jumbo Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Vand Kilometri Lansare oficiala, joi, 2 decembrie, ora 18:00, la Clubul Taranului, Kisseleff nr.3, Bucuresti. Nu mai e zvon, e stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Am fost dimineata la Gaudeamus, Targul de carte. La standul editurii mi s-a spus ca asteapta cartea de la tipografie, ca ar trebui sa apara la vanzare dupaamiaza sau cel tarziu maine dimineata. Adevar sau propaganda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2010 Am fost dimineata la Gaudeamus, Targul de carte. La standul editurii mi s-a spus ca asteapta cartea de la tipografie, ca ar trebui sa apara la vanzare dupaamiaza sau cel tarziu maine dimineata. Adevar sau propaganda? o astept si eu cu interes. Mâine trec pe la Gaudeamus poate am noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Ne, mie mi-au spus cei de la editura ca cel mai sigur nu o vor lansa maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Un eveniment conex pe care imi permit sa-l postez total offtopic: Carte, ne-carte, un tanar domn a ajuns inaintea ei Am primit acum vestea, de la sursa sigura (mama lui Mihai), ca Mihai e tata de baiat. Urez tuturor tot binele din lume! In rest am cam ramas fara cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Sa-i creasca mare...pe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 2 decembrie atunci...cartea cu autograf din partea lui Mihai Mihai Barbu sa-ti traiasca baiatul, sa-ti traiasca si sotia, sa aveti grija de micut sa fie sanatos si norocos ! " scutec curat" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) Un eveniment conex pe care imi permit sa-l postez total offtopic: Carte, ne-carte, un tanar domn a ajuns inaintea ei Am primit acum vestea, de la sursa sigura (mama lui Mihai), ca Mihai e tata de baiat. Urez tuturor tot binele din lume! In rest am cam ramas fara cuvinte... e musai sa mai faca o excursie in mongolia sa i-o prezinte si ficiorului, primul la "vand kilometrii de povesti" partea a 2-a P.S. topicul ar trebui mutat la "Bursa - Nasteri", are asa ceva forumul asta? Editat Noiembrie 21, 2010 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Abia astept sa particip, sa cumpar si sa citesc aceasta carte. Ar trebui sa mergem in numar cat mai mare pt ca este o carte despre noi sau despre visele noastre,ale motociclistilor, pe care unii dintre noi le lasam in acest stadiu doar din motive materiale. Mihai a stiut sa treaca acest prag, al visarii si sa plece....si asta cu ajutorul unora dintre noi care au visat o data cu el. Rog admini sa puna acest eveniment pe pagina principala, pt ca ar fi pacat sa nu stie toata lumea si sa nu fie un prilej de intalnire intre motociclisti. Ar fi de asemenea mare pacat ca Mihai sa nu vanda aceasta carte, daca noi nu o cumparam, atunci cine? Succes Mihai si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2010 Sa crească mare si sănătos, sa-si urmeze tatal. Multă sănătate tie Mihai, micutului si sotiei Ne vedem joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 * un topic pe care-l asteptam cu mare nerabdare. si o veste neasteptata, dar care ma incanta la fel de mult. sa traiasca Barbu Jr. si sa fie sanatos! sper sa fim cat mai multi la Cubul Taranului si sa il lasam pe Mihai fara carti la raft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2010 Cartea e la Gaudeamus. Tocmai mi-am cumpart-o. Si eu rog adminii ca sa pună topicul asta pe prima pagina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 * jumbo, Vand Kilometrii o sa fie si la Clubul Taranului, adica pe 2/12 la lansare? ca eu vreau sa o iau de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Abia astept sa particip, sa cumpar si sa citesc aceasta carte. Ar trebui sa mergem in numar cat mai mare pt ca este o carte despre noi sau despre visele noastre,ale motociclistilor, pe care unii dintre noi le lasam in acest stadiu doar din motive materiale. Mihai a stiut sa treaca acest prag, al visarii si sa plece....si asta cu ajutorul unora dintre noi care au visat o data cu el. Rog admini sa puna acest eveniment pe pagina principala, pt ca ar fi pacat sa nu stie toata lumea si sa nu fie un prilej de intalnire intre motociclisti. Ar fi de asemenea mare pacat ca Mihai sa nu vanda aceasta carte, daca noi nu o cumparam, atunci cine? Succes Mihai si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 cartea e la gaudeamus la doar 35 de lei. pe site e 39 de lei + 10 lei livrarea. în librării, când o să apară, o să fie 45 de lei. deci, dacă nu mai aveți răbdare, mereți de o luați de la târg, azi e ultima zi, intrarea e moca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2010 * jumbo,Vand Kilometrii o sa fie si la Clubul Taranului, adica pe 2/12 la lansare? ca eu vreau sa o iau de acolo Probail va fi si la Clubul Taranului, eu nu am mai avut rabdare si mi-am luat-o de la Gaudeamus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Probail va fi si la Clubul Taranului, eu nu am mai avut rabdare si mi-am luat-o de la Gaudeamus. * tks! eu stau cam prost cu timpul, d-aia incerc sa mai "economisesc" niste drumuri. ...o sa vad, oricum pe 2 voi fi acolo. abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Cartea e la Gaudeamus. Tocmai mi-am cumpart-o. Si eu rog adminii ca sa pună topicul asta pe prima pagina. Lamureste-ma si pe mine, ca tocmai am primit un telefon de la editura art in legatura cu cartea. Imi zicea ca in momentul actual cartea e necartonata si printata pe hartie normala(nu din aia lucioasa ca si revistele). Si ca daca mai astept o perioada o sa apara volumele de lux, cartonate, printate pe hartie lucioasa, etc...da ceva mai scumpe (nu stia exact pretul si nici cand o sa apara exact). Is un pic in ceatza...stiti de asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2010 Lamureste-ma si pe mine, ca tocmai am primit un telefon de la editura art in legatura cu cartea.Imi zicea ca in momentul actual cartea e necartonata si printata pe hartie normala(nu din aia lucioasa ca si revistele). Si ca daca mai astept o perioada o sa apara volumele de lux, cartonate, printate pe hartie lucioasa, etc...da ceva mai scumpe (nu stia exact pretul si nici cand o sa apara exact). Is un pic in ceatza...stiti de asa ceva? Eu m-am dus direct la ei la stand, am intrebat de carte, am dat banu si gata. Poate au vazut ca e cerere si au scos cateva exemplare asa mai "pe genunchi" pentru Gaudeamus. Zic si eu. Habar nu am daca asta va fi varianta finala sau scot alata mai luxoasa. Mie mi se pare ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 [...]iar "Vând Kilometri" de Mihai Barbu, jurnalul unei călătorii cu motocicleta, de la BucureÂşti la Ulan Bator (Mongolia) - în 250 de exemplare. Sursa: http://www.gandul.info/magazin/ce-s-a-vand...udeamus-7739706 Miercuri imi vine si mie cartea de la editura. Am fost sunat si intrebat daca nu doresc editia de lux, cu coperti cartonate, la un pret ceva mai mare. Eu nu vreau editia de lux (si nici nu am rabdare sa astept, inca nu e tiparita) dar pentru cine o doreste, e important sa stiti ca va exista. Salut - cu ocazia acestui post - crearea acestui topic la matca lui fireasca ("Intalniri, EVENIMENTE, excursii"). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Am luat si eu cartea. Nu stiam ca o sa apara editie de lux, dar daca apare o sa o iau, ca sa se vada fotografiile mai bine Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 Il citez pe Mihai de pe fb: "Va mai aparea o editie, repede. Treaba asta se intampla pentru ca, dintr-un motiv care ma depaseste, prima a aparut pe o cu totul alta hartie decat se batuse palma initial. E departe de a fi o catastrofa, dar nu e ceea ce vroiam eu. Astfel in curand va fi disponibila si editia "de lux", cu ghilimele, pentru ca de fapt ea va fi editia ..."asa cum trebuia sa fie de la bun inceput". Imi pare rau ca s-a intamplat asta." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 bai sa fie in BASERIA nici macar cartile nu mai apar normal auzi ...........editie de lux frate daca comand hartie de 120 lucioasa si tu esti bou si pui ZEWA in 2 starturi nu o iau ce e asa complicat ma ref la autor in relatia cu editura pana si cartile au ajuns sa fie lucrate pe genunchi............. pacat avand in vedere ca va fi singura carte din BIBLIOTECA mea o prefer editie de lux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 bai sa fie in BASERIA nici macar cartile nu mai apar normal auzi ...........editie de lux frate daca comand hartie de 120 lucioasa si tu esti bou si pui ZEWA in 2 starturi nu o iau ce e asa complicat ma ref la autor in relatia cu editura pana si cartile au ajuns sa fie lucrate pe genunchi............. pacat avand in vedere ca va fi singura carte din BIBLIOTECA mea o prefer editie de lux nenea salutare coincidenta a facut ca eu personal sa duc cartea la editura art si eu am remarcat ca pozele nu erau lucioase dar nu cred ca a fost vina tipografiei cred ca asta au comandat tipografia la care a fost tiparita cartea e una dintre cele mai tari zilnic merg la ei si stiu ce fac o zi buna nenea ionachime si succes lui mihai cu cartea nenea ai beut ceva cum singura carte din biblioteca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate