AadaA Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Cum pot da jos un pinlock de pe o viziera (casca Nolan) ? E complicat? Habar nu am, iar pe net nu gasesc nimic. Surubelul ala nu vrea sub nicio forma sa se slabeasca, nici nu are gaurica pt surubelnita. A mai dat cineva vreodata jos vreunul? Mi-l poate da si mie pliz? Thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Cum pot da jos un pinlock de pe o viziera (casca Nolan) ?E complicat? Habar nu am, iar pe net nu gasesc nimic. Surubelul ala nu vrea sub nicio forma sa se slabeasca, nici nu are gaurica pt surubelnita. A mai dat cineva vreodata jos vreunul? Mi-l poate da si mie pliz? Thx! ai incercat asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Uite ca filmuletul asta l-am ratat. Deci trebuie sa dau viziera jos si sa o deformez putin! Merci, hai ca incerc Mesaj completat Am reusiiiiiiit!!! Am demontat 2 viziere si pinlockul, si am reusit sa le si pun inapoi! Ma fac demontatoare de pinlockuri, gata! O sa vad toata soseaua de acum! Si nu o sa o mai vad galbena... pana la toamna. Senchiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Uite ca filmuletul asta l-am ratat. Deci trebuie sa dau viziera jos si sa o deformez putin! Merci, hai ca incerc Mesaj completat Am reusiiiiiiit!!! Am demontat 2 viziere si pinlockul, si am reusit sa le si pun inapoi! Ma fac demontatoare de pinlockuri, gata! O sa vad toata soseaua de acum! Si nu o sa o mai vad galbena... pana la toamna. Senchiu! cu placere. ma bucur ca te-am putut ajuta. sa te plimbi cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Tocmai garnitura asta lipseÂşte pinlock-urilor de la Nolan. vezi ca gasesti la louis pinlock ptr nolan 102 , CU RAMA DE SILICON , si astfel devine etans , nu se mai misca , nu se mai zgarie in partea de sus etc... eu mi-am luat si pinlock cu silicon si o viziera noua si efectiv zici ca-i casca noua pe pinlock am dat vreo 30 euro si pe viziera vreo 40 euro ( parca ) dar , isi merita toti banutzii , parca am renascut , nu mai vedeam nimic inainte de upgrade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 In mod normal stiu ca trebuie sa aiba o margine lipicioasa care fixeaza mai bine pinlock-ul, si eu la arai-ul meu il scot si il pun la loc fara problema. era bine daca era asa si la nolan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
as21ro Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 eu mi-am cumparat la N84 pinlock cu margine siliconata...o gasesti la LOUIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 eu mi-am cumparat la N84 pinlock cu margine siliconata...o gasesti la LOUIS un cod ceva ? ca habar n am de nemtzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 (editat) Cred ca e acesta: 20015605 Vezi ca Louis (ca si fc-moto.de) si-au pus si limba engleza. Editat Septembrie 6, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Pana la urma cum a iesit? Mi-am luat si eu, dar acum imi dau seama ca "fog" inseamna ceata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Pana la urma mi-am luat un Schuberth cu pinlock cu spray-ul n-am reusit, ramanea aiurea pe viziera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Ok, merci Mesaj completat . Gata, am descoperit "secretul". Se pulverizeaza pe interiorul vizierei si se intinde solutia cu o carpa pe toata suprafata vizierei. In acest moment, smecheria e putin "uleioasa". Se lasa vreo 5-10 min pana se usuca si dupa asta se "poliseaza" viziera cu o carpa uscata. Apasati putin mai tare si frecati pana ce viziera are suprafata "curata", "luciu", fara nicio urma. Treaba chiar merge! Acum cand am facut "proba" e destul de racoare afara. Inaintea aplicarii solutiei am iesit cu casca afara si am suflat din toti plamanii in casca, viziera aburindu-se complet. Acum, dupa aplicarea solutiei, aceeasi manevra dar viziera nu se mai aburesti deloc! Sunt multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Incearca viziera acum noaptea, cu faruri din fata, si vezi cum "imprastie" lumina in ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Incearca viziera acum noaptea, cu faruri din fata, si vezi cum "imprastie" lumina in ochi. Cum adica "imprastie"? Mai explica-mi o data cu alte cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 ca si un parbriz foarte zgariat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Exact, raza de lumina a unui far este mult mai deranjanta. Bine, asta e cel putin la majoritatea solutiilor de acest gen, poate la asta nu e cazul, insa e bine sa testezi inainte, sa nu o patesti pe drum direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Cum adica "imprastie"?Mai explica-mi o data cu alte cuvinte Apar irizatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Apar irizatii. M-as cam indoi, dar daca ma prinde noaptea cu casca asta va tin la curent. ---------------------------------- Multumesc tuturor pentru raspunsuri Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremistu Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Nu-i mai simpla varianta scuipat pe viziera, intinsa saliva, clatit cu putina apa (optional), sters cu un servetel apa. Metoda e preluata de la scafandri, folosita cu succes si la paintball, si am testat-o si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Am primit mai multe PMuri in care am fost intrebat de unde am luat sprayul. Am sa pun aici linkul direct. http://www.louis.de/_40a4e9f37291ef40c8cc8...tnr_gr=10004867 Dati un refresh daca nu merge din prima. ------------------------- Am avut in seara asta un drum cu mobra prin oras. In conditiile in care sunt 10 grade afara, am mers cu viziera complet inchisa si am avut si barbie d-aia anti-curent atasata la casca. Inclusiv la stopuri, nu mi s-a aburit viziera absolut deloc. Luminile masinilor nu mi s-au parut mai deranjante decat de obicei. Pentru mine e o solutie buna. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sir_dvb Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 salutare. am si eu o problema k mi se aburteste f rau viziera. Am inteles k daca este frig este normal sa se abureasca cat de cat. Ventilatia fiind deschisa Voi ce solutii aveti pt a intampina acest eveniment neplacut? sprayul de la motoluis sau fog city sunt o varianta? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Poarta o cagula care sa iti acopere si nasul. Nu stiu spray-ul ce face, dar am casca cu pinlock si am aruncat pinlock-ul, ca s-o crepat dupa cateva spalari si nu mai vedeam mai nimic noaptea prin el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 salutare.am si eu o problema k mi se aburteste f rau viziera. Am inteles k daca este frig este normal sa se abureasca cat de cat. Ventilatia fiind deschisa Voi ce solutii aveti pt a intampina acest eveniment neplacut? sprayul de la motoluis sau fog city sunt o varianta? multumesc anticipat Ce casca ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sir_dvb Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Ce casca ai? ops.. am uitat sa specific Am un AGV K3 cu 2 viziere.. una normala si una neagra.. ambele se aburesc.. Ma simt sooper nasol k sunt obligat sa merg cu motrul in fiecare dim cand este f frig si in fiecare seara cnd se intuneca si este ceata sau bruma. salut. numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 /index.php?...&hl=aburire /index.php?...&hl=aburire s-a mai discutat pe aici,numai trebuie sa cauti... apropo de aburit, se zicea undeva ca pe interiorul vizierei se da cu sapun lichid apoi se sterge cu o carpa moale si uscata, nu am incercat inca , dar trebuie sa o fac. personal o deschid putin,chiar daca nu e prea placut. asteptam si alte pareri. Mesaj completat /index.php?...&hl=viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate