The Flying Dutchman Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 1 hour ago, Unreal2 said: Mersi, am vorbit la SRZ, se pare ca nu fac. M-au directionat la cei de la Bardak. Da, 2 bucati. O sa incerc, sper sa nu prinda joc, o sa tot fie ridicat patul in fiecare zi. Eu ma indrept inspre categoria pana la sumo (140kg :)) ) dar patul o sa fie folosit de pitic in 90% din cazuri sau de pitic cu prietena (cand o sa fie cazul). Probabil ii pun si niste suporti pe mijloc care sa joace si rol de raft cand e patul strans. Ma mai gandesc. Multumesc frumos pentru raspuns. Sper sa-ti iasa ceva frumos. Ai grija cu raftul, eu nu as face ceva spectaculos ca oricum nu poti pune lucruri pe el decat atunci cand este patul ridicat. Multa bafta! 58 minutes ago, Geomecanic said: Uite un link de pe site-ul lor, www.sculeserioase.ro, unde gasesti catalogul cu scule ptr moto. Bun pont. Cam scumpute, dar de buna calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Acum 1 oră, Geomecanic a spus: parerea mea e ca poti merge pe sculele de la Unior. Și cine te recomandă ca să-ți luăm părerea în seamă? Dă-mi voie să am rezerve, mai ales că ai sărit repede cu link spre un site la prima postare, cont proaspăt. Dpmdv prețul e prea mare la brand-ul pe care îl împingi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 45 minutes ago, ENEOS said: Și cine te recomandă https://youtu.be/WgzhIdaF_jE?t=6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Am câteva scule Unior (tubulare Cr-V, șurubelnițe), într-adevăr sunt de calitate, iar prețurile pe măsură. Merită, dar tot Yato îmi cumpăr când îmi trebuie câte ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Am si eu cateva, dar au fost scumpe in draci. Pentru cineva care nu traieste de pe urma lor exista si alte branduri care ofera calitate mai mult decat decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Cum ar fi Yato, Magnusson etc. Unii își fac set DeWalt, Milwaukee, Makita, alții Parkside, Dexter și ce branduri de scule electrice găsesc. Dacă ai nevoie de scule de precizie, fiabile, performante, piața e vastă, imaginația și portofelul stabilesc limitele. Prefer scule normale, dar la care pun consumabile de calitate, in loc să iau vârf de gamă și să pun consumabile din bazar. Mi-a rămas mintea la un strung, să fac o bucșă, un cilindru, să alezez ceva metal feros sau neferos, un plastic. Am un prieten care vrea să cumpere unul, am zis că pun și eu bani, dar dacă mi se pune pata rău de tot, fac vreo imprudență și îmi iau o drăcie de aia mică, n-am nevoie de precizie NASA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Doar de angrenaje metalice, că dacă are pinioane din plastic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 La 21.03.2024 la 14:05, Lucian_M a spus: Cum ar fi Yato, Magnusson etc. Unii își fac set DeWalt, Milwaukee, Makita, alții Parkside, Dexter și ce branduri de scule electrice găsesc. Cele din gama Parkside Performance sunt chiar bune, am filetanta si bormasina cu baterie, sunt mai mult de cat OK pt ce imi trebuie mie. Nici cele verzi nu sunt rele. Bormasina mare cu percutie Parkside verde, o am de vreo 7ani, cate gauri am dat cu ea.. am spart si o alee de ciment gros de 10cm cu ea, si cate galeti de adeziv a amestecat, am dat vreo 300 de lei pe ea si inca merge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 Vă salut, Am o masă de lucru de la Black and Decker WM301, model vechi, mică, dar utilă. Îmi lipsește tija filetata și suportul de plastic pentru ea, sistemul care închide și deschide masa. Am găsit un service și le-am dat mail, aștept să văd dacă le pot aduce . Le-am verificat puțin și teoretic le pot confecționa destul de ușor în caz ca nu le găsesc. Deși este puțin probabil, am zis să încerc și aici că poate cine știe. Are cineva aceste piese și se poate lipsi de ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 E similar cu ce am luat din Kaufland, conform pozelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 De maine (08.05) la Kaufland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Cunoasteti pe cineva care ar putea sa-mi faca la strung acest ax de bicicleta? In capat are imbus de 10, dar nu trebuie neaparat, se poate gasi si alta solutie cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 luna asta nu mai cumpar nici o scula, dar astept un circular dewalt sa-mi fie livrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Aha, deci cineva tot mănâncă bătaie... Ceva scule s-au adunat și la mine, văd că s-a mai subțiat treaba la mobre, deci mă apuc să le utilizez pe lângă casă (în special sculele pentru prelucrarea lemnului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Acum 9 minute, Lucian_M a spus: Aha, deci cineva tot mănâncă bătaie... si ce bataia daca afla ca a fost 1200lei Acum 9 minute, Lucian_M a spus: văd că s-a mai subțiat treaba la mobre hmm deci nu doar l-a mine e fenomenu asta... bine eu am si redus timpul alocat si lumea nu are rabdare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Sper că nu citește doamna pe aici... A fost hype-ul să se deschidă sezonul, să meargă lumea la parade, în mini-vacanta de 1 mai, Paște etc. Nu-i cu supărare la mine, că am treabă pe lângă casă, treabă amânată că am promis oamenilor termene de livrare. Btw, a sudat cineva cu sârmă flux Telwin de 0,9? Am primit o rolă, au ieșit niște suduri făcute parcă de bețivi notorii. Cum am pus Jasic de 0,8, sfârâia aparatul. Înainte am avut Proweld (sau ceva de halul ăla) 0,8 mm, mi s-a părut chiar ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 nu citeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Acum 7 ore, Lucian_M a spus: Sper că nu citește doamna pe aici... A fost hype-ul să se deschidă sezonul, să meargă lumea la parade, în mini-vacanta de 1 mai, Paște etc. Nu-i cu supărare la mine, că am treabă pe lângă casă, treabă amânată că am promis oamenilor termene de livrare. Btw, a sudat cineva cu sârmă flux Telwin de 0,9? Am primit o rolă, au ieșit niște suduri făcute parcă de bețivi notorii. Cum am pus Jasic de 0,8, sfârâia aparatul. Înainte am avut Proweld (sau ceva de halul ăla) 0,8 mm, mi s-a părut chiar ok. nu cumva este cu flux? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Bineînțeles, am scris acum ceva vreme că sudez numai cu flux (motive personale, deși ies mai scump cu sârma). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 Acum 3 ore, Lucian_M a spus: Bineînțeles, am scris acum ceva vreme că sudez numai cu flux (motive personale, deși ies mai scump cu sârma). Ati incercat schimbarea polaritatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 (editat) Păi aparatul e strict pentru flux, nu se poate schimba polaritatea. Știe și MMA + Lift-TIG, dar nu folosesc decât flux 0,8 https://www.topstrong.ro/aparat-de-sudura-migomat-mig-mag-tig-lift-210-a-red-technic-rtmstf0001 Editat Mai 8 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 https://sarcsudex.ro/blog/3-mituri-despre-sudura-mig-mag-cu-sarma-flux-tubulara Haideti sa trecem la cele 3 mituri despre sudura FLUX: 1. Creeaza mai multi stropi decat sudura in mediu de gaz protector. Fals, acest lucru se intampla doar in cazul in care politatea aparatului nu este corespunzatoare. In sudura otelului in mediu protector, adica cu gaz, pistoletul MIG MAG se leaga la borna "+" a aparatului, pe cand masa la "-", dar pentru a putea utiliza sarma flux, este nevoie ca pistoletul sa fie legat la "-" iar masa la "+". continuarea in pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 8 Share Postat Mai 8 La 07.05.2024 la 9:32, Ovidiu M a spus: De maine (08.05) la Kaufland Multumesc, am "saltat" flexul azi cu 153 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 noua achizitie DCS572 de la dewalt un circular pe acumulator capabil sa ruleze si pe sina, transformandu-se in track saw si poate folosi sina marca proprie sau cea de la Makita sau Festool care sunt mult mai superioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: mult mai superioare Mult superioare, fără mai! O dai pe tâmplărie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate