ZMEI Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Hеllo from Bulgaria ! We go in your Biker`s Party, but, please, release here the program in english. Regards ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Amateur, unofficial translation: Friday 25th of August 12.00 Official opening 12.00 – 16.00 Camping check-in 16.00 – 18.00 Games: 1. Beer speed-drinking contest: 10 guys 6 gals 2. Skandenberg contest 16 guys 8 gals 18.00 – 19.00 Biker clubs meeting (Objectives for 2007) 19.00 – 19.30 Meeting program and sponsor presentation 19.30 - 20.30 Rock Concert 20.30 – 21.00 Comecial booths presentations 21.00 – 22.00 D.J. Charlie 22.00 – 22.30 Midnight sex-show (romanian: spectacol sexy la miez de noapte .. la ora 10 ) 22.30 – 00.30 D.J. Charlie Saturday 26th 10.00 Wake-up call 10.00 – 11.00 Breakfast 11.00 – 12.00 Club presidents meeting for organizing the parade 12.00 – 14.30 MOTO PARADE Snagov Parc-D.N. 1-Piata Presei Libere-Piata Victoriei-Calea Victoriei-Casa Poporului- Unirii- Piata Universitatii-Piata Romana-D.N. 1-Snagov Parc. La Casa Poporului 30 minutes PIT STOP- demonstrations 15.00– 19.00 Games: 1. Kayak contest 10 teams x 2- Sponsor BIC 2. Rope pulling 6 teams x 5 3. Barrel pushing with the bike 8 participants 4. Bowling with motorcycle wheel 10 participants 5. Sausage catch while riding 8 mixed teams 6. Sack running in pairs 8 teams 7. Moto gear changing 6 mixted teams 19.00 – 19.30 Contests winners presentation show 19.30 – 21.00 Rock Concert 21.00 – 22.00 Disco Opening (: 22.00 – 23.00 Rock Concert 23.00- 23.00 Fireworks 23.00 – 01.00 Rock concert 01.00 – 01.30 Midnight Sex-Show (see above) 01.30 – 04.00 Disco Party Sunday 27th 10.00 Wake-up call 10.00 – 10.30 Breakfast 10.30 – 12.00 Photo and film shooting with the clubs 12.00 – 14.00 Rock Party - clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NDR Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Preturi intrare? Securitate corturi? Trupe rock? si... Trupuri sex-show? Intrare - 20 RON Securitate corturi - BGS Trupe- Altar,Antract, Interzis,Quartz, M.S., Hoisan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 pot sa ii rog pe colegii de pasiune moto vecini sa imi aduca niste castraveciori? daca tot vin pana la snagov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucs Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Castraveciorii bulgaresti pot fi colectati chiar inainte de intalnire, si chiar de la colegi de pasiune moto, si chiar vecini ) vezi, totul e relativ.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 ala adus de tine cat crezi ca-mi ajunge mah? sau e la 25 de kile? MAMA, AI LUAT CASTRAVETI LA BUTOI???? DAHHHHHH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Iar canta Hoisan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 (editat) eu speram la iris , sau cargo Editat August 15, 2006 de Metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Si eu as fi preferat orice trupa in loc de artificii, ca doar e adunatura de motociclisti nu nunta de capsunari. Dar cum nu eu am organizat evenimentul, nu mai zic nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Preturi intrare? Securitate corturi? Trupe rock? si... Trupuri sex-show? Ceapa? Te-am ginit bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Tinand cont de faptul ca va fi multa presa ar fi bine sa se puna un banner mare pe care sa fie scris: ATENTIE LA MOTOCICLISTI ori la intrare, ori langa scena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Intrare - 20 RON scump domne scump,dincolo era mai ieftin ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 trebuie sa ma imbrac la papion ? poate apar la tv ar fii frumos daca organizatorii ar putea aduce o trupa dintre urmatoarele : Iris , Cargo , Luna Amara , Phoenix , Vama Veche . eu unu sunt optimis . sper la o surpriza placuta din partea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 ar fii frumos daca organizatorii ar putea aduce o trupa dintre urmatoarele : Iris , Cargo , Luna Amara , Phoenix , Vama Veche . eu unu sunt optimis . sper la o surpriza placuta din partea lor Corect formulat este: "ar fi fost frumos". Enumerarea de trupe este corecta din punctul meu de vedere. As mai pune si Timpuri Noi. Pentru Altar si Antract nu fac deplasarea si incep sa inteleg de ce unii motocicisti prefera Dj-ul. Si asta spun eu care am asistat la Rock92 cand, complet necunoscuti, Altar au facut senzatie. Din pacate nu au depasit momentul. Eu vin doar la parada. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Sau poate ar aparea si Hara la concert. Oricine vine si canta rock de buna calitate e binevenit! Totusi poate aflam pana la urma cine ne va canta. O sa starng haita sii ne vedem p-acolo!macar acum sa ajung si eu la parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 venim si noi o gask din ilfov alcatuita din 5 motoare.... ...dak mai sunteti doritori din Ilfov zona Jilava....Magurele si imprejurimi postati si luam legatura........eu sunt obsedat de vreme ....SPER sa nu PLOUA !!!!!!!!!!! ........BAFTA MULTA SI ASFALT USCAT!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Acu 2 ani a plouat de a rupt, noi ne-am distrat de minune, pentru mine e speciala, pemtru ca e prima intrunire la care am fost ever, acum 3 ani, si primul durm pe motoreta singura, acum 2 ani. Abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Acu 2 ani a plouat de a rupt, noi ne-am distrat de minune, pentru mine e speciala, pemtru ca e prima intrunire la care am fost ever, acum 3 ani, si primul durm pe motoreta singura, acum 2 ani. Abia astept! urmeaza primul drum de mers fara maini la snagov . ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Iar canta Hoisan? Dap, va canta Amor Hoisan, live prin satelit, direct de la Assiria, in timp ce Mioara Mantale va dansa din buric iar Mona Musca va evolua la bara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grid927 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Cam subtire cu trupele. Cred ca au luat si organizatorii ce au gasit mai ieftinache sa nu faca gaura in buget. Un Iris ar fi fost intradevar dragutz. Stupid question: Da' daca io nu vreau sa dorm la snagov in cort si vreau sa ma duc noaptea acasa si sa vin a doua zi, tre' sa platesc inca 20 RON ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 ti se da o banderola daiade pus la mana din plastic . asa stiam eu ca era pe vremuri , acum . nu mai stiu . asteptam replayul lui domnu` ariciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altcamionagiu Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 As veni si io dar n-am cu cine. Toti prietenii mei sint automobilisti sau biciclisti. Am scris ceva pe 'hai sa ne prezentam' da nu mai sint chiar superincepator... Sint io cu motoru si cu cortu... Nu vreau sa dorm acasa simbata pt ca o sa beau. Cred ca o sa ma alatur paradei hodoronc tronc pe la Unirea sau oare sa ma duc simbata dimineata pin la Snagov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Salut.....vreau sa stiu gasca din Drumul taberei la ce ora ne intalnim jos la academie..vreau sa vin si eu cu voi....ok...astept ranspunsul vostru...Bafta si asfalt uscat........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 poate facem intalnire mai cu toata lumea nu numai cei din dr taberei. eventual sa ne punem toti in miscare catre snagov la ora anume intr-un loc anume cu plecare la anume ora exacta fixa bafta hic..parerea mea shefu.. aveam 50 sa moara mama..si ..hic..aprdon..era verde..tot..verde shefu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwak305 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 poate facem intalnire mai cu toata lumea nu numai cei din dr taberei. eventual sa ne punem toti in miscare catre snagov la ora anume intr-un loc anume cu plecare la anume ora exacta fixa bafta hic..parerea mea shefu.. aveam 50 sa moara mama..si ..hic..aprdon..era verde..tot..verde shefu.. Ar fi o idee buna sa ne intalnim mai multi , de exemplu si cei din Berceni , si sa mergem in "haita " pana acolo pt ca poate nu toti stim sa ajungem la Snagov . Daca va hotarati la o ora si un loc vin si eu , daca ma luati . Meet you there Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate