ariciu Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) ma sunat acum un prieten ca a vazut acum 2 hr un ducati galben lovit si era politie se faceau masuratori ....stie cineva ceva ?? yo stau la 2 blocuri distanta dar nu am auzit nika... Editat August 3, 2006 de ariciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
had3z_ro Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 tot din auzite, un moto galben a indoit fundu la un logan, l-a facut in V. cam atata, salvarea plecase deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FAF Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) am fost si eu acolo dupa accident.. baiatu nu mai era acolo..s-a dus spre spital. motorul l-au urcat intr-un papuc si au plecat. nu erau urme de frana si rezervorul era indoit.. o fi dat cu coitzele in el... loganul era praf facut in spate. vreau sa stiu ce a patit el.. asta am vazut eu la 19:30.. Editat August 3, 2006 de FAF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 iar..iar..iar..o sa murim cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 nasol. sper sa fie bine motociclistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Bah puya da pesimist esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik86 Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Ducati-ul avea B90EKL si din cate am inteles pe baiat il cheama Eugen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 iar..iar..iar..o sa murim cu totii intr-un final, da. Parca esti d-na cu butucu', din twin peaks. Cucuveao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 (editat) iar..iar..iar..o sa murim cu totii Mai devreme sau mai tirziu, intr-un fel sau altul...asa este...acum depinde de fiecare ce ii este sortit ,sau cit isi forteaza norocu'... Multa sanatate si bafta motociclistului ...indiferent a cui este vina...no comment... "Parca esti d-na cu butucu', din twin peaks. Cucuveao!" Editat August 4, 2006 de Blackman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amolea Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 din cate am inteles de la prietenii care au luat moto motociclistul nu a patit mai nimica ... niste taieturi pe maini si la picior ... dar astea sunt informatii de ieri si nu de la un medic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 (editat) indemn pentru toti conservarii...luati-va fratilor toti golanuri...ca vad ca asa mai avem si noi sanse sa scapam cu viata...se strimba poleiala aia de tabla parca e din burete... http://uncyclopedia.org/wiki/Logan Editat August 4, 2006 de emanueln79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 indemn pentru toti conservarii...luati-va fratilor toti golanuri...ca vad ca asa mai avem si noi sanse sa scapam cu viata...se strimba poleiala aia de tabla parca e din burete... Da' poate e invers . Creca o sa-mi iau ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Cum s-a intamplat ar fi interesant de stiut . Ce sifonata caruta aia fata de mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 dap.. interesante ar fi detaliile ! ce viteza a avut. cum s a intamplat! dar esentialul e ca este bine motoristul, lighianu' de indreapta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 dap.. interesante ar fi detaliile ! ce viteza a avut. cum s a intamplat! dar esentialul e ca este bine motoristul, lighianu' de indreapta ! daca studiezi putin pozele...eu un caz clasic de neasigurare la plecarea de pe loc sau trecerea de pe o banda pe alta....loganul e lovit dinspre dreapta...asta e ...loganul nu are in standard si oglinzi laterale ...iar dupa cum arata motorul...si guma fara urme de frina ...nu prea a avut viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 kair ar fi bine de aflat varianta reala..pt ca fiind lovit din spate e clar ca motocicilstul o sa fie scos vinovat...eu sincer cred ca totusi avea ceva viteza pt ca e prea de tot infundat fundul masinii....sper sa se faca bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suhoiviper Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Nu conteaza cine e autorul moral al accidentului (Logan-ul)... penalizat e cel ce loveste din spate! Eu am patit-o la fel, dar eram in conserva... si desi tipul lovit era vinovat, el PROVOCASE accidentul eu i-am reparat masina... , dar politistul a fost cu capul pe umeri si nu mi-a dat amenda. Bine ca nu a patit ceva motociclistul! Mare atentie si conduceti cu grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Salutare. Cu acceptul lui Eugen va povestesc pe scurt ce s-a intamplat: se deplasa pe Bd-ul Timisoara catre serviciu si a accelerat mai mult decat trebuie pe portiunea respectiva intrand printre coloanele de masini oprite la semafor. A inceput franarea dar datorita carosabilului plin de nisip a derapat, a reusit sa redreseze si a frant din nou......dupa 2 derapari si reveniri timp in care a acrosat 2 masini din coloana. Spatiu dintre coloane s-a ingustat si nu i-a mai permis inaintarea asa ca a ales varinta sa intre in spatele loganului si sa sara de pe motor. A ales varianta mai usoara.....ori intra intr-o duba ori in logan...a ales loganul. Dupa impact s-a aruncat de pe motor si a cazut langa motor. Urmarile: nu foarte grave avand in vedere ca nu avea echipmant complet (din pacate avea doar casca) entorsa, cateva perforatii in picior si maini. Viteza in momentul impactului : 40km/h Reparatia motorului se face pe asigurare are CASCO. Eugen pe aceasta cale multumeste tuturor celor care l-au ajutat cu transportul motorului si pentru urarile de sanatate. Este placut surprins de solidaritatea dintre motociclisti si spiritul de ajutor intre frati. "Va saluta cu faru si asfalt uscat" Eu ii transmit insanatosire grabnica si revenire cat mai repede pe 2 roti. Data viitoare poarta macar plasa cu protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Drept urmare.....NU VA MAI REVARSATI FRUSTRARILE NUMAI PE ''CONSERVARI''!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 daca studiezi putin pozele...eu un caz clasic de neasigurare la plecarea de pe loc sau trecerea de pe o banda pe alta....loganul e lovit dinspre dreapta...asta e ...loganul nu are in standard si oglinzi laterale ...iar dupa cum arata motorul...si guma fara urme de frina ...nu prea a avut viteza Sanatate accidentatului intai. Bine ca n-a iesit mai rau. Emanuel, tu nu ar trebui sa te uiti la poze din astea, cel putin pana nu se termina recuperarea. 40 la ora dupa doua franari si derapari succesive in coloana de masini oprite la semafor. WOW! Meserias. Si asta este singurul sfat pe care i-l dai prietenului tau, sa poarte protectii data viitoare? E ceva in neregula cu mine? Daca avea de ales intre un Tico cu copii in spate si un Twingo cu copii in spate ce ar fi ales? Daca data viitoare un sofer va inchide culoarul s-ar putea sa o faca din mai multa grija pentru unii decat au ei insisi pentru ei. Think about it. Inca odata - Sanatate! (include si mintala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Sanatate accidentatului intai. Bine ca n-a iesit mai rau. Emanuel, tu nu ar trebui sa te uiti la poze din astea, cel putin pana nu se termina recuperarea. 40 la ora dupa doua franari si derapari succesive in coloana de masini oprite la semafor. WOW! Meserias. Si asta este singurul sfat pe care i-l dai prietenului tau, sa poarte protectii data viitoare? E ceva in neregula cu mine? Daca avea de ales intre un Tico cu copii in spate si un Twingo cu copii in spate ce ar fi ales? Daca data viitoare un sofer va inchide culoarul s-ar putea sa o faca din mai multa grija pentru unii decat au ei insisi pentru ei. Think about it. Inca odata - Sanatate! (include si mintala) De acord cu ce a postat omul asta. Oricum a avut noroc ca a scapat doar cu atat. Sanatate Maxima! si data viitoare sa se gandeasca ca poate nu o sa mai aiba norocul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Gazu ne manaca mai baieti. Protectii si printre mashini mergeti incet ca nici nu vreau sa ma gandesc e viteza avea inainte de prima frana pusa. Multa sanatate sia sfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Gazu ne manaca mai baieti. Protectii si printre mashini mergeti incet ca nici nu vreau sa ma gandesc e viteza avea inainte de prima frana pusa. Multa sanatate sia sfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Gazu ne manaca mai baieti. Protectii si printre mashini mergeti incet ca nici nu vreau sa ma gandesc e viteza avea inainte de prima frana pusa. Multa sanatate sia sfalt uscat Gazu ne manaca mai baieti. Protectii si printre mashini mergeti incet ca nici nu vreau sa ma gandesc e viteza avea inainte de prima frana pusa. Multa sanatate sia sfalt uscat Gazu ne manaca mai baieti. Protectii si printre mashini mergeti incet ca nici nu vreau sa ma gandesc e viteza avea inainte de prima frana pusa. Multa sanatate sia sfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Sanatate accidentatului intai. Bine ca n-a iesit mai rau. Emanuel, tu nu ar trebui sa te uiti la poze din astea, cel putin pana nu se termina recuperarea. 40 la ora dupa doua franari si derapari succesive in coloana de masini oprite la semafor. WOW! Meserias. Si asta este singurul sfat pe care i-l dai prietenului tau, sa poarte protectii data viitoare? E ceva in neregula cu mine? Daca avea de ales intre un Tico cu copii in spate si un Twingo cu copii in spate ce ar fi ales? Daca data viitoare un sofer va inchide culoarul s-ar putea sa o faca din mai multa grija pentru unii decat au ei insisi pentru ei. Think about it. Inca odata - Sanatate! (include si mintala) Da este o intrebare la care iti raspund.....scurt.....In momentele alea iti alegi calea unde ai sanse de supravietuire mai mari, instinctul de conservare dicteaza. Doar nu o sa zici stai sa intru in duba sa devin afis si daca scap am noroc. Eugen este un motociclist cu ani buni in spate si nu e la prima cazatura, te asigur ca a ales varianta optima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate