katran Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Controlor de trafic aerian ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dtarba Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 programator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Grafic designer. In special 3D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Director de vanzari la o firma care: - implementeaza un soft 'americanesc' de management mentenanta/intretinere, - dezvolta aplicatii pe Oracle si - mai ofera suport pt aplicatii dezvoltate de niste firme 'prietene' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Instructor de aviatie (la joasa inaltime), ground operation trainer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Inginer horticultor si peisagist in timpul liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Programator... obidit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Programator... obidit. Licentiat in Drept In fapt, Operations Manager (moama ce misto suna) a se citi director de vanzari la o firma care vinde de toate ptr bebelusi,mamici si gravide.....asa ca dc nu stiti de cate feluri sunt suzetele sau ce mobilier de camera e cel mai bun ptr bebe apelati cu incredere RECLAMA NEMASCATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 inginer mecnic... n-am profesat in domeniu pana acuma in rest vanzari echipamente de gastronomie... de la oale si tigai, pana la cuptoare convectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 senior software engineer (adica un fel de programator mai vechi in domeniu). lucrez de 5 ani pt. o firma mare care face sisteme software pt. corporatii de telecomunicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Medic de urgenta, SMURD Sibiu, mai scriu science-fiction din cand in cand, mecanic amator dupa cateva beri si cand imi gasesc sculele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Economist si lucrez in prezent in cadrul fiscului la executari silite. Asa ca daca cineva are nevoie sa fie executat silit, sa apeleze cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 functii pompoase... ascultati pamea IPTV international integration expert and consultant zis pe romaneste instalez produsul ms iptv la clienti pe servere .... adica expert software Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Impingi masina sau....continuarea o stiti voi => Agent Servicii Client la un anume Call Center de asistenta rutiera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 fost doctor de oameni actual brand manager la o oarescare firma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Dupa fitzuica profesor de sport, momentan militar profesionist ma pregatesc de misiune in Afganistan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi68p Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 dupa acte inginer metalurg.de 11 ani declarant vamal insa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Eu sunt cat multi la un loc, directia vamala-politie-rar-ditl-executor judecatoresc, functia - tehnician in managementul logisticii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 inginer electroenergetica, lucrez in proiectarea instalatiilor electrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 economist, director de marketing la un operator de duty-free-uri...trebuie sa recunosc ca inca nu sunt chopperist (dau examenul peste 14 zile), insa ma simt a fi unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 economist, director de marketing la un operator de duty-free-uri...trebuie sa recunosc ca inca nu sunt chopperist (dau examenul peste 14 zile), insa ma simt a fi unul Succes maxim smire si ne vedem pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 si eu .... jurist.... dar dau cu sapa pe la o firma de resurse umane.... www.bpcs.ro ...pentru cine e interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 pot sa spun..? dupa ce am vazut pana acum? Andrei, student la Inginerie Civila sectia Engleza. ...viitor inginer...sper. Dar mai intai sa-mi iau restantele din toamna asta... si apoi mai vorbesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 ....tehnician d entar...si din fericire inca student... ...si proaspat posesor de permis categoria A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Hop si io' !!.. admin la o firma de prestari serv.(tamplarii diverse). N-am inca motor da' o sa am !!! (mi-am promis ) In rest..chopperist convins ) Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate