o sa aibe cine sa ii voteze.zic si eu asa nu dau cu paru,daca am gresit cu ceva legat de legi ,scris gresit,idee proasta , scuze.

adica se fac proiecte pentru salvarea deltei ,a nus ce munte ,a c.a.c.a.tului de urs da pentru oameni nimic?

din cate am inteles deputatii se ocupa de astea sau senatorii ,nu cunoastem si noi pe nimeni (nu putem sa facem ceva)?

IMO scuze inca o data daca gresesc

Pestele de la cap se impute. Daca ei nu respecta legile atunci cum le pot cere la oameni sa le respecte? Probabil daca ar schimba incadrarea ar avea ei grija sa fie o portita de scapare. Ei in primul rind se gindesc la pielea lor si cum sa scape ei daca se intimple ceva.

Citi din cei care sint in fruntea tarii sint niste oameni nepatati?

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
Pestele de la cap se impute. Daca ei nu respecta legile atunci cum le pot cere la oameni sa le respecte? Probabil daca ar schimba incadrarea ar avea ei grija sa fie o portita de scapare. Ei in primul rind se gindesc la pielea lor si cum sa scape ei daca se intimple ceva.

deci cu zdre.... politistu' cum a ramas?

raspunde macar legal? ca moral.............. pfffff!

Link spre comentariu

Azi se implinesc 2 luni de cind Tibi a fost rapit dintre noi.

In fiecare luna am sa incerc sa va mai spun ce se mai intimpla cu cazul,cu familia la Tibi, nu pot da multe detalii.

Parerea mea personala este ca este o nebuloasa cu dosarul adica frectie la picior de lemn. Vara-mea zice ca dosarul e in favoarea ei, eu nu cred asta.

Noi ne-am focalizat foarte mult pe Adina sa o trezim din starea in care era si sint mici pasi dar sint, a trebuit sa se intoarca la servici, era in concediu de ingrijire a copilului. Acuma are doi copii mici de ingrijit, servici, familia apropiata nu locuieste cu ea deci tr sa se descurce, va trebui sa inceapa sa alerge si pentru dosar, proces, etc. Deocamdata ea nu poate merge sa intrebe ce si cum la politie unde este dosarul, inca nu poate face asta,nu se simte in stare dar va trebui sa o faca. Familia si prietenii ii ofera mult support dar ea va trebui sa-si ia deciziile importante.

Situatia e destul de complicata, am inteles ca prietenii la Tibi pun luna de luna bani sa-I plateasca varei mele ratele la banca(le multumim acestor oameni), probabil ca banii si tr dati inapoi,eu nu o intreb pe Adina nimica ce tine de bani. Ea trebuie sa cistige acest process cind va fi, pentru ca va fi unul, indiferent ce face criminalul sau nu, pentru ca altfel Adina va ramine pe drumuri cu doi copii mici, pentru ca nimeni nu-I va plati ratele la nesfirsit.

De criminal nimeni nu stie nimica, nici nu cred ca conteaza ca existam noi sau nu pentru el, noi ne-am fi dorit ca el sa nu existe pentru noi pentru ca poate TIbi ar fi fost azi in viata.

Ca fapt divers, Adina a fost si ea motociclista pina cind a ramas gravida cu primul copil, adica pina acum vreo 4 ani. Bine ca nu a fost si ea pe motocicleta in momentul respectiv ca erau copii fara nici un parinte acum.

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Tibi, a fost un om bun si prietenii si familia nu-l vor uita.

PS. Apropo de sistemul judiciar corrupt din Romania, am gasit acum doua zile un articol pe BBC. Cum sa se schimbe ceva in sistemul din Romania cind majoritatea din ei sint corupti? Asa sintem vazuti in Europa.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11284824

Link spre comentariu

Cel putin in Romania, nu poti ajunge in frunte daca nu ai pile, nu pupi in dos sau nu lingi ceva maini sau cururi. Daca nu esti hiena sau nu ai spate, nu te prostituezi moral sau fizic, e greu sa ajungi in varf. Cand ajungi in varf cu ajutor sau propulsat de interesele altora, ai polite de platit, nu esti independent, nu poti sa faci ceea ce doresti, esti pus la colt. Rar oameni ce au coloana ajung sus si apoi devin incomozi si nu pot sa realizeze ceea ce au visat, din cauza marsaviilor primilor. Atunci cedeaza si pleaca, lasand locul primilor. Raul invinge, pentru ca sunt mai multi oameni fara coloana.

Editat de fast_arrow
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

a trecut ceva vreme de cand s-a intamplat tragicul accident pe care l-am vazut cu proprii mei ochi mai mult decat aproape.

ce s-a intamplat? cum merge dosarul penal al jigodiei de sofer?

chiar ne-a marcat vietile intr-un mod pe care nu pot sa il descriu in cuvinte si a scapat?

lucrez in domeniu si stiu cat dureaza si cat de mult conteaza faptul ca jigodia e ofiter MAI, dar chiar asa?

Tibi a murit in fata ochilor mei si nu am cum sa uit asta vreodata. Nu am apucat sa il cunosc si totusi mi-a marcat viata.

Inainte cu cateva secunde de accident l-am vazut mergand linistit si ma gandeam sa il depasesc. n-am mai apucat.

a lasat o familie indurerata si multe suflete marcate in ziua aceea.

eu una ori de cate ori voi trece pe acolo imi voi aduce aminte.....

imi cer scuze, cateodata emotiile simtite depasesc capacitatea de a ma abtine si nu pot sa nu ma gandesc si sa nu cer pedepsirea soferului...care chiar merita pedeapsa.....

Link spre comentariu

Ally, cred ca tie ti-am trimis un email si tie si la alta persoana inainte sa citesc ce ai postat ca sa va tin la curent si sa nu scriu totul aici.

Azi, Tibi ar fi implinit 34 de ani si in loc sa fie o zi vesela din pacate e o zi foarte, foarte trista pentru noi.

Saptamina viitoare ar fi trebuit sa il aniverseze pe Alex care va implini un an pe 12 Oct iar pe 26 Oct Adina o sa implineasca 33 de ani. Din pacate el nu va fi acolo linga familia lui.

Nu stiu cum merge dosarul exact, Adina tr sa faca mult mai multe, deocamdata cum bine v-am spus merge la servici si la medic care se pare ca o ajuta foarte mult.

Azi si-a luat liber, era foarte speriata de cum va trece de ziua aceasta, trebuie sa treaca.

Am avut azi o lunga discutie cu ea, imi spune ca se arata puternica in fata copiilor, dar numai ea stie ce este in sufletul ei si cit de singura se simte.

De nenorocitul care ne-a distrus chiar nu stie nimeni nimica din familie. As putea sa pun mina pe telefon sa sun insa ce rost are? Sa aflu ca poate acum conduce sau ca merge la servici cu zimbetul pe buze?

O sa existe o pedeapsa si pt el sint sigura, ca e de la justitie sau e de la Dumnezeu o sa fie.

Vara-mea e hotarita sa mearga pina in pinzele albe cu el, indiferent cit va incerca el sa scape, se va gasi un ac de cojocul lui, copii trebuie crescuti iar Tibi merita sa i se faca dreptate. Va fi un proces de durata desi eu personal mi-as dori sa se termine miine ca sa ne linistim si noi si mai ales Adina.

Multumim pentru suport...am sa incerc sa scriu in fiecare luna cite ceva.

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Se cauta martorii din seara accidentului pentru o scurta declaratie la politie. De preferat ar fi sa cadem de comun acord cu o zi anume si o ora. Cine doreste sa mearga sa lase un mesaj aici. Va multumesc.

Mesaj completat

NIMENI?

Link spre comentariu

Se cauta martorii din seara accidentului pentru o scurta declaratie la politie. De preferat ar fi sa cadem de comun acord cu o zi anume si o ora. Cine doreste sa mearga sa lase un mesaj aici. Va multumesc.

Mesaj completat

NIMENI?

Incearca la Joia Moto ! In grupul ala au fost martori !

Link spre comentariu

iar eu unul zic ca mai bine ar cauta un "tovaras"

banii dati pe judecata si procese nu se mai merita chetuiti

iar pe criza asta iesi mai "eftin" cu "pretinul" de "piste" prut

cica acum de sarbatori ar avea ceva reduceri......

Link spre comentariu

eu cred ca voi cautati martori gresiti si ca important nu e locul tragediei ci de unde a inceput totul...

Din pacata numai un sofer s-a oferit sa dea declaratie la politie se stie cit de mult va conta totusi in conditiile in care "invinuitu" e din "sistem". Inregistrarea de pe camere s-a evaporat... masina e 'la ei' la expertiza... etc etc.

Macar daca ar avea bun simt (fie si in ceasul al 12lea) sa isi asume responsabilitatea civila. Ca de luat cel mult ceva cu suspendare e cam clar... mai ales avind in vedere ca lucreaza unde lucreaza...

Ieri am fost 4 motociclisti care am fost martori la accident sa dam declaratii. Primele 3 mobre... Mobra 3 avea pasager.

Link spre comentariu

Din pacata numai un sofer s-a oferit sa dea declaratie la politie se stie cit de mult va conta totusi in conditiile in care "invinuitu" e din "sistem". Inregistrarea de pe camere s-a evaporat... masina e 'la ei' la expertiza... etc etc.

Macar daca ar avea bun simt (fie si in ceasul al 12lea) sa isi asume responsabilitatea civila. Ca de luat cel mult ceva cu suspendare e cam clar... mai ales avind in vedere ca lucreaza unde lucreaza...

Ieri am fost 4 motociclisti care am fost martori la accident sa dam declaratii. Primele 3 mobre... Mobra 3 avea pasager.

Care inregistrari?

Link spre comentariu

A mai trecut inca o luna de cind a murit Tibi si inca nu au aparut raspunsuri si cine stie cind or sa apara.

Din nou vorbesc doar in numele meu, vara-mea asteapta si crede in dreptate si asa este bine de fapt sa aiba sperante, eu cred prea putin in ceea ce se face si se face cam nimica. Numai dupa ce a fost vara-mea acolo se pare ca s-au luat si declaratii , nu stiu exact ce si cum, cel putin asa am facut eu legatura dupa ce am citit de declaratiile voastre pe site.

Asa cum acel asa zis om a fost dus la Elias ("om de vaza domle nu prapadit ca cei care se duc la Floreasca") in "stare grava" in loc sa se salveze viata unui alt om care poate avea nevoie de aceea ambulanta asa probabil va aparea cu o expertiza ca i s-a stricat masina si de fapt nu a fost o goana nebuna printre masini. Asta eu am banuit de la inceput sa vedem daca va veni cu expertiza.

Am inteles ca acolo au fost niste camere, stiam la o saptamina ca chipurile camerele nu au mers ca cineva a avut grija sa spuna ca nu au mers acele zile dupa accident dar ele de fapt au mers. Bineinteles ca acei oameni nu o sa tina cu noi si cu copii la Adina ci o sa tina cu ai lor.

Si eu sper sa-si asume responsabilitatea, pina acuma nu si-a asumat nimica si nu vad sa-i pese de copii victimei.

Eu am incredere prea putina in sistemul judiciar din Romania la ora aceasta si se pare ca Uniunea Europeana cam e de parerea mea. Coruptia e la nivel inalt.

Vom vedea ce si cum. Eu personal astept sa vad ce face legea din Romania in cazul acesta ca sa pot merge mai departe in cazul in care nu-mi convine.

Mesaj completat

Gasiti in articolul de mai jos ca fapt divers-cititi partea de jos:

http://www.mediafax.ro/main-story/cereri-r...adelor-7402715/

Si intradevar pe site-ul de ambasada am gasit scris:

http://www.bogota.mae.ro/index.php?id=33&id=208

Si cei de la MAE sint fericiti ca nu-l mai au printre ei, sa se spele altii pe cap cu el.

Acel comentariu nu a fost postat de mine, eu am trimis la o multime de consulate un email, si eu am crezut ca el inca mai lucreaza in Columbia insa am fost informata de cunoscutii lui ca nu mai lucreaza. Oricum nici nu conta unde si cum, omul ramine om oriunde iar pilosii tot nesimtiti ramin cu pilele lor cu tot. Oamenii nu se schimba.

Mesaj completat

Azi am reusit si eu sa vorbesc cu Adina ca a fost iara foarte tare in depresii o perioada si a ajuns din nou la doctor. Probabil asta si vor toti sa o distruga si pe ea, nu e de ajuns ca a murit Tibi.

Tovarasul Georgescu, de la Politia Capitalei a uitat ca domnu sofer este cel care a incalcat legea si nu victima si nici sotia victimei.

Pe romaneste, dosarul este un rahat. Asa li s-a dat ordine de sus se pare sa nu se faca nimica .

Am stiut ca vor fi probleme de cind am citit cum politia vroia sa-i stearga repede urmele la criminal.

Probabil ca daca nu era acel onest sofer si voi motociclistii care sa va tineti de politisti sa faca ceva chiar este un dosar din Dosarele X.

Acuma se asteapta expertiza de la masina care sa-i acopere la sofer nesimtirea, masina nu a avut absolut nimica, doar a avut-o domnul la verificari, probabil ca acuma incearca sa-si scoata alte fise la masina care sa vina in contradictie cu cele vechi. Cind o sa apara expertiza o sa o pun pe site ca sa o vedem cu totii.

Inregistrarile accidentului sint ele undeva de la politie iar daca nu ies la iveala sa nu-si faca griji ca mai exista si alte "dovezi" care sint in posesia mea de la anonimi. Mergem la proces tovarasilor securisti.

mai sint si dovezile puse aici pe site de la voi, oricum nu le pasa.

Tovarasul militian pt ca politist nu poate fi numit este de o mare nesimtire, pentru ce este pus acolo daca nu stie sa dea raspunsuri, stie doar sa dea din umeri si sa trateze familiile victimelor cu NESIMTIRE.

Daca nu va face nimica atunci o sa-i facem reclamatie ca sa vina alt politist care pupa dosul la cine stie ce senator sau deputat insa pina la urma tot trebuie sa fie unul care sa fie acolo ca sa-si faca meseria.

Sa vedem acum cind va fi declarat un criminal nevinovat de tovarasi.

Acel criminal in loc sa-si doreasca sa incheie mai repede si sa ne lase in pace, el incearca sa distruga si familia la omul pe care l-a omorit din cauza lui 100%. RUSINE sa-ti fie daca citesti.

Mesaj completat

Stiu ca tot adaug una alta insa am promis ca va tin la curent cu tot ce se intimpla si va pot spune.

In primul rind se pare ca saptamina viitoare Adina isi va putea alege expertul sa se uita la masina dintr-o lista de experti. Masina este oricum aranjata de colegii dumnealui, nici nu ne punem problema asa ni s-a transmis pe alte cai din cadrul politiei. Orice si-ar da cu parerea la masina ea va avea ceva defect deci doar sintem marionete la faza asta.

Am si eu o intrebare? Oare cind cineva se inscrie la doctorat la Academia de Politie nu i se verifica si lui cazierul sau nu se vede ca este in cercetare? ca dosarul nu s-a inchis? Oare cum Academia de POlitie primeste un posibil criminal sau infractor sa-si dea doctoratul in Drept? Este strigator la cer.

http://www.academiadepolitie.ro/Sunivav/do...ctorat_2010.pdf

Mesaj completat

Stiu ca tot scriu, am promis ca va spun lunar ce se mai intimpla daca se intimpla ceva.

Azi se fac 5 luni de cind Tibi a fost luat dintre noi si cred ca Tibi se invirte acolo in mormint cind vede ce dreptate i se face. Dumnezeu sa-l ierte.

Dosarul este o gluma proasta, doar declaratiile martorilor sint adevarate, politistii ne-au spus ca, camerele au fost ridicate pentru ancheta (parca nu trebuiau doar inregistrarile), militianul Georgescu cu multa nesimtire i-a spus la vara mea ca inregistrarile s-au sters dupa 30 zile. Cum sa fie sterse daca ele fac parte dintr-o investigatie? Bineinteles ca legea nu este asa, degeaba incearca Politia romana sa ne arunce praf in ochi.

Testul de singe este ca si cum nu ar fi, nu s-a facut in conditii legale asa ca probabil criminalul era si baut.

In declaratia lui a scris ca a fost orbit de faruri , accidentul s-a produs pe zi. Poate farurile de la motocicleta la Tibi l-au orbit, vorba vine. L-a omorit ca sa nu-l mai orbeasca.

Am aflat ce pile are acel criminal e ca si cum noi niste furnici ne luptam cu un elefant, ne luptam daca asta e cazul, nu ne pasa de ei.

Nu sintem interesati sa schimbam Georgescu cu alt Popescu, sintem interesati sa ni se faca dreptate. I-am facut si la Georgescu plingere, sint sigura ca nu ii pasa. O sa va spun daca va fi pedepsit in vreun fel insa o mina se acopera pe alta.

Am adus acuze grave, nu cred ca le vor pasa lor de acuzele noastre.Nu este vorba d eGeorgescu este vorba de toti cei care se ocupa si s-au ocupat de caz ei nu sint decit niste ...... care dau frumos din coada cind li se da un os ca acopera dovezile. Politia Romana e cam putreda si cred ca multi ar trebui dati afara din cadrul ei.

In sfirsit a vazut si Adina ce dreptate i se face, noi i-am spus de la inceput sa mediatizeze cazul la OTV si oriunde poate, starea ei nici acum nu este buna insa o sa umble familia mea oriunde cu ea daca este cazul.

Deocamdata am inceput cu petitii, pot scrie asta ca sint sigura ca acel criminal a aflat, avem numar de inregistrare, facem petitii peste petitii oriunde se poate, asteptam rezultatatele la petitii , dupa aceea mergem in audiente si daca nimica nimica, mergem la OTV sa ne tiganim putin daca numai asa putem obtine dreptate. Nu reusim, facem plingere la Strasburg ca am gasit locul unde se pot face plingeri, facem greva foamei in fata la politia capitalei daca este cazul, va chemam si pe voi ca sa vedeti cum vom fi arestati sau cine stie ce ne vor mai face.

Am trimis emailuri si la toti cei care au adrese de email la Academia de Politie, nu cred ca asta conteaza pt dosar, dar stim ca ii vom face viata un iad la acel Patrascu Ionut Virgilius Florin, iar daca legea romana nu ne face dreptate atunci acel criminal sa stie ca nu-l vom lasa niciodata, tot timpul ii vom aduce aminte de ce a facut, sa intoarca mereu capul poate ne vede undeva acolo, nu se va atinge nimeni de el, nu-i va spune nimeni o vorba urita in afara de ceea ce este:un criminal. Oricum asa cum i-am promis copii la Tibi vor veni intr-o zi sa vorbeasca cu el, dam noi de el si peste 20 ani.

Daca nu poate fi responsabil si creste acei copii noi ne-am dori doar sa isi puna streangul singur de git, nu cred ca am plinge un minut pentru el.

O sa va tin la curent cu ce expetiza se face acum la masina, masina aceea a fost luata in lease deci daca este ca si aici si stiu din cite ceva din ce este si in romania, masina a fost mereu reparata la service la dealer. Sa vedem cu ce minciuni mai vin si de la masina si ce minciuni mai scrie si expertul, o sa ne luam si noi unul,nici nu stiu daca are sens daca masina deja este aranjata, sper sa stie ca nota de plata tot la criminal se va duce as acum se vor duce notele de plata la toti doctorii la care se duce vara mea, etc.

Pacat ca in Romania numai daca faci un caz public si te tiganesti ai o sansa sa-ti obtii dreptatea.

Ideea este ca Patrascu trebuie sa nu aiba cazier ca sa-si continue nestingherit activitatea.Daca a gresit si nu este responsabil ne dorim ca el sa faca puscarie.

Link spre comentariu

• 1 month later...

Se poate sa strangem mai multe semnaturi pentru petitii? Ar ajuta cu ceva? Sa facem mai multa agitatie? Sa trimitem mai multe mailuri?

Stiti pe unde sta? Sa lipim prin zona niste abtipilduri cu atentie la motociclisti?

Pot ajuta cu ceva?

Link spre comentariu