bulterieri Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Dumnezeu sa-l ierte,condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 SA I FIE TARANA USOARA INCONSTIENTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 RIP Cand va fi inmormantarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 RIP Cand va fi inmormantarea? Joi, ora 15.00, capela Hasas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 r.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Sunt absolut de parere ca un circuit de viteza ar salva o gramada de vieti de motociclisti. Cred ca ar trebui sa ne concentram in aceasta directie. Unii oameni sunt construiti diferit si daca nu isi pot investi energia intr-o directie acceptata social - citeste motorsport - atunci se ajunge la ceea ce e perceput de catre majoritate teribilisme si la tragedii. Majoritatea pilotilor de circuit atat auto cat si moto isi revizuiesc radical parerea vis a vis a mersul pe sosea. Cred ca ar trebui sa fim foarte preocupati de ceea ce putem face pentru a dezvolta motor sportul in Romania. Talente exista. Ce ar fi daca, fiecare club ar incepe sa faca demrsuri pentru un circuit de cross, de exemplu la marginea orasului. Batut la cap primarii, cautat sponsori, insistat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 din pacte RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 R.I.P. pt. tanar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker99 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahayzfr1 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 R I P ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 R.I.P Pacat, pacat, pacat, mare pacat. Sper ca o data si-o data se va opri lantul negru. Conoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Miine il vom conduce pe ultimul drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 tocmai am vazut si eu la TV reportajul si m-am cutremurat. NO COMMENT!!chiar nu mai am cuvinte despre ce se intampla. Baieti, hai sa lasam adrenalina sa ne zburde in vene pe circuite, nu pe strazi. Inca o daca RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 http://www.bihon.ro/engine.aspx/page/artic...jurnal_bihorean Trist..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 ..odihneasca-se in pace!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 tocmai am vazut si eu la TV reportajul si m-am cutremurat. NO COMMENT!!chiar nu mai am cuvinte despre ce se intampla. Baieti, hai sa lasam adrenalina sa ne zburde in vene pe circuite, nu pe strazi. Inca o daca RIP si eu m-am varsat ieri,noroc ca nu pe strada..dar te intreb...CARE CIRCUITE????....in tara asta nu exista un circuit adevarat...pt toti nebunii care vor sa mearga intr-o roata cu 200 la ora sau jmekerii cu masini de 50mii euroi...sau oamenii normali care vor sa-si testeze capacitatile sau sa-si descarce adrenalina...si din pacate isi rup gatul dumnezeu sa-i ierte..daca de la fiecare bastan cu bani s-ar pune cateva zeci sau sute de euro pe laga cele mii sau zeci de mii aruncati cateodata pe abureli...si de la fiecare motociclist cativa euroi...pai la cati suntem pe 2 si 4 roti s-ar strange de un circuit..numai asfaltul si tot ar fi suficient...o taxa modica de s-ar percepe ca sa intrii pe pista si tot s-ar putea face...pardon..am uitat...suntem in Romania ...iar pistele de karting nu sunt facute pt asa ceva...si nici nu are acces oricine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamagotchy5 Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 am auzit ca a pierdut controlul cand a vrut sa skimbe viteza ...in oradea is multi paionati de stunt`uri....unu` de exemplu isi continua activitatea in ciudat faptului k si`a pierdut uun deget de la picior....si is multe cazuri defapt.... when god calls u gotta go home ... uitati`va ...impresionant http://www.bihon.ro/engine.aspx/page/artic...al_bihoreanotta go home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madvaradero Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 mare pacat !!!! condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate