ALEX-Guzzista Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Arata beton !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Merci fain! ma bucur ca va place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Superb tipule .. mai ales daca zici ca le-ai facut pe marea majoritate de unul singur Ai folosit echipamente speciale de polishat ?, iar vopseaua .. e normala .. auto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Multzam multzam tot c scrie in topic ca e acut manual e facut manual ...grila stopu polishu tot. vopseaua ...nu e facuta d mine scrie acolo ...dar e vopsea auto da..e un rosu d la masinile suzuki cu un alt strat d rosu deasupra ...ma rog ..la asta s pricepe vopsitoru. polishu .. s-a facut cu bormasini ..flex ...perii facute d mine din pasle si tot elu d alte materiale abrazive ..pasta ...e mai speciala ..nu s gaseste in comert p toate drumurile. cam atat ..s-a muncit mult la ea! salutari si plimbari dese ca-i rfumos afara se mai poate observa si ca nu imi merge tasta "F" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriandracul Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 se vinde intruder VS 800 din 1997 cu 31000 km la bord si cu 3000 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 (editat) asa arata intruderul meu acum (ii lipseste o 'baie' buna) aripa si saua sunt facute in garaj o sa revin cu poze noi cand va fi pusa la punct si cu ultimile detalii Editat Aprilie 18, 2009 de isppita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 (editat) asa arata intruderul meu acum (ii lipseste o 'baie' buna) aripa si saua sunt facute in garaj o sa revin cu poze noi cand va fi pusa la punct si cu ultimile detalii Mi se pare super tare ceea ce ai relizat cu motocicleta ta. E facuta cu gust iar accesoriile se potrivesc de minune!sa o stapanesti fericita!Drum intins si fara incidente! Editat Aprilie 18, 2009 de happymansmiling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 asa arata intruderul meu acum (ii lipseste o 'baie' buna) aripa si saua sunt facute in garaj o sa revin cu poze noi cand va fi pusa la punct si cu ultimile detalii Fain. Z-bar-ul este criminal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 wai lume, are careva de dat o guma spate de intruder - 140/90/15? Sa fie intr-un ban de bun simtz si l-am saltat. Va rog de-un PM... MULTZAM!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 asa arata intruderul meu acum (ii lipseste o 'baie' buna) aripa si saua sunt facute in garaj o sa revin cu poze noi cand va fi pusa la punct si cu ultimile detalii * foarte frumos arata! ...sa-i fie de bine! buna treaba si pe mine ma bate gandul de o sa monopost, dar inca mai cumpanesc. eu vreau sa plec la drumuri mai lungi si pe saua din spate mai pun bagaj (rucsac, cort, sac). chiar, tu cum iti transporti bagajul acuma? ca parca nici coburi nu mai poti sa pui. ai vreo prindere ptr. suporti, ceva?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 asa arata intruderul meu acum (ii lipseste o 'baie' buna) aripa si saua sunt facute in garaj o sa revin cu poze noi cand va fi pusa la punct si cu ultimile detalii Foarte frumoasa! Motocicleta "Cruce Malteza". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 * foarte frumos arata! ...sa-i fie de bine! buna treaba si pe mine ma bate gandul de o sa monopost, dar inca mai cumpanesc. eu vreau sa plec la drumuri mai lungi si pe saua din spate mai pun bagaj (rucsac, cort, sac). chiar, tu cum iti transporti bagajul acuma? ca parca nici coburi nu mai poti sa pui. ai vreo prindere ptr. suporti, ceva?... am un suport care se ataseaza deasupra aripei ,dar de obicei nu car eu bagajul (ci partenerul) ma bucur foarte mult ca va place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Cred c-ar da bine si-o grila de radiator,tot cu model "cruce malteza".Mie,cel putzin,imi sare-n ochi,locul ala,asa,nemodificat,fatza de restul...Si-un airbrush,ar mai merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Frumos exemplaru ! Congrats ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi1977 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 al meu este de 1800cc l-am cumparat anul trecut, daca este vreun fan de intruder care doreste sa cumpere unul va anunt ca este de vinzare este 2008 si am cu el 3500km, pentru cei interesati 0720-574-176. pret 8500 euroi usor negociabil primul venit primul servit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Fain. Z-bar-ul este criminal. ia-ia z-barulul chiar cai fain! super tare linia mobrei! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 al meu este de 1800cc l-am cumparat anul trecut,daca este vreun fan de intruder care doreste sa cumpere unul va anunt ca este de vinzare este 2008 si am cu el 3500km, pentru cei interesati 0720-574-176. pret 8500 euroi usor negociabil primul venit primul servit Salut I-am trimis mesaj,unui prieten ,care vroia...Asa,ca informatii suplimentare...E-n Bucuresti? E nelovit/cazut? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 bai fratilor ...vreau sa va intreb si eu o chestie ... exista vreo sansa sa gasesc intruder vs800 sau ma rog ... un 800 ..... pana in maxim 3000 de euro .....ca sa stiu daca ma mai stresez cu cautatul sau ma reorientez spre altceva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 aa ......da adica exista vreo sansa sau da sa ma reorientez catre altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) aa ......da adica exista vreo sansa sau da sa ma reorientez catre altceva * cel mai bine e sa studiezi piata, inainte de a te decide, si sa vezi ce ti se potriveste. daca intrebi pe forum, o sa primesti pareri subiective, dar nu e nimeni preocupat aici sa faca studiu de piata la motoarele de 800(!) Asta trebuie sa faci TU. evident ca daca cineva vrea sa cumpere un motor de 800, cauta cea mai ieftina varianta, dar uneori cea mai ieftina nu e si cea mai buna. depinde de unde iei motorul, cine e proprietarul precedent, ce i-a facut, cate cazaturi a avut cu el (sau nu), daca i-a facut reviziile la timp, s.a.m.d. Un pret prea mic, poate sa-ti ridice semne de intrebari. Un pret mai mare, trebuie argumentat (customuri, piese noi - inlocuite, etc.) daca nu esti vreun doctor in mecanica si nici nu poti sa-ti asumi riscul de a lua ceva fara sa incerci (adica trimis de cineva, sa zicem, din alta parte), cel mai bine ar fi sa mergi sa vezi motorul pe care l-ai "ochit", cu un conoscator. altfel, s-ar putea sa arunci banii pe fereastra sau sa te coste mai mult decat ai dat pe el (fostului proprietar). l.e. nu neglija faptul ca vei avea nevoie si de echipament. bun! daca ai un buget fix, rezerva-ti din el o suma pentru: casca, geaca (cu protectii), cizme/ghete, pantaloni (preferabil din piele), manusi, ...plus altele. Editat Aprilie 21, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) m-am interesat si nu pot sa iau in calcul alta motocicleta in afara de un intruder de 800 (ma rog imi place mie intruderul foarte mult) sau un shadow cam tot pe acolo .. nu vreau prea mare, dar nici prea mic asta era ideea cat despre banuti .....din pacate mai mult de 3000 de euro nu am cum sa dau orice as face....pot sa ma pun si in cap ca nu am cum ......si banii astia sunt calculati fara echipamentul de rigoare ..ala e separat ...nu se pune problema.... cat despre motor ....eu il vreau din tara ...nu ma gandesc inca la ceva de afara....nu vreau complicatii de nici un fel plus ca da ....vreau sa il vad cand il cumpar ......nu altfel.....iar la partea de mecanica ....da ..acolo e o mica buba pentru ca nu ma prea pricep .........sau mai direct....nu ma pricep ......ma descurc cat de cat cu masinile, dar acolo e alta mancare de peste.... p.s. am intrebat si pe forum, nu doar pe forum. incerc sa aud si sa ascult cat mai multe pareri ..si am ales sa intreb si aici ptr ca am tot citit una alta si am bagat de seama ca sunt destui oameni care cunosc foarte multe pe aici ...doar sa fie prinsi in momente si pase bune sa fie dispusi sa te ajute Editat Aprilie 21, 2009 de CMIDP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pwr Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Salutare, Sunt de curand posesorul unui Suzuki Intruder M800 K7 (second hand). Si caut cateva lucruri... - unde pot gasi un owner's manual (PDF) ? Am gasit service manual pe net, dar sunt cateva lucruri de baza care nu sunt scrise acolo. - vreau sa-i pun niste coburi si un sissybar, preferabil cu suport de bagaj. Imi puteti recomanda un model care sa se potriveasca pe M800? (pe Louis n-am gasit decat sissybar, coburi ba). Asfalt uscat, -pwr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Salutare, Sunt de curand posesorul unui Suzuki Intruder M800 K7 (second hand). Si caut cateva lucruri... - unde pot gasi un owner's manual (PDF) ? Am gasit service manual pe net, dar sunt cateva lucruri de baza care nu sunt scrise acolo. - vreau sa-i pun niste coburi si un sissybar, preferabil cu suport de bagaj. Imi puteti recomanda un model care sa se potriveasca pe M800? (pe Louis n-am gasit decat sissybar, coburi ba). Asfalt uscat, -pwr Salut Felicitari pt. achizitie...Poti sa ti-l treci si la profil,la "motociclete detinute",in plus fatza de scuteras...Sissybar cu portbagaj,am adus cel putzin 3 buc.,achizitionate de pe ebay.Si coburi,am vazut,tot acolo.Culmea e ca cei mai frumosi coburi (pe gustul meu, defapt),si ieftini,si cu transportul ieftin,ar veni din Australia. Editat Aprilie 24, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate