Crazy-devil Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 (editat) Pfoaiiiii frateeeee. deci treaba e seriasa de acuma. teoretic cam pe aici ar trebui sa fie. Google Maps de acum asteptam sa inceapa lucrarile si poate in toamna.........ne rupen in 14. asa ca circuit arata super misto. vom vedea in realitate. Editat Februarie 13, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Heh... ce aproape e de Ploiesti Am 2 colegi din Adancata, o sa ii pun sa ma tina la curent cu evolutia lucrarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 pana la final mai e drum lung... si romania e simplu surprising din punctul asta de vedere.Asca ca mai bine ne bucuram cand e gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Lasa gixxxere ca pt noi cei din vestul tarii tot mai aproape sunt Hungaroring , Panoniaring ,Euroring asa ca nu ne intereseaza f. tare daca circuitul de la Bucuresti va fi gata in 2012 sau in 2212 . Ce sa zic , avem noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Ce vis frumos,tinand cont ca este o firma privata si nu executa lucrarea cu bani de la stat este posibil sa-l termine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 se mai stie ceva de proiect. cand incep lucrarile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 O da ! In sfarsit ne mutam de pe strazi pe circuit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 se mai stie ceva de proiect. cand incep lucrarile? Care dinte rele? Acum se pare ca avem 2... Unul de formula 1, si inca unul (cel de la Tarlungeni) care va fi bun de orice mai putin Formula 1. http://www.gandul.info/sport-miscare/romania-ar-putea-avea-un-circuit-de-formula-1-9380807 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Care dinte rele? Acum se pare ca avem 2... Unul de formula 1, si inca unul (cel de la Tarlungeni) care va fi bun de orice mai putin Formula 1. http://www.gandul.info/sport-miscare/romania-ar-putea-avea-un-circuit-de-formula-1-9380807 Avem 3 vrei sa spui Transilvania Motorland (Tarlungeni), cel din Ialomita (Adancata) si asta de Formula 1, doar ca asta e mai mult o idee si atat. Bine, mai erau doua circuite auto-moto in plan acum cativa ani... unul tot de Formula 1 prin judetul Constanta, iar altul la Targu Mures daca imi aduc bine aminte Nu mai stim nici pe unde sunt amplasate, asa multe circuite avem in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Cel de la Adancata e sigura speranta credibila,pt ca investeste Tiriac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 eu ma refeream de cel de la adancata. ca acolo sau luat toate aprobarile si banii necesari. restu stiu ca erau doar niste idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Cel de la Adancata e sigura speranta credibila,pt ca investeste Tiriac. daca e bagat tiriac in treaba asta atunci sigur se duce la final operatiunea 'circuitul' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 circuitul de la mures este delimitat,si fundatia facuta,si cateva randuri de piatra compactata deja. urmeaza cand se incalzeste turnarea asfaltului.e firma de paza si nu lasa pe la bariera sa trec dar am un utilaj 4x4 si voi intra pe alta parte sa fac ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 circuitul de la mures este delimitat,si fundatia facuta,si cateva randuri de piatra compactata deja. urmeaza cand se incalzeste turnarea asfaltului.e firma de paza si nu lasa pe la bariera sa trec dar am un utilaj 4x4 si voi intra pe alta parte sa fac ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) @ Corleone nu esti la curent cu noile realizari in Romania in domeniul Motor Sport viteza de citiva ani exista RO SBK care este o competitie de calitate superioara comparabila cu orice alta competitie similara inafara de Moto GP , WSBK , Britis sbk sau IDM in rest sintem cam in aceeasi oala cu cei care au competiti open. eu personal am corupt practic cei mai multi stradali pe care iam pacalit sa lase strada partial si chear total in schimbul circuitului !!! Si unde alearga bre cei din RO SBK? In ce judete? Ca vreau sa merg si eu sa vaz. Calendarul RO SBK: http://www.rosbk.ro/ro/calendar Circuit ...la circuit se fac eforturi sa se realizeze, curind o sapt, doua se doreste sa se faca anuntul oficial. S-a facut anuntul? Editat Martie 13, 2012 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) Cel de la Adancata e sigura speranta credibila,pt ca investeste Tiriac. Se pare ca DUNLOP Romanian Superbike a dat startul oficial în sezonul 2012. Aici informatorii sustin ca pista de la Adâncata ar fi gata pana la sfarsitul sezonului moto 2012. UP cu pistele promise!! Editat Martie 21, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Da, am vazut si eu AICI (promotor.ro). Cica ultima etapa din campionatul RoSBK va avea loc pe acest circuit din Adancata... asta daca va fi terminat la timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 cel mai mult imi place ca e unu tehnic. P.S. respect Mistode. (facem campanie si ii facem statuie acolo) omu asta chiar si-a dat interesul pt el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 era si cazul sa-l termine cat mai repede,abia astept sa ma dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 ma faptu ca is cei de la Dunlop, si Mistode, ma face sa cred ca e treaba serioasa, si o sa ne putem da in toama. acu sincer cine nu asteapta sa se dea. cred ca si hard eunduristii asteapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 in toamna vezi ca tr sa-i provocam pe astea cu japoneze sa vada cum sta treaba cu ducati. Pacat ca tr sa plec peste cateva zile din tara ca as fii vrut si eu sa vin la marele duel pe selena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) ma treaba cu selena nu a fost spabilita, eu biletu de avion mi lam luat, dar ramane in toamna acolo unde se poate. pana atunci eu tot imi pun motoru la punct cu accesorii Race. raman eu de "calibrat" Editat Martie 21, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) cel mai mult imi place ca e unu tehnic. P.S. respect Mistode. (facem campanie si ii facem statuie acolo) omu asta chiar si-a dat interesul pt el. Eu prefer un circuit de viteza, chestie de gust. Fie cum o fi, numai sa-l faca. ma treaba cu selena nu a fost spabilita, Iti zic eu cum e, Trotinel o sa cada si o sa piarda cursa, iar pe urma o sa zica ca i-am facut ghinioane Editat Martie 23, 2012 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Eu prefer un circuit de viteza, chestie de gust. Fie cum o fi, numai sa-l faca. Iti zic eu cum e, Trotinel o sa cada si o sa piarda cursa, iar pe urma o sa zica ca i-am facut ghinioane Poti sa iti pui asta cu Trotinel in semnatura, vad ca mereu zici ca o sa cada. Daca asa se va intampla sa stii ca numai tu esti de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Poti sa iti pui asta cu Trotinel in semnatura, vad ca mereu zici ca o sa cada. Daca asa se va intampla sa stii ca numai tu esti de vina. Nu am nici o problema sa-mi asum aceasta vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate