Sari la conținut

Accident Movilita Cu Mai Multe Motorete


BuNu'
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 367
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

A fost externat!!!! Asta chiar veste buna! Ma bucur tare mult ca totul a decurs atat de bine si recuperarea a fost destul de rapida (zic eu).Evident ca pentru familie timpul scurs de la accident a parut o vesnicie, dar dpdv medical, eu zic ca organismul a luptat bine.

Pai sa aveti un Craciun Fericit, mai Daniel, iar faptul ca sunteti din nou cu totii, cred ca este oricum, cea mai mare fericire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat ma bucur cand aud asa vesti. Nu imi gasesc cuvinte care sa exprime toate gandurile mele de bine pentru tine si familia ta.

Iti doresc Sarbatori Fericite tie si familiei tale si insanatosire completa pentru a te putea bucura din plin de viata alaturi de cei dragi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In sfarsit pot sa spun ca ma bucur de ceea ce citesc la rubrica "Accidente"... ideal ar fi sa dispara aceasta rubrica de tot insa, din pacate, asta nu se va intampla niciodata atata timp cat vor exista motoare si masini in acelasi timp pe strazi.

Sarbatori fericite Daniel alaturi de familie si felicitari pentru curajul si forta de care dai dovada. Keep up the good work. Cineva acolo sus te iubeste, nu incape nici o indoiala.

Sper sa am ocazia, la un moment dat, sa te cunosc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Astazi s-au implinit 4 luni de la accident. Fix 4 luni. Ghiciti cine ma suna vesel? DANIEL!!! M-am bucurat enorm sa-l aud...

Trebuie sa recunosc ca e o coincidenta stranie, dar omul a avut intr-adevar 7 vieti. Maine o sa ma duc sa ma vad cu el, sa stam la un pahar de vorba.

Am putea spune bine ca s-a terminat cu bine. Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat in a-l ajuta. Contributia voastra a fost cruciala, si ce mi se pare incurajator este dovada de unitate a comunitatii. Bine ca s-a terminat cu bine.

 

Ry.

 

P.S.

 

Din pacate, dupa cum stim cu totii, luni a fost accidentat alt motociclist. Motociclist care se zbate intre viata si moarte, si care are nevoie disperata de sange. Eu ma duc maine la 9 la Centrul de Transfuzie ca sa donez sange, oricine poate si doreste sa doneze sange este asteptat acolo. Detalii AICI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Sa vedeti de ce resuscitez acest topic: dupa aproape doi ani IN SFARSIT s-a inceput urmarirea penala a celui ce a provocat accidentul discutat aici. Cum stiu asta? Pentru ca am fost sunat de politia din Urziceni sa ma duc sa dau o declaratie in acest sens. Acum intreb si eu, poate stie cineva:

1. Eu am dat o declaratie in calitate de martor imediat dupa accident. De ce mai e nevoie de inca o declaratie, care poate sa nici nu mai fie atat de precisa, la doi ani dupa accident? Nu vreau sa imi schimb declaratia initiala, vreau sa ramana tot aia.

2. Ce se intampla sa zicem, daca eu, martorul, as fi fost din Constanta si accidentul s-ar fi petrecut in, sa zicem, TIMISOARA, eu ar fi trebuit sa vin pe cheltuiala mea de la Constanta la Timisoara, cale de aproape 2000km dus-intors ca sa dau un CAC@T de declaratie?

Sigur ca o sa ma duc, ca o fac pentru un prieten, dar ce se intampla daca nu-l cunosteam pe cel implicat si ma durea in kur de el? Bateam eu vreun drum? Nu se poate da o declaratie la politie in Bucuresti? Nu pot sa scutesc cateva ore de deplasare?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu poti sa dai o declaratie la o sectie de politie din localitatea unde domiciliezi? Io cred ca daca insisti se poate

 

Sau poti vorbi cu ei sa le-o trimiti prin fax !

A inceput sa mearga faxul la institutii dastea de stat ! Sunt foarte mandrii de el acuma, cand la o companie normala e pe cale de disparitie !

Editat de Fanel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai exista posibilitatea sa dai declaratia la un notariat si sa o trimiti prin posta. Intreaba-i daca accepta varianta asta. in principiu martorii trebuie ascultati nemijlocit de catre organul erectil, dar poate sunt de acord si cu metoda asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Hellryder nu vreau sa te sperii insa mai rau este cand incepe procesul. Din cate stiu procurorul iti poate face invitatie sa participi. Totul e bun mai putin la proces penal unde daca nu te prezinti la invitatia lui, evident pe cheltuiala ta, primesti amenda. Mai mult, pe durata procesului, de fiecare data cand esti invitat ar trebui in principiu sa te duci. Este periculos sa nu te duci atunci cand la sfarsitul invitatiei iti zice de amenda penala in caz de neprezentare. Daca ai posibilitatea sa te deplasezi ai 2 solutii:

- zici ca nu-ti mai amintesti nimic...nu mai are rost sa te cheme...

- povestesti cu lux de amanunte tot ce stii , ce te intreaba si nu te intreaba. Ideea este de a scapa de a doua sau a 3-a invitatie.

 

Succes si nervi tari.

BTW, inainte cand primeai o astfel de invitatie era zi libera platita. Acum legisltia s-a schimbat si e doar invoire fara plata. Transportul ti-l asiguri iar cei de la job te invoiesc dar din zilele tale de CO. Inainte iti plateai transportul dar macar era considerata zi lucratoare. Nu se aplica pt patroni, liber-profesionisti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...